600TL, Hangi Telefon, Neden ? [ Anketli ]

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
600TL, Hangi Telefon, Neden ? [ Anketli ]
Elimde nakit 600TL Mevcut. Bu para ile Huwaei x5 almayı düşünüyorum. Sıfır ürünün fiyatı çok uygun. Fakat aklım çok karıştı, anket olarak açıyorum. Lütfen hangi telefonu almam hakkında yardımcı olunuz. Çoğu telefon ile karşılaştırdım, hatta ikinci elleri 700TL olan telefonlar ile karşılaştırdım x5 yine ezdi geçti. Birde sizlere soruyorum, cevaplarınızı bekliyorum.

xpaede

xpaede

Üye
kardeşim bende ace kullanıyodum bundan önce verdiğim paraya lanet ettim kesnlikle al x5'i hata etmezsin.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
iphone al hicbir derdin kalmasin :)

Kǔr Şâd

Üye
internette okudum x5 in operator ve wireless sorunu galiba çokmuş. ama gold bilgisayarda çalısan çoğu kişiyi tanıyorum hepsi aynı şeyi diyor : bize hiç geri gelmedi.

nerdesingol

Üye
benim elime bugün geçti ideos x5 anında bağlandım nete çokta hızlı wireless sorunu falan yok

edit:

vallahi kardesim inan o paraya baska telefon önermek istiyorum cünkü bu şekilde ideos x5 fanı diyolar ama inan bulamıyorum o paraya ideos x5 kadar güzel telefon paran varsa ben zengin adamım dersen galaxy s2 al :D

anılbaran

anılbaran

Üye
ınsşllah bu konudada bazıları kavga cıkartmaz :oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
1) iphone 3G S
2) Samsung i9000 GALAXY S
3) Sony Ericsson XPeria NEO (x10 alma neo al)
4) Samsung Wave 2
5) Nokia N8

ilk 5 liste bana göre bu.

Lenneth

Üye
Galaxy S alabiliyorsanız alın derim

Ayrıca iPhone 3GS'i Galaxy S'in üstüne koyanlarada burdan yuh çekiyorum sadece.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Galaxy S alabiliyorsanız alın derim

Ayrıca iPhone 3GS'i Galaxy S'in üstüne koyanlarada burdan yuh çekiyorum sadece.

farkındaysan "ilk 5 liste bana göre bu." yazmışım. kendi düşüncem kimseyi ilgilendirmez.

61semih

61semih

Üye
ayfon 3gs

Kǔr Şâd

Üye
x5 te flash 10 var ve çözünürlüğü daha fazla

nerdesingol

Üye
x5 te flash 10 var ve çözünürlüğü daha fazla
flash 11 dün güncelledim gelişiyo yani herşeyi geçtimde bu devirde hala iphone 3 diyenler var :D iphone 4 olsa neysede 3 ne abi dalgamı geçiyosunuz : ))

Kǔr Şâd

Üye
sonuç olarak bende 3g nin eskidiğini düsünüyorum ideos x5 su anda favorim ama wave 2 ve x10 çok aklımı karıstırıyor. ideos işlemci ve ram olarak cok ideal.

nerdesingol

Üye
kafan hiç karışmasın ben cok memnun kaldım root atmadan bi çok hd oyunu attım gece yatarken oynuyorum internet zevkini bilgisayardaki gibi alıyorum sonuc olarak ben bu telefonu artık değişmem tabi yeni modeller cıkar neler değişir bilemem diğer telefonlara kötü demiyorum ama hani derler ya paranın hakkını veren telefon bu telefon parasının 2 katını veriyo tabi sen kimseye bakma kafanda ne varsa onu al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt