Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

hemsinlee

Üye
slm arkadaşlar bende samsung i7500 galaxy var.telefonu bilgisayara samsung new pc studio aracılığpıyla pc ye bağladıgımda sadece yıgın bellek modu olarak görüyor telefonu pc suite modu olrak gösteremiyorum öyle bi seçenek olmuyor bu nedenden dolayı da telefona bişey atamıyorum marketi de yok sıkıştım kaldım ne yapacam.herhangi bir hata yada benzeri bişey vermiyor tel yada pc.yıgın bellek mooodu olrak gayet iyi görüyor.nasıl pc suite moduna geçecem .telefoncular yazılım atarız dediler .sizce nasıl düzelir bu

byeblade

Üye
sorum su :

bir telefon neden ve nasıl brick olur ?

rascho9

Üye
arkadaşlar bugün aldm çok memnunum fakat usb bağlanmıyor.acaba ayarlamamı var tel şarj alıor ama pc ye bağlanmıor :S​

Jetaime*

Üye
Galaxy gio için nba oyunu varsa link atabilirmisin ?

elizkundura

elizkundura

Üye
peki dostum iphoneye jb yapılıp instalous kurulduktan(cracklı oyunların yüklendiği download programı)sonra oyunlar v.s anında appstorede ne varsa ordaoluyor bedava androidde böyle olur mu yani jb olmadan da bedvav oyun yükleyebilcek miyiz jb karşılıg var mı androidde yoksa daha mı basit iphoneye göre saygılar

rıdceza

Üye
Ya Beyler T20 Aldım Oyun Fln İndirdim Yukleme Nası Yapılıyor Bilen Varmı Bi oyun İndirdim GAmeloft Dosyasına Atınız Dio Ama Oyle Bir Dosya Yok

onlynred

Üye
slm arkadaşlar konularda varmı yokmu bilmiyorum biraz bakındım ama göremedim benim sorunum türkiyede olmuyan android uygulamalarını nasıl indirecegiz ve nasıl kullanacagımız ile (nomao) isimli bir uygulama türkiye ye açılmamış ama indirmek istiyorm yardımcı olabilen olursa şimdiden teşekkür ederim

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Pc suit modunda istiyorum
Benim kullandıım bir suite vardı telefon bağlandığında otomatik olarak suıte bağlanıyor onu araştırıp size link atacağım.
arkadaşlar merhaba sgs 2 siparişini verdim nasip olursa yarın elime geçicek.ancak bi kaç sorum var cevaplarsanız..

1. şu an nokia kullanıyorum rehberimi s2 ye nasıl kopyalarım?
2.telefonu alınca yapmam gereken öncelikli işlemler varmı?

şimdiden teşekkürler
Telefondan Sim karta kopyalayın bütün rehberi.
işlem Deiğniz nedir onu anlayamadım .

slm arkadaşlar bende samsung i7500 galaxy var.telefonu bilgisayara samsung new pc studio aracılığpıyla pc ye bağladıgımda sadece yıgın bellek modu olarak görüyor telefonu pc suite modu olrak gösteremiyorum öyle bi seçenek olmuyor bu nedenden dolayı da telefona bişey atamıyorum marketi de yok sıkıştım kaldım ne yapacam.herhangi bir hata yada benzeri bişey vermiyor tel yada pc.yıgın bellek mooodu olrak gayet iyi görüyor.nasıl pc suite moduna geçecem .telefoncular yazılım atarız dediler .sizce nasıl düzelir bu
arkadaşa yukarda dediğim programı denetelim size o zaman .

----------Eklendi @ 13:46:42 ---------- Yazıldı @ 13:44:54 ----------

sorum su :

bir telefon neden ve nasıl brick olur ?
Brick nedir ilk kez duyuyorum ..
arkadaşlar bugün aldm çok memnunum fakat usb bağlanmıyor.acaba ayarlamamı var tel şarj alıor ama pc ye bağlanmıor :S​
ne aldınız anlıyamadım :hmmm
Galaxy gio için nba oyunu varsa link atabilirmisin ?
Araştırıyorum...
peki dostum iphoneye jb yapılıp instalous kurulduktan(lı oyunların yüklendiği download programı)sonra oyunlar v.s anında appstorede ne varsa ordaoluyor bedava androidde böyle olur mu yani jb olmadan da bedvav oyun yükleyebilcek miyiz jb karşılıg var mı androidde yoksa daha mı basit iphoneye göre saygılar
Evet daha basit Cracklı marketler var bunları telefonunuza yükleyip ordan direk indirme işleminebaşlıyorsunuz.

----------Eklendi @ 13:48:13 ---------- Yazıldı @ 13:46:42 ----------

Ya Beyler T20 Aldım Oyun Fln İndirdim Yukleme Nası Yapılıyor Bilen Varmı Bi oyun İndirdim GAmeloft Dosyasına Atınız Dio Ama Oyle Bir Dosya Yok
Sd kartınızı Gameloft adlı klasör açıp onun içine tekrar games adlı bir klasör daha açın aldığınız oyun sd kart dosyasını bu bölüme atın.
slm arkadaşlar konularda varmı yokmu bilmiyorum biraz bakındım ama göremedim benim sorunum türkiyede olmuyan android uygulamalarını nasıl indirecegiz ve nasıl kullanacagımız ile (nomao) isimli bir uygulama türkiye ye açılmamış ama indirmek istiyorm yardımcı olabilen olursa şimdiden teşekkür ederim
Sizin için araştırıyorum .

blacktalon

blacktalon

Üye
Brick nedir ilk kez duyuyorum .......... telefonun kilitenip kalmasıydı galiba

thelostmojito

Üye
Android market nasıl guncelleniyor bilen var mi ? Monster jobs türkçe bir site olmasina rağmen ücretsiz Android market uygulamasını indire basınca markette item not found. Uyarısı alıyorum. Acaba guncellemem mi gerekiyor

onlynred

Üye
teşekkür ederim Necmati bahsettiğim uygulamanın ismini yazdım kontrol edersen emin ol benden önce kendi telefonuna kurmak istiyeceksin bilgi sahibi oldugun zaman mesaj atabilirsen çok sevinirim

eruman34

Üye
Teşekkürler.

Beklemedeyim...

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Brick nedir ilk kez duyuyorum .......... telefonun kilitenip kalmasıydı galiba

iyi birşey değilki neden istiyor anlamadım o zaman
cevap verildi.
Android market nasıl guncelleniyor bilen var mi ? Monster jobs türkçe bir site olmasina rağmen ücretsiz Android market uygulamasını indire basınca markette item not found. Uyarısı alıyorum. Acaba guncellemem mi gerekiyor
güncelleme yapamassınız ancak marketin yeni sürümünü belirli bir siteden indirip telefona yükleyin ve en güncel marketi kullanın.

teşekkür ederim Necmati bahsettiğim uygulamanın ismini yazdım kontrol edersen emin ol benden önce kendi telefonuna kurmak istiyeceksin bilgi sahibi oldugun zaman mesaj atabilirsen çok sevinirim
Bulursam size özel mesaj ile dönüş yaparım :)
Teşekkürler.

Beklemedeyim...
Araştırmam devam diyor :)

cemal1905

cemal1905

Üye
arkadaşlar tablet pclerin hepsi android mi yoksa windowsu filan varmı bide bu tablet pc ler nasıl almya değer mi acil cvp

thunder89

thunder89

Üye
merhaba,ben samsung galaxy ace kullanıcısıyım.son bikaç gündür telefonum düzensiz aralıklarla titriyor;bu nedenle ben de dün cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama sorun düzelmedi.yardım edebilir misiniz?

Burak

Üye
çok faydalı bir konu.

teşekkür ederiz necmi.

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
merhaba,ben samsung galaxy ace kullanıcısıyım.son bikaç gündür telefonum düzensiz aralıklarla titriyor;bu nedenle ben de dün cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama sorun düzelmedi.yardım edebilir misiniz?
sorun nedir tam anlıyamadım kendi kendinemi titriyor.

Samsung galaxy tab 10.1 mi yoksa asus ee pad slider mi daha iyi
aslında ttabletlerde samsung önermem ama Samsung derim burda Kalite açısında vs herşey .

Üst Alt