Eski sürüm~

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
weesel

weesel

Üye
    Konu Sahibi
Eski sürüm~
C6-01 için Anna'dan eski sürüme dönmenin bir yolu var mı acaba? Servise götürdüm ama cihaz güncellemesinin silinemeyeceğini söylediler. Sizin bildiğiniz bir yolu var mı?

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38

weesel

weesel

Üye
    Konu Sahibi
N8 için deyince denemeye kalkmadım hiç ama baya bir baktım hiçbir yerde de bulamadım.

synergy11

synergy11

Üye
bence bi dene en kötü ihtimal dead phone olur onunda çözümü zaten forumda var :)

weesel

weesel

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapılması gerektiğini pek anlayamadım aslında, daha önce telefona format atmayı bile pek deneme yanlısı değildim ama Anna beni çıldırttığı için ondan kurtulmak için her şeyi deneyebilirim...

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Nasıl yapılması gerektiğini pek anlayamadım aslında, daha önce telefona format atmayı bile pek deneme yanlısı değildim ama Anna beni çıldırttığı için ondan kurtulmak için her şeyi deneyebilirim...

tmm kardeş ben arkadaşla irtibata geçeyim seni bilgilendiririm :oke:

weesel

weesel

Üye
    Konu Sahibi
Tamam, çok teşekkür ederim (:

WebStyle

WebStyle

Üye
Geçenler de Nokia mağazalarından birine gitmiştim. C6-01 için Anna'dan 14.02 sürümüne geri dönüş yaptırmak için şu an için bu mümkün değil dedi. Sadece hepimizin de bildiği gibi N8 'ler için böyle bir seçenek mevcutmuş. Ama kısa süre içinde tüm cihazlar için eski sürüme geri dönüş mümkün olacakmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt