Wi-fi şifre gösterici program varmi?

Sponsorlu Bağlantılar

alimen987

Üye
    Konu Sahibi
Wi-fi şifre gösterici program varmi?
Symbian 3 için wifideki ağların şifrelerini gösterebilen bir program yok mu?

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
cep içın yok yav ne yapcan wifi sifresi çözüp git istedğn avm ye zaten sifresız wifi dolu

e_smile

Üye
ayıp la milletin netine tecavüz etme

mrtbgs

mrtbgs

Üye
Valla olsa süper olurdu ama zannetmiyorum öyle bir programın olacağını..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hacı bilgisayar için bile yok ki telefon için olsun. Wi-fi kırmak öyle kolay değil. Doğrudan gösteren bulamazsın. Ancak kırmak için bruteforce tekniği kullanan programlar indirebilirsin. Wi-fi`lerin en az 8 hane ve harf-rakam kombinasyonundan oluştuğu düşünülürse o programların bile kırması aylar alır.

alimen987

Üye
    Konu Sahibi
spartuas

spartuas

Üye
Bilgisayardan wi-fi şifre kıran PARALI programlar mevcut. Youtube videolarından bakabilirsiniz. Bu program telefonlara göre yoktur. Olur ama gelişmiş bir program lazım. Olsa iyi olur. "n" hızı ile kırmak mümkün olabilir. Ama niye ? Kendi evinizin interneti varken elin fakirinin internetini neden sömürüyorsunuz ? Hemde türkiye gibi bir ülkede ? Artık 10 tl ye bile internet varken neden ? Öbür tarafta bunun hesabını sormayacaklarmı ? O insan aylık 10 ödüyorsa 2 katı senin cehennem tarafına gitmez mi ? Hadi cevapla ? :off:

• Beğen
Tepkiler: lutfi07
erollcelik

erollcelik

Üye
Zaten şifresi açık olan yerler mevcut arkadaşım.

gt22

gt22

Üye
valla varsa banda bulun . Ama arkadaşlar hiç akla uymuyo bööle birşey herkesin elinde olsa kablosuz internet mahremiyeti diye bir şey kalırmı?

mfb2

mfb2

Üye
Yok artık :naughty:

İsmail Çolak

Üye
wi-fi modem fiyatları 50 liradan başlıyor yani bin liraya telefon alıpta herköşede wi-fi arıyorsanız yazık 50 liraya gidin alın bi modem .

az-maraz

az-maraz

Üye
bilgisayar icin var ahaada linki

MaxipmaN

Üye
cep telefonundan olmaz o iş

mah23442344

Üye
arkadaş nerden bulup hortlattınız ya

jdmsaint

jdmsaint

Üye
sanki android de varmış da acaba symbianda varmı diye soruyorsun :)

nokia603belle

Üye
var da yok:))benim gibi 3/4ay kafanı kaldırmadan uğraşırsan kendin yapabilirsin programı.program yazabilen arkadaş varsa anlar ne kadar zor olduğunu.ben kendim için yaptım kullanıyorum üstelemeyin kesinlikle paylaşmam.hapse girmeye niyetim yok.sadece bi ipucu verim!!çin sitelerini araştırın.tabi önce teli hackleyin.hadi kolay gelsin.

escape72

escape72

Üye
var da yok:))benim gibi 3/4ay kafanı kaldırmadan uğraşırsan kendin yapabilirsin programı.program yazabilen arkadaş varsa anlar ne kadar zor olduğunu.ben kendim için yaptım kullanıyorum üstelemeyin kesinlikle paylaşmam.hapse girmeye niyetim yok.sadece bi ipucu verim!!çin sitelerini araştırın.tabi önce teli hackleyin.hadi kolay gelsin.

ipucu vermişken birde bir tane link paylaşsan çin sitelerinin :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
yalan olmasın

Takipçi Satın Al

Üst Alt