Sleeping Screen Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Sleeping Screen Sorunu
Beyler sleeping screen i yükledim ama tusları kilitledigimde aktif olmuyor..tuşları kilitliyorum ışık sensörü yanıyor snra kapanıyor ve ekran koruyucu yokmus gibi telefon kararıyor..sorunu bilen ?

n000k

n000k

Üye
ben kullanıyorum abi şuan :hmmm .. hmm bence kaldır tekrar yükle..birde nerden indirdin dosyayı? nokia beta labstan indir onu yükle derim..

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Karanlkta bakarmsn ışık sensörü yanıyor mu tusları kiltledgn de ?

n000k

n000k

Üye
tuşları kilitlediğimde yanmıyor.. af buyur azcık cahilim karıştırıyorum.. kilitleyince menü tuşunun yanması mı lazım yoksa yanmaması mı?? ben kilitleyince sleeping screen hemen ekrana gelmiyor 1-2 sn sonra görünüyor.. başka hiç bir sensör ışığıda açık olmuyor

TheMadness

TheMadness

Üye
Karanlıkta ekranı kapatır Sleeping Screen sensörle çalışıyo benim N8 de cebime koyduğum zaman ekran kapanıyo

n000k

n000k

Üye
aha.. evet o bendede oluyor..ben koruyucu kılıf kullanıyorum, şu çekmelilerden.. içine koyduğum zaman kapanıyor ekran karanlık oluyor.. ama gece öyle birşey olmuyor mesela normal çalışıyor..

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
sanırm sensörde bi sorun var

----------Eklendi @ 18:38:03 ---------- Yazıldı @ 16:43:45 ----------

gece modu falan dìyor onu ne yapacagz ? Beyler bì iyice anlatn belkide hata yapyrmdur

n000k

n000k

Üye
sanırm sensörde bi sorun var

----------Eklendi @ 18:38:03 ---------- Yazıldı @ 16:43:45 ----------

gece modu falan dìyor onu ne yapacagz ? Beyler bì iyice anlatn belkide hata yapyrmdur
şimdi dediğim gibi mesela telefonu ters bir şekilde yatağa bırakırsan ekran kararıyor.. bu ışık sensörü heralde.. bunun ortamın karanlık olmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum.. gece öyle birşey olmuyor, mübarek sleeping screen lamba gibi parlatıyor her tarafı.. ışık sensörü sadece ekranı kapayacak birşey deyince ekran kararıyor.. amma uzattım, kafam biraz güzel :P aff buyurun.. gece modu kardeşim saat aralığı ayarlıyorsun ve o saatler arası telin kendi ekran koruyucusu gibi bir ekran koruyucusu oluyor.. kırmızı renk ve piksellerden oluşan :oke: benimki mesela akşam 11 den sabah 8 e kadar bu gece moduna ayarlı.. iyi bişey aslında.. onu ayarlamazsan, ya sleeping screeni kapatcan yada lamba ışığında uyurmuş gibi uyumaya çalışıcan :oke:

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Peki şarj durumunu nasıl etkiliyor dostm ?

n000k

n000k

Üye
Peki şarj durumunu nasıl etkiliyor dostm ?
valla ne yalan söyliğim hani telin şarjı bitmesi gereken normalden belki 25-30 dk önce biter yani.. arası yarım saat diyim :oke: ben seviyorum sleeping screen i yaa.. ekrana baktoğım zaman deişik bir hava katıyor..mesaj gelince böyle halkalar içinde ki zarfa bayılıyorum :D :oke:

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Çalışsa Bende sevcem ama olmadı işte :aha:

n000k

n000k

Üye
Çalışsa Bende sevcem ama olmadı işte :aha:
ahh be arkadaşım :).. bak.. kaldır, ing dilde tekrar yükle < hoş, zten türkçede yüklenmiyo :ağlarım: .. maymun oluyo tel bi uygulama yüklemeye çalışınca >.. ama dediğim gibi beta labs tan indir yükle.. forumdakini denemiştim daha önce nedense yüklenmedi.. sonra beta labstan indirdim o yüklendi..

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor pasam ya delrcem :@

n000k

n000k

Üye
anna yı tekrar flashlasan dicem ama :hmmm .. ya varya bazen bu telefonlara akıl sır erdiremiyorum.. üzüldüm bak şimdi olmadığı için :( hakkatten güzel bir program.. anna kullanırkende yüklemiştim ben bunu bi sorun çıkarmamıştı ama.. smart installer, qt ler falan hepsi tamam mı senin telde?

sado826

sado826

Üye
flashlama yap bendede aynı sorun vardı :oke:

caphuscha

caphuscha

Üye
arkadaşlar, siscontent isimli bir pro var. proyu açın, sleeping screen i içine sürükleyin. smart installer exe, ve reg dosyaları ayrışıyor geriye nss framework.sis die bişi ortaya çıkıyor. onu atın masa üstüne gönderin telefona. telefon türkçeyken bile kuruluyor sorunsuz çalışıyor, kurulurken smart installer devreye girmiyor. gerizekalı N8 de denenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt