Nokia N97 ile ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda sende taktir edersin ki bu mümkün ve n97 duyuruldugu yıl ki 3-4 sene önceye dayanır iphone'da bile yoktu bu arayüzler efektler.
Ama mümkün ve pazarlama amaçlı konmus.Mesela bazı efektler var bana orjinali özletir güzel olmasına ragmen.
Kısaca kendi efektleride var güzel görsel ve degisken yapılı yani koydugun ikinci video gibi kesinlikle degil yazılımsal sorun var o telefonda.
Yani benim N97 böyle degil allah kahretsin diyenlere ben yardımcı olurdum aldıklarında :D

Bu şekilde çıksaydı zaten iPhone diye bir şey kalmazdı. Şu an kullandığım Belle'den bile hızlı tanıtım videosu var..
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu şekilde çıksaydı zaten iPhone diye bir şey kalmazdı. Şu an kullandığım Belle'den bile hızlı tanıtım videosu var..

Bak yine yanlıs bi mesaj senin kullandıgın n97 ne is bilemem ama ; yeminle diyorum suan N97 ve x6 olmak üzere elimde iki tane s60v5 telefon var bu telefonlar ile arayüzlerde menüde geçis yap oraya gir buraya gir çık,C7 veya N8 hatta uçuyorum tutun belki 701 ile bile aralarında fark yok,yani çok çok faklı bir telefon kullanmıs gibi hissetmiyorsun c7 (anna) ve x6'yı aynı anda kullanan birisi olarak söylüyorum bunu ve ikiside hızlı telefonlar.
Dedigin olay ve s60v5 ile dalga geçilecek tek kısım sadece oyunlar ve belki birazda web performansı bunun dısında ben pek bir sorun yasamıyorum gerek C6 Fw'de gerek orjinal fw'de.
Ama donanım olayı asikar tabi..
 

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Nokia şu cihazlara zayıfta olsa bir GPU koysaymış java oyunlar yerine kaliteli oyunlar çıkardı.. En azından GPU'nun önemini şimdi anlamışta 701'deki GPU için 128 mb ram ile geliyor deniyor.. Bakalım bizi özendirecek oyunlar çıkacak mı ?
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bende onu diyorum s60v5'in begenilmemesi tamamıyla donanıma en çok da gpu olmamasına baglı.
Koydugum videolarda görmüssündür grafik islemcisi olmayan bir telefon neler yapabiliyor ve isin en garip yani ram ve islemcide düsük.
701'in gpu'su için çok güçlü deniyor ama oyunlar nasıl olur bekleyip görücez.Ram düsük olsada çekirdek güçlü deniyor önemli olan da bu aslında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt