HTC'den gerçekten dev bir cep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
HTC'den gerçekten dev bir cep

Daha önceleri HTC'nin büyük bir ekrana sahip bir akıllı telefonunun piyasaya çıkacağı konuşuluyordu. Ortaya çıkan bir fotoğraf HTC Runnymede'nin gerçek olduğunu gösteriyor.

4.7 inçlik oldukça büyük bir ekrana sahip olacak akıllı telefonun 1,5GHz işlemci, 758MB RAM ve 16 GB'lık veri deposuyla çalışması bekleniyor. Ayrıca mobil işletim sistemi olarak Android 2.3 kullanacak akıllı telefonun, tek çekirdekli işlemci kullanacağı söylense de HTC'ninresmi açıklamasında çift çekirdekli işlemcinin açıklanacağı düşünülüyor.

HTC son zamanlarda piyasaya çıkarttığı telefonlarla özellikle İngiltere'de adından oldukça söz ettiriyor. İngiltere'deki Android telefonların yüzde 50.9'u HTC tarafından üretiliyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu pc olmuş yaa

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ekran çok büyük

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ona büyük diyosan samsung galaxy note 5.3 inç

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar anasayfamızdada teknoloji habeleri yayınlanıyor ordakilere neden bu kadar ilgi göstermiyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: serif55
1oyun

1oyun

Üye
Gerçekten güzele benziyor fakat son günlerde epey rekabet var piyasaya çıtıklarında denemek lazım.

serif55

serif55

Üye
Arkadaşlar anasayfamızdada teknoloji habeleri yayınlanıyor ordakilere neden bu kadar ilgi göstermiyorsunuz?

Bu sorun aslında kullanıcıların değilde yöneticilerin hatasıdır diye düşünüyorum. Belki ilgi çekici bir şekilde yazılmamış bir haberdir veya üyeler sitemizi açtığında sadece belli başlı konulara bakıyorlardır. Bi test yapın mesela aynı başlıklı iki haberi hem anasayfadaki teknoloji bölümünde hemde haberin bulunduğu kategori ve bölümde yayınlayın bakalım hangisi daha çok rağbet görücek. Sonuca göre de çözüm yolunu araştırabilirsiniz. Bu benim düşüncem katılıp katılmamak size kalmış ;)

• Beğen
Tepkiler: EroL
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Bu sorun aslında kullanıcıların değilde yöneticilerin hatasıdır diye düşünüyorum. Belki ilgi çekici bir şekilde yazılmamış bir haberdir veya üyeler sitemizi açtığında sadece belli başlı konulara bakıyorlardır. Bi test yapın mesela aynı başlıklı iki haberi hem anasayfadaki teknoloji bölümünde hemde haberin bulunduğu kategori ve bölümde yayınlayın bakalım hangisi daha çok rağbet görücek. Sonuca göre de çözüm yolunu araştırabilirsiniz. Bu benim düşüncem katılıp katılmamak size kalmış ;)
aynı fikirdeyim gereksizlerde yazılıyo

• Beğen
Tepkiler: EroL
1oyun

1oyun

Üye

Gerçektende doğru. Her Kullanıcı Telefonunun Sahip olduğu özelliklere göre Belirli bölümlere girip forumdan çıkıyor sadece Uygulama ve Oyun Bölümlerini takip etmekteler (%75-%80).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt