500 tl ye kadar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
500 tl ye kadar
Şimdiden öneride bulananlara teşekkür ediyorum 500 tl ye kadar yeni bir cep telefonu almayı düşünüyorum bu cumartesi android li olmasını istiyorum ama nokia da olabilir tabiki sizce hangi telefonu almalıyım birde ikinci el iphone 3g düşünüyorum ama ios 5 yüklenmiyormuş yardım ederseniz sevinirim.

PriZm

PriZm

Üye
Kardeş;

1) artık bence Nokia'dan uzak dur.taki Symbiandan vazgeçene kadar.

2)67 tl daha ekle ideos x5 al.veya gio,fit falan iyidir.

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
samsung pek sevmiyorum daha dogrusu romu hoşuma gitmiyor htc gibi degil herkes ideos al diyor android almak isteyene ideos al diyor ama bilinmedik bir marka özelligi ne veya ben mi hiç duymadm

Yunkaai

Yunkaai

Üye
lg optimus serisine bir goz at

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
ideos x5 kullanıcısı olarak mükemmel bir tel. videolardandaha güzel eline alınca anlarsın zaten dokunmatik te harika. çin diye karoştırma bence mükemmel telefon istediğin sorun varsa cevaplamaya çalışırım.

baranselona

baranselona

Üye
Bende ideos x5 oneririm... ozellikle adw launcher yukleyipte gerekli duzenlemeleri yapinca akiciligi iphone gibi oliyor.. ekrani buyuk ve cok kaliteli-telefon cok seri-tuslari dokunmatik. Yani cok daha uzun sure dayanir. Malzeme kalitesi cok iyi 2-3 aydir jelatinsiz kullaniyorum ekrani. En ufak bi cizik yok... kamerasida yeterli duzeyde.. ses klitesi cok iyi fazla yuksek cikmiyor hoparlorde ama dolby ses telnolojisi kullaniyor ve bass lar super.. android isletim sistmide var ekran buyuklugu-gpu su ve islemcisiyle nerdeyse piyasadaki Tum android oyun ve programlari kaldiriyor.. internette flash player da var.. 569 liraya bu ozellikte baska telefon yok o yuzden herkes oneriyor..

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
internetten resimlerine baktım telefon güzel eger anlattıgınız gibi bir telefonsa zaten turkcell e gidip elime alınca anlarım ama markası pek bilindik olmadıgı için kararsız kalıyorum ve romları htc gibi değil yani sense arayüzü gibi bir arayüz yok bütün markalar için geçerli peki iphone 3g için ne diyorsunuz 500tl ye iyi çalışan bir 3g varmıdır

xpaede

xpaede

Üye
Kesinlikle ideos x5 al... burada sadece kaliteli bir telefon oldugunu soyleyebilirim aldigim gunden beri tek bir sorun bile yasamadim

baranselona

baranselona

Üye
internetten resimlerine baktım telefon güzel eger anlattıgınız gibi bir telefonsa zaten turkcell e gidip elime alınca anlarım ama markası pek bilindik olmadıgı için kararsız kalıyorum ve romları htc gibi değil yani sense arayüzü gibi bir arayüz yok bütün markalar için geçerli peki iphone 3g için ne diyorsunuz 500tl ye iyi çalışan bir 3g varmıdır
İphone 3g yi bosver 3gs olsa neysede 3g cok eski ve 2. Ellerinde genelde batarya sorunu ve olu pixel sorunlari olur.. bence hic bulasma iphone a. İdeos x5 al alabiliyosan arayuz olarak kendine bi launcher indirip istedigin gibi menu gecisleri ana ekranlar. Simgeler ayarkayabilirsin.. ha sense istersende sense arayuzlu launcherlar da var indirirsin kurarsin. arayuzun sense olur hatta tus kilitleride dolu onlarida indirirsin... eger ilaa gercek sense arayuzu istersen 2. El htc bulabiliyosan bakabilirsin...

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
uygulamanın adını verebilirmisin merak ettim internetten bakayım veya sitede varsa o da olur

baranselona

baranselona

Üye
Su an telefondayim ama en basidinden google a. Sense arayuzlu launcher. Yada sense android launcher gibi seyler yazsan bile cikar youtube da yuzlerce launcher tanitim videolari var ordanda videolu goruntulerini izleyebilirsin. Hatta gecen arkadasin biri konuda acmisti tamamen sense gibi oluyordu cihazlarin arayuzu...

O6UZH4N

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim şimdi bakıcam yarında inşallah telefon almaya gidecem ama başka önerisi olan yazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt