C7 için HDMI Kabloları [RESİMLİ]

Sponsorlu Bağlantılar

cabal21

cabal21

Üye
samsung'un bazı telefonları tek port yani hem şarj hem bağlantı vs. hepsini tek port üzerinden sağlıyor ve bir çok telefonunda port girişi tıpkı nokia'nın kullandığı portla aynı. samsung aksesuarları satan yerlerde bu kablodan bulabilirsiniz. c7'de çalışacağı aşıkardır. çünkü böyle birşeyi desteklese zaten ürün kutusundan tıpkı n8'de olduğu gibi bu aparatlar çıkardı.genede denemekte fayda var.

suat1111

suat1111

Üye
hdmı olsa ne olur ya kaçkere kullanıyonki at pcye ordan izle

• Beğen
Tepkiler: ErcanSenn
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
hdmı olsa ne olur ya kaçkere kullanıyonki at pcye ordan izle
19 inç tüplü ekranda izlemektense geniş ekran hd daha iyi değilmi :) ve birde budu ailecek izlersen. Sanırım farkı görebilirsin :)

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
N8 de HDMI cıkış desteği var diğer telefonlarda yok ama usb portundan görüntu aktarırsın tvye HDMI olmaz ama DMI olarak aktarırsın yanı kalıte düşük bılıp bılmeden yorum sallayanlar olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
valent

valent

Üye
Benim için farketmez notebook ekranım led hd 15.6 inç atıyorum görüntü akıllara zarar aga adamın video çekip atıp izleyesi geliyor :d:

----------Eklendi @ 09:32:09 ---------- Yazıldı @ 09:20:41 ----------

O kabloda c7 ye olmaz olsa ürün paketinin içinden çıkardı veya çıkmasa bile nokia aksesuarları arasında yer alırdı.Benim o kablodan 1 yıldır haberim var ama olmayacağını bildiğim için denemeye bile çalışmadım

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yav Hüseyin('TUĞ') abi tüm umutlarımı yıkmıştı şimdi daha bi ümitliyim :D biran önce şu kabloyu bulmak istiyorum :Dsağolasın Murat(net-muratt) abi :)
umutlarını yıkmak istemem ama bence o donanımsal bişey usb bağlantısı ile hdmı bağlantı olabilir ama hd görüntü alınabileceğini zannetmiyorum

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
peki bu kablonun amacı ney neden c7 yazmışlar ki ?

pRime.

pRime.

Üye
Olur olmaz diye birşey yok.... C7'ye olan HDMİ kablosu aynı şekilde C6-01'de olur...
Normalde her 2 telefonda aynı özelliklere sahip sadece ekran, ebat ve nfc farkı var o kadar... N8, c7, c6-01 aynı donanımlara sahip telefonlardır.
Sadece ekstra birkaç özellikleri ve ebatları farklıdır... O yüzden C7 ve C6-01 üzerinden Usb üzerinden Hdmi çıkışı alınabilir...
Bu 2 telefonda HD video kaydetme ve oyun özelliğine sahipler yani olmaması abes olur...
İllaki orjinal giriş olması şart değil usb üzerinden'de alınabilir... Usb üzerinden daha neler yapılabildiğini sizde biliyorsunuz :)
Usb 3.0 ile harici ekran kartı bile takılabiliyor :) İmkansız diye birşey yok günümüz teknolojisinde :)

usb'den sadece samsung'un bazı cihazları destekliyor. c7'nin destekleyeceğini sanmıyorum.

----------Eklendi @ 13:08:18 ---------- Yazıldı @ 13:05:31 ----------

peki bu kablonun amacı ney neden c7 yazmışlar ki ?

c7 için değil ki, samsung wave için... c7 için olduğunu yazan adam c7'de çalışacağını düşünmüştür.

• Beğen
-sunrise-

-sunrise-

Üye
benim sorup gördüğüm samsunga ait bir ürün.. bi ucu aynı usb girişi diğer ucu dikdörtgen ebatında ve hdmı girişli.. 50 lira fiyat çekti alıcam bi ara

• Beğen
KO9

KO9

Üye
çok enteresan n8 sahipleri ellerinden gelse kabloyu üreteni bulup imha edicekler. Abi bırakın boş yorum yazmayı kablo eline geçen bi c7 sahibi deneyimini paylaşır adam buraya bilgi vermek için yazmış hala ordan yok olmaz yok öle şey tarzı yorumlarla n8 in c7den iki büyük farkından biri kalkacak diye dil döküyorlar. Yani teorik olarak 720p (yaklaşık olarak 10-15 mbps arası)bi film usb üzerinden izlenebilir tek sorun usbyi çevirmek ve aktarmak + olarakda c7 kutusundan OTG kablosuda çıkımıyor ama c7 destekliyor.

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38 ve benighted
valent

valent

Üye
Boş boş şeyler bunlar kardeş sanmıyorum usb hdmı görüntü çıkacağını bana kalırsa imkansız bende c7 kullanıyorum n8 değil

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
doğru diyosun hocam donanımsal olması lazım bizim hdmı izlememiz için o usbyi söklüp hdmı girişi takmamız lazım :Daslında laptoplar için hdmı portu satılıyor harici taksak olurmu acaba :ehe
Becerebiliyorsan tak öğrencim, ama boş işlerle uğraşıyorsunuz

----------Eklendi @ 08:56:49 ---------- Yazıldı @ 08:56:18 ----------

Boş boş şeyler bunlar kardeş sanmıyorum usb hdmı görüntü çıkacağını bana kalırsa imkansız bende c7 kullanıyorum n8 değil
katılıyorum

pRime.

pRime.

Üye
çok enteresan n8 sahipleri ellerinden gelse kabloyu üreteni bulup imha edicekler. Abi bırakın boş yorum yazmayı kablo eline geçen bi c7 sahibi deneyimini paylaşır adam buraya bilgi vermek için yazmış hala ordan yok olmaz yok öle şey tarzı yorumlarla n8 in c7den iki büyük farkından biri kalkacak diye dil döküyorlar. Yani teorik olarak 720p (yaklaşık olarak 10-15 mbps arası)bi film usb üzerinden izlenebilir tek sorun usbyi çevirmek ve aktarmak + olarakda c7 kutusundan OTG kablosuda çıkımıyor ama c7 destekliyor.
Usb'den hdmi desteklediğini hala düşünmüyorum, usb otg zaten symbian3'ün bir özelliği, illa ki desteklemesi lazım ama hdmi symbian3'ün desteklediği birşey değil. Dolby digital'ın olduğu gibi hdmi da N8'e özel birşey. Çalışırsa çok güzel olur tabi fakat samsungların alamadığı gibi c7'de de aynı kaliteyi almazsınız.

SilentOne

SilentOne

Üye
Usb'den hdmi desteklediğini hala düşünmüyorum, usb otg zaten symbian3'ün bir özelliği, illa ki desteklemesi lazım ama hdmi symbian3'ün desteklediği birşey değil. Dolby digital'ın olduğu gibi hdmi da N8'e özel birşey. Çalışırsa çok güzel olur tabi fakat samsungların alamadığı gibi c7'de de aynı kaliteyi almazsınız.
aslında yazılımdan n8 in dobly digital ve hdmı özeliqini aktarsak tmm ama oda yapılırmı bilemem:D

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
:oke: çok doğru dedin hocam :)

----------Eklendi @ 14:14:22 ---------- Yazıldı @ 14:13:24 ----------

aslında yazılımdan n8 in dobly digital ve hdmı özeliqini aktarsak tmm ama oda yapılırmı bilemem:D

beyin fırtınası yaparsak olmıyacak birşey yok :P :D

----------Eklendi @ 14:14:54 ---------- Yazıldı @ 14:14:22 ----------

kablonun siparişini verdim bi aksesuarcıya hafta sonu gelicek dedi gelirse inş tartışma son bulacak :D

pRime.

pRime.

Üye
:oke: çok doğru dedin hocam :)

----------Eklendi @ 14:14:22 ---------- Yazıldı @ 14:13:24 ----------

beyin fırtınası yaparsak olmıyacak birşey yok :P :D

----------Eklendi @ 14:14:54 ---------- Yazıldı @ 14:14:22 ----------

kablonun siparişini verdim bi aksesuarcıya hafta sonu gelicek dedi gelirse inş tartışma son bulacak :D

hadi hayırlısı bakalım inşallah çalışır. çalışırsa video yüklersin umarım. :)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: pRime.
synergy11

synergy11

Üye
sanmıyorum sonuçta usb çıkışından görüntü almaya çalışıyorsun saçma bende :S

SilentOne

SilentOne

Üye
dmı olur tahminimce bu çünkü hdmı çıkışı olayı donanımsal ve onun için arıyeten yonga vardır

• Beğen
cabal21

cabal21

Üye
bırakın bu işeri o zaman bilgisayara bir kablo takın usb deb görüntü aktarın televizyona hd olarak. neden hd destekli bilgisayar almaya ihtiyac duyuyoz ki o zaman.? usb'den hd yi aktarmak o kadar basit değil. bunun sesi var osu var busu var sadece görüntü olsa dediğin doğru ama 5+1 sinema sistemi destekli sesi de hdmi üzerinde aktarıyorsun unutma. c7 kullananlar utanmasa n8 telefon değil c7 ondan daha iyi diyecek ya. nedir n8 den çekemediğiniz bu kadar zorunuza gidiyosa 200 tl daha verseydiniz n8 alsaydınız zorla mı size c7 yi sattılar. sizde nfc var bizde nfc hariç herşey.

• Beğen