Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Huawei İdes x5 [İstek]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kopane
Üye
Konu Sahibi
Huawei İdes x5 [İstek]
Arkadaşlar 2-3 gün önce huawei ideos x5 aldım bir istekde bulanacağım Bedava televizyon izleme imkanım varmı wifi vs. olmadan ? Özelliklerde 3g Mobil Tv destelediğini gördüm fakat fazla anlamıyorum özelliklerden izliyebilirmiyim yani ?
baranselona
Üye
İnternetsiz tv izlenemez.. 3g zaten internet hizidir...
kopane
Üye
Konu Sahibi
Fakat birşey sorucam mahalleden bi çocuk var telefonun markasını bilmiyorum çıkarıyor anteni izliyor televizyonu onun telefonundaki farklılık ne peki ?
baranselona
Üye
O cakma çin mali bi telefondur...
kopane
Üye
Konu Sahibi
yok kardes yanlısın var nokianın çok tuşlu telefonları varya hani afedersin öküz gibi olanlar varya onlardan ama tam olarak net modelini bilmiyorum
Nokia cakmasi yada herhangi bi telefonun cakmasidir. Nokianin oyle cok tuslu tv li telefonu yok .. hele antenli hic yok... ayrica ideos x5. Oyle markasiz yada dandik bi markanin telefonu degildir dunyanin en iyi telekom sirketlerinden. Birinin telefonudur. Cahil insanlara aldirma
kopane
Üye
Konu Sahibi
ya aldirdiğim bişi yok netice olarak free olarak tv izleme imkanımız var mı/yok mu ?
kocccccccccccaaaman forumda 1 kişimi görüşlerini bilgilerini sergiliyor başka yorum yapacak fikir sunacak yokmu arkadaşlar ?? heyy
kopane
Üye
Konu Sahibi
94 gösterim 1 kişi cevap vermiş bu ne ya
onurgunay35
Üye
İnternet olmadan tv izleyemezsin.
halit255
Üye
vodafonun ve diğer operatörlerin vermiş olduğu mobil tv paketleri var vodafonun paketi aylık 5 tl ve televizyondaki birçok kanal mevcut çok rahat izleyebilirsin ve o arkadaşın telefonundakinden daha iyi bir görüntü ve sıfır parazitle izleyebilirsin