hangı ıkonlar daha ıyı hangısı hosunuza gıdıyo

Sponsorlu Bağlantılar

hangısını tercıh edersınız

• n8 ıkonları

Kullanılan: 12 44.4%
  • anna ıkonları

Kullanılan: 15 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hangı ıkonlar daha ıyı hangısı hosunuza gıdıyo
slm arkadaslar telefonlarlar ılgılı calısmalar yapıyomda

sımdı hepımızın bıldıgı gıbı ılk once n8 ıkonları dıye bsıs cıktı orataya daha sonra anna ıkonları cıktı

cfw yapanlar ve tema yapanlar temanın ve cfw ıcıne ılk once n8 ıkonları
daha sonra bu anna cıkınca anna ıkonları gömduler

kımımıze gore n8 ıkonları daha ıyı gıbı anna ıkonları ılk basta cok tıpsız gıbı geldı

ve anna ıkonları ıgrenc geldı bende dahıl .Ama sonradan azcık sevdım anna ıkonlarını ama cok degıl

bana göre n8 ıkonları bıraz dha guzel ama

bılıyosunuz artık bızlerde soyle bısı oldu hep elımızdekı cıhazı baska bıseye benzetmek ıstıyoz

kımı sevmedıgı halde anna ıkonları kullanıyo

neyse sımdı sıra sızde ankkete oyunuzu kullanın tema veya cfw var elımızıde 2 sınde de aynı seyler yapılımıs sadece bırınde n8 ıkon dıgerınde anna ıkonları var hangısını tercıh ederdınız

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
bence telefonu benzetmek değil de yeni bir görünüm katmak. Ve bizde de şöyle bir şey var elimizdekinden mutlu olmuyoruz

----------Eklendi @ 22:00:43 ---------- Yazıldı @ 21:56:15 ----------

peki ikon nasıl buluyorsun ve tema yaparken carbide yi mi kullanıyorsun ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bence telefonu benzetmek değil de yeni bir görünüm katmak. Ve bizde de şöyle bir şey var elimizdekinden mutlu olmuyoruz ----------Eklendi @ 22:00:43 ---------- Yazıldı @ 21:56:15 ---------- peki ikon nasıl buluyorsun ve tema yaparken carbide yi mi kullanıyorsun ?
ya yok aslında tema yapma degilde ikonları degiştirme filan gerci temalarla cok ugrasmam ;) sadece soruyom hangisini tercih ederdiniz diye

fnldstntn

Üye
Bence n8 ikonlari daha iyi ben anna ikonlarina birturlu isinamadim...

By_Casparov

By_Casparov

Üye
kesinlikle n8 ikonları

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Anna iconları bana da çok saçma geliyodu flura hd temasının iconları güzel ama şu ayarlarda ki veri aktarmaya çözüm bulamadılar hep aynı icon. N8 iconlarinin yeri ayrı şimdi n8 iconlu tema kullanıyom :D

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aholyly temayı sıs edıtorle acıp o ıkonları duzenlıyom ıste o baska bısı yok yanı :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
anna ikonları daha hoş hepsi aynı tip uyumlu duruyor fakat anna ikonda diğer bazı uygulamaların ikonları anna olmadığından sırıtıyor bu kötü bi yanı oda olmasa hertürlü anna derim ( oyum anna ya)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rekabet kızışıyor anket sonuclarına göre :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt