C7 için HDMI Kabloları [RESİMLİ]

Sponsorlu Bağlantılar

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
bırakın bu işeri o zaman bilgisayara bir kablo takın usb deb görüntü aktarın televizyona hd olarak. neden hd destekli bilgisayar almaya ihtiyac duyuyoz ki o zaman.? usb'den hd yi aktarmak o kadar basit değil. bunun sesi var osu var busu var sadece görüntü olsa dediğin doğru ama 5+1 sinema sistemi destekli sesi de hdmi üzerinde aktarıyorsun unutma. c7 kullananlar utanmasa n8 telefon değil c7 ondan daha iyi diyecek ya. nedir n8 den çekemediğiniz bu kadar zorunuza gidiyosa 200 tl daha verseydiniz n8 alsaydınız zorla mı size c7 yi sattılar. sizde nfc var bizde nfc hariç herşey.

kardeş dışarda biri seni gerdide burayamı patladın :D
biz sadece bi kablo bulduk ve çalışıp çalışmayacağını sorduk SENİN kıçı kırık N8'ini niye çekemiyecez ki :hmmm

KO9

KO9

Üye
n8inle sadece 720p film izleyebildiğini unutma @cabal21 HDMI bi kablo teorik olarak 10.2 Gbps bir usb 2.0 kablo ise 480mbps veri taşıyabilirken bizim symbian telefonların oynattığı filmler max 20mbps, fullHD(1080p) olmayan HD-Ready(720p) diye tabir edilen filmler olacağı için usbnin burda tek sıkıntısı convert işlemi.Kısaca ortamı germek için yorum yapmasak daha iyi olur arkadaş kablo eline geçince performansı hakkında bilgi vericek.

cabal21

cabal21

Üye
o kablo önce görüntüyü bi aktarsın da performansa gerek yok.

spartuas

spartuas

Üye
o kablo önce görüntüyü bi aktarsın da performansa gerek yok.
Madem görüntüyü aktaramıyorsa neden böyle kablolar satılsın ki. Ben şahsen denedim. Görüntü var ses de var ancak performans zayıf.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Madem görüntüyü aktaramıyorsa neden böyle kablolar satılsın ki. Ben şahsen denedim. Görüntü var ses de var ancak performans zayıf.
hocam kabloyu deneyebildiniz sanırım. Görüntü nasıl acaba ve performanstan kasıt küçük takıntı falanmi oluyor acaba.biraz bilgilendirirseniz çok güzel olur :)

trontr

Üye
giderim 100 liraya player alırım yaw abarttınız. Telefondan film mi izlenir. Zaten çoğu tv de usb girişi var

Anußis

Anußis

Üye
Olur olmaz diye birşey yok.... C7'ye olan HDMİ kablosu aynı şekilde C6-01'de olur...
Normalde her 2 telefonda aynı özelliklere sahip sadece ekran, ebat ve nfc farkı var o kadar... N8, c7, c6-01 aynı donanımlara sahip telefonlardır.
Sadece ekstra birkaç özellikleri ve ebatları farklıdır... O yüzden C7 ve C6-01 üzerinden Usb üzerinden Hdmi çıkışı alınabilir...
Bu 2 telefonda HD video kaydetme ve oyun özelliğine sahipler yani olmaması abes olur...
İllaki orjinal giriş olması şart değil usb üzerinden'de alınabilir... Usb üzerinden daha neler yapılabildiğini sizde biliyorsunuz :)
Usb 3.0 ile harici ekran kartı bile takılabiliyor :) İmkansız diye birşey yok günümüz teknolojisinde :)

buna cidden güldüm eğer hdmi olmadan hdmi görüntüsü alınabiliyorsa televizyonlara veya diğer aygıtlara neden HDMI takılıyorki saçmalamayın allah aşkına ayrıca hdmı kablosu n8e takılınca HDMI moduna geçildi diyor sizlerde böyle bir seçenek yok ki geçesiniz.

spartuas

spartuas

Üye
hocam kabloyu deneyebildiniz sanırım. Görüntü nasıl acaba ve performanstan kasıt küçük takıntı falanmi oluyor acaba.biraz bilgilendirirseniz çok güzel olur :)

Denedim.Görüntüde sorun yok.Gayet güzel oynatıyor ancak 3-4dk da bir kasmalar oluyorBu kasmada 1-2 saniye sürüyor.e bu kadarda olacak yani şükür :good:

----------Eklendi @ 20:10:51 ---------- Yazıldı @ 20:07:40 ----------

buna cidden güldüm eğer hdmi olmadan hdmi görüntüsü alınabiliyorsa televizyonlara veya diğer aygıtlara neden HDMI takılıyorki saçmalamayın allah aşkına ayrıca hdmı kablosu n8e takılınca HDMI moduna geçildi diyor sizlerde böyle bir seçenek yok ki geçesiniz.

Geçildi demesine ne gerek var ki tövbee görüntüyü verdide geçildi diye demesi kaldı telefonun :kop::d:

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kardeşim hdmi moduna ne gerek varki zaten yine hdmi kablosu takılcak ama usb çıkışından bu arada bizim telefonumuzu neden küçük düşürüyorsun n8 dağ gibi farklımı değil hdmi ve kamerası iyi yoksa c6-01 ve c7 den farkı yok .:off:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Denedim.Görüntüde sorun yok.Gayet güzel oynatıyor ancak 3-4dk da bir kasmalar oluyorBu kasmada 1-2 saniye sürüyor.e bu kadarda olacak yani şükür :good:

----------Eklendi @ 20:10:51 ---------- Yazıldı @ 20:07:40 ----------

Geçildi demesine ne gerek var ki tövbee görüntüyü verdide geçildi diye demesi kaldı telefonun :kop::d:

kardeş çok sağol Allah razı olsun tüm tartışmaya son verdin :D

"Artık bilip bilmeden tabiri cahisse ARTİSTLİK yapan Sayın N8 ve C7 kullanıcıları, artık yapıcağınız yorumları 3 defa düşünüp yazarsınız umarım" :oke:

valent

valent

Üye
Kendinizi böyle kablolarla kandırmayın olmayacak duaya amin demeyin :nono:

• Beğen
-sunrise-

-sunrise-

Üye
neyse,yalancı çıkmadık bari ;)

• Beğen
cabal21

cabal21

Üye
Kardeşim hdmi moduna ne gerek varki zaten yine hdmi kablosu takılcak ama usb çıkışından bu arada bizim telefonumuzu neden küçük düşürüyorsun n8 dağ gibi farklımı değil hdmi ve kamerası iyi yoksa c6-01 ve c7 den farkı yok .:off:

yok ya n8 5800 dan da kötü bi tlefon mazallah sizin c7 niz n9 dan bile daha üstün beyler. siz bizim yalanlara aldırış etmeyin.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
yok ya n8 5800 dan da kötü bi tlefon mazallah sizin c7 niz n9 dan bile daha üstün beyler. siz bizim yalanlara aldırış etmeyin.

kardeş yakında C7'ciler ve N8'ciler diye iki grup oluşursa sebebi sen olucan haberin olsun :oke:

uribaju

uribaju

Üye
Olmuşsa uzatmanın anlamı yok :)

• Beğen
valent

valent

Üye
kardeş yakında C7'ciler ve N8'ciler diye iki grup oluşursa sebebi sen olucan haberin olsun :oke:
Kardeş kablo çalıştıda 720p görüntümü çıktı yoksa 480p görüntümü çalıştıysa 720p çıkmayacağına eminim ben o manada söyledim

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kablo çalıştıda 720p görüntümü çıktı yoksa 480p görüntümü çalıştıysa 720p çıkmayacağına eminim ben o manada söyledim

kardeş çalıştıran arkadaşla konuştum görüntü kaliteli dedi kabloyu yurt dışından almış ve uzun bir süredir kullanıyormuş sadece arada bir 1-2 saniyelik takılma yapıyormuş okadar.

valent

valent

Üye
Kendi orjinal kablosuyla bu kablodan alınan görüntüyü karşılaştırmak lazım.Orjinal kablosuyla kulaklıktan 480p görüntü alınıyor bu dvd görüntüsüne eşdeğer eğer bu kablodanda 480p görüntü çıkıyorsa lcd ye fuzuliden başka birşey değil.

----------Eklendi @ 22:27:41 ---------- Yazıldı @ 22:21:28 ----------

Mesela eski pc lerde HDMI çıkış yok wga var onlarında kabloları var wga yı HDMI çeviren pc den lcd ye bu şekilde görüntü çıkınca gene 480p görüntü çıkıyordu.Anlatmak istediğim kablonun HDMI olması önemli değil çünkü kaynak 480p yani telefon 480p den fazla görüntü çıkamıyor yazılımında yok donanım uydursan ne olur

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Kendi orjinal kablosuyla bu kablodan alınan görüntüyü karşılaştırmak lazım.Orjinal kablosuyla kulaklıktan 480p görüntü alınıyor bu dvd görüntüsüne eşdeğer eğer bu kablodanda 480p görüntü çıkıyorsa lcd ye fuzuliden başka birşey değil.

----------Eklendi @ 22:27:41 ---------- Yazıldı @ 22:21:28 ----------

Mesela eski pc lerde HDMI çıkış yok wga var onlarında kabloları var wga yı HDMI çeviren pc den lcd ye bu şekilde görüntü çıkınca gene 480p görüntü çıkıyordu.Anlatmak istediğim kablonun HDMI olması önemli değil çünkü kaynak 480p yani telefon 480p den fazla görüntü çıkamıyor yazılımında yok donanım uydursan ne olur

anladım kardeş. bakalım benim elimede geçerse şu kablo karşılaştırma yapıp yüksek çıkarsa video koyarım.