Garanti Süresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Süresi
Merhaba arkadaşlar telefonum 20 gündür garantide ve halen ses seda yok en geç 30 gün içinde verilmesi mecburidir ibaresi 20 güne düşürüldü diye duymuştum doğrumudur ? Doğruysa ne yapmam lazım ?

nalcam22

nalcam22

Üye
20 is gunu hafta sonlarını sayma

kol@j

kol@j

Üye
444 lü bir numarası olması lazım orayı ara...
işi tikayan kimse düğumlesinler adamı
ilk aşama bu

y n s c n

y n s c n

Üye
Telefonun sorunu neydi peki ? Sendemi kamera pembeleşme olayından verdin garantiye ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
20 iş günü içinde gelmediyse telefonun yenisini isteme başka telefon alma veya parasını almak gibi bi hakkın var tüketici hakem heyetine başvurabilirsin kardeşim

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
    Konu Sahibi
20 is gunu hafta sonlarını sayma

Eğer öyle sayarsam dolmamış daha 14.09.2011 de verdim telefonu

444 lü bir numarası olması lazım orayı ara...
işi tikayan kimse düğumlesinler adamı
ilk aşama bu

Arıyorum onları teknisyende diyolar sürekli

Telefonun sorunu neydi peki ? Sendemi kamera pembeleşme olayından verdin garantiye ?

Ekranda pixel hatası varki küçük fazla belli olmayan kafama takılır diye verdim ama keşke vermeseydim halen bekliyoruz.

20 iş günü içinde gelmediyse telefonun yenisini isteme başka telefon alma veya parasını almak gibi bi hakkın var tüketici hakem heyetine başvurabilirsin kardeşim

Yok 20 iş günü olmamış daha ben direk 20 gün saymışım :)

nerdesingol

Üye
Merhaba arkadaşlar telefonum 20 gündür garantide ve halen ses seda yok en geç 30 gün içinde verilmesi mecburidir ibaresi 20 güne düşürüldü diye duymuştum doğrumudur ? Doğruysa ne yapmam lazım ?
aslında bakmayın 20 iş günü dediklerine peşine düşerseniz daha kısa sürede alırsınız ben bunu defalarca yaşadım

kol@j

kol@j

Üye
bu gibi hususlarda teleservis tavsiye ederim

netten telefonunu bulun irtibatı kurun kargoyla gönderirsiniz kargoyla alırsınız
ustelik uluslararası çalışiyorlar

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
    Konu Sahibi
aslında bakmayın 20 iş günü dediklerine peşine düşerseniz daha kısa sürede alırsınız ben bunu defalarca yaşadım

En az haftada bir arıyorum ve facedeki destek sayfasına sorun ile bilgi bırakıyorum ama nafide.Bugun yine faceye bıraktım aradılar verdiğim tarihten bir sonraki gün telefonun ilgili işlem yapılmış ve verildi diye görünüyormuş ama bana ne bilgi geldi nede başka birşey anlamadım
bu gibi hususlarda teleservis tavsiye ederim

netten telefonunu bulun irtibatı kurun kargoyla gönderirsiniz kargoyla alırsınız
ustelik uluslararası çalışiyorlar

Onun için geç kaldık biraz harelde yine teşekkürler :)

__xXx__

__xXx__

Üye
20 iş günün bu ayın 14 ünde dolacak o zamandan sonrada cihazın gelmezse direk para iadesi iste yeni gönderilen telefonlardan arızasız bi tane rastlamadım ben (hem kendim hemde çevremdeki arkadaşlarımı baza alarak konuşuyorum sizleri bilemem)

nerdesingol

Üye
kardeşim ben peşine düşmek derken haftada bir ilgilenme olarak demedim :aman2: kibar olmucaksın bu tarz konularda kibar olunca eziyolar adamı gerekirse hergün arayıp hiç memnun kalmadım madur durumdayım bidaha sizin markayla işim olmaz her yerde firmanızı kötü anlatıcam dersen inan geri adım atıyolar denenmiş onaylanmıştır :naughty:

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben peşine düşmek derken haftada bir ilgilenme olarak demedim :aman2: kibar olmucaksın bu tarz konularda kibar olunca eziyolar adamı gerekirse hergün arayıp hiç memnun kalmadım madur durumdayım bidaha sizin markayla işim olmaz her yerde firmanızı kötü anlatıcam dersen inan geri adım atıyolar denenmiş onaylanmıştır :naughty:

Bakalım yarın tekrar arıcaklarmış o zamanda sonuç çıkmassa dedini denerim teşekkürler :)

20 iş günün bu ayın 14 ünde dolacak o zamandan sonrada cihazın gelmezse direk para iadesi iste yeni gönderilen telefonlardan arızasız bi tane rastlamadım ben (hem kendim hemde çevremdeki arkadaşlarımı baza alarak konuşuyorum sizleri bilemem)

Para iadesi oldu diyelim kredi kartıyla almıştım onu nasıl yapcaklar ? ve aldığım fiyatımı vercekler ?

__xXx__

__xXx__

Üye
Bakalım yarın tekrar arıcaklarmış o zamanda sonuç çıkmassa dedini denerim teşekkürler :)Para iadesi oldu diyelim kredi kartıyla almıştım onu nasıl yapcaklar ? ve aldığım fiyatımı vercekler ?
faturada ne yazıyorsa onu iade ederler Vallaha şimdiye kadar hiç kredi kartı ile cihaz almadım ama büyük ihtimalle nakit olarak verirler

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
    Konu Sahibi
faturada ne yazıyorsa onu iade ederler Vallaha şimdiye kadar hiç kredi kartı ile cihaz almadım ama büyük ihtimalle nakit olarak verirler

Bakalım artık ama bu cihazdan başkada güzel cihaz yokki arkadaş napcaz şimdi yeni modellerinimi beklicez :D

kol@j

kol@j

Üye
Bakalım artık ama bu cihazdan başkada güzel cihaz yokki arkadaş napcaz şimdi yeni modellerinimi beklicez :D

daha iyi iyinin düşmanıdır...

her zaman da daha iyileri üretiliyor... veya zaten piyasada mevcut

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
    Konu Sahibi
daha iyi iyinin düşmanıdır...

her zaman da daha iyileri üretiliyor... veya zaten piyasada mevcut

Ya zaten belli değil birşey belki kullanıcı hatası dicek yollucaklar yada yapıp yollucaklar belli değil birşey daha ama garanti bakımından soğudum biraz samsungdan

kol@j

kol@j

Üye
bu konunun markayla bir ilgisi yok
şu sıhhıye meydanından necati bey caddesine girince ilerde teleservis var oraya götür (yanliş hatirliyor olabilirim sen gene bir bak)

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
    Konu Sahibi
bu konunun markayla bir ilgisi yok
şu sıhhıye meydanından necati bey caddesine girince ilerde teleservis var oraya götür (yanliş hatirliyor olabilirim sen gene bir bak)

Teleservise baktım samsung ile bir anlaşması yok harelde ? yoksa benmi göremedim

kol@j

kol@j

Üye
Teleservise baktım samsung ile bir anlaşması yok harelde ? yoksa benmi göremedim
sen sitesini incele ya da yüz yüze görüşkvk genpa teleses farketmez hatta başka ülkeden al istersen; o markanin fabrikasından çıksın yeter ki... uluslararası servis hizmeti veriyor

Ocean258

Ocean258

Üye
20 iş gununu bekle sonra gıt al paranı dırek. vermek zorundalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt