Yurtdışından İphone Almak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından İphone Almak
Selam arkadaslar benım sıze bır sorum olucak ıngılterede kuzenım var ona soylesem ordan bana ıphone4 alsa ve kargoyla gonderse bı sıkıntı cıkarmı passaport falan var kayıt ısı kolay sanırım ıngılterede sımkılıtsız satılıyormus cıhaz ? bıde ıphone 4 16gb yurtdısı fıyatı hakkında bılgı sahıbı olan varmı kontratsız yani bana tahminlerinize göre kaça patlar ?

Uruloki

Uruloki

Üye
600euro kontratsız almanyada fakat kargo ile gelirse gümrükte sorun çıkar eğer orası sıkıntı olmazsa 5 tl ye pasaport kaydı yapabilirsin

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
kargo dısında urunu getırtme sansım yok yanı o zaman getırtemeyecegım sanırsam bıde sımkılıd yok zaten dırek passaport kaydı yaptırıp kullanırım oyle mı

Uruloki

Uruloki

Üye
evet yok ama gittigidiyor gibi sitelerden alabilirsin yani birde benim bildiğim gümrüğe takılıyormuşyarın arkadaşıma sorayım abisi öyle getirtti galiba onlar nasıl yapmış bakalım

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardes sagolasın walla

blackaid

blackaid

Üye
jailbreak felan gerekiyor fiyatı uygun oluyor

y n s c n

y n s c n

Üye
600euro kontratsız almanyada fakat kargo ile gelirse gümrükte sorun çıkar eğer orası sıkıntı olmazsa 5 tl ye pasaport kaydı yapabilirsin

5 tL'Ye nereden pasaport kaydı yaptırabilirim acil lazımda .. Biliyosan bi adres bi telefon..

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
ynscn kendıne aıt passaportun olursa herhangı bı operatorın bayısıne gıdıp kaydettırıyorsun galıba

y n s c n

y n s c n

Üye
Pasaportum var fakat en az 1 ay önce yurt dışından gelmiş olmam gerekmiş. Yani yaptıramıyorum.

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya o zaman bizde yaptıramayız :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya bizim arkadaşın abisi arkadaşına getirtmiş yani kargo değil de akraban gelirse getirsin

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
anladım tesekkurler beyler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Turkcell iletişim merkezlerinde yapıyolardı 5 Tl'ye. şartlarını tam hatırlayamıyorum ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt