Cep de internet hızınız hep böle olsaydı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Cep de internet hızınız hep böle olsaydı :)

• Beğen
Tepkiler: Burak

pelın_

:aha:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha: cepte değil pcde öyle olsun razıyım..

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
iyi dimi 41 dk da 246 mb :D

Burak

Üye
41 dk mı :ah

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
sana göre bilmem ama bizim burda net hızı çok düşük ya :/ abim modemin şifreyi açmış gelen giden giriyo :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Uruloki

Uruloki

Üye
ne 54mbit mi wifi modem mi alt tarafta 54mbps mi yazıyor sağ köşede o cihazın desteklediği 54mbit lik hat yok tr de 8-16-32 ttnet ve diğerleri birde süper online var 20-50-100 yani 54 mbit lik yok 40 dk 246 mb desen benim 2mbitlik hatım 1.5 saatte 1gb indirdiğine göre senin internetin bayağı yavaş fakat şimdi bir resim koyucam inanöayanlar için saniyede 5581kpbs internet telefonumda yani 10mbit saniyede 1000kpbs ise şu an telefonumda 55-60mbit lik bir hat var biraz imkansız gibi ama resim koyucam şimdi

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
ne 54mbit mi wifi modem mi alt tarafta 54mbps mi yazıyor sağ köşede o cihazın desteklediği 54mbit lik hat yok tr de 8-16-32 ttnet ve diğerleri birde süper online var 20-50-100 yani 54 mbit lik yok 40 dk 246 mb desen benim 2mbitlik hatım 1.5 saatte 1gb indirdiğine göre senin internetin bayağı yavaş fakat şimdi bir resim koyucam inanöayanlar için saniyede 5581kpbs internet telefonumda yani 10mbit saniyede 1000kpbs ise şu an telefonumda 55-60mbit lik bir hat var biraz imkansız gibi ama resim koyucam şimdi
Sinirlenme benim net değilki havalimanında rastgele girdim :D

Uruloki

Uruloki

Üye
buyrunuz hızın resmi 55mbit hat

----------Eklendi @ 22:22:01 ---------- Yazıldı @ 22:20:54 ----------

yok sinirlenmekle alakası yok tr de 54mbit lik hat yok olay o yani dsl olarak tabi

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
peki wifi bağlantısında nasıl anlayabilirim hızın ne kadar olduğunu

Uruloki

Uruloki

Üye
ilk resim olmadı bunu deneyin

----------Eklendi @ 22:24:20 ---------- Yazıldı @ 22:23:28 ----------

google a mobilespeedtest yaz telefondan ya da pc deysen speedtest yaz

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
cep netle 1176 kbps

Uruloki

Uruloki

Üye
17mbit yapar bu da nerde oturuyorsun yani şu an nüfus yoğunluğu nasıl fazlaysa vodafone internet kullanımından dolayı düşebilir

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
0.68 saniye 100 kb indirme diyo 6 saniyede 100 kb anlamına mı geliyo

Uruloki

Uruloki

Üye
yani öyle diyebiliriz fakat teknik olarak cep telefonunu geçtim tr de 3G olsa bile 3G 7,2 mbit hıza izin veriyor biraz da burda saçmalıyor site iite biraz sonra direk speedtestten sonuç yapıcam o daha kesin onu yazarım

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
burda değerler biraz yüksek 6 saniyede 100 kb dk da 1 mb olur saattede 60 mb ama cep nette çok denedim saatte en fazla 40 mb iniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt