Nokia N97 ile ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 ile ilgili..
Youtube'da bu video'yu gördüm, NokiaConversations tarafından 3 sene önce yüklenmiş.. N97 demo olarak geçiyor ama bu cihaz ile N97 arasında uzak yakın bir ilişki kuramadım da foruma sorayım nedir ne değildir :ehe Ben en son geçen senenin başında elime aldığımda mesaj yazarken klavye ile bir cümleyi bitirdiğimde telefon daha cümlenin ortasında oluyordu falan :ehe

fatih_347

Kapalı Hesap
bu videoyu hatırlıyorum o zamanlar elimde 6300 vardı bu videoyu indirmistim ve izlemistim agzım acık kalmıstı ama nerden aklıma gelebiirdi ki....:kotu:

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
bu videoyu hatırlıyorum o zamanlar elimde 6300 vardı bu videoyu indirmistim ve izlemistim agzım acık kalmıstı ama nerden aklıma gelebiirdi ki....:kotu:

Aynı şekilde benimde ağzım açık kaldı, Belle falan geleceğine bu telefona yükledikleri sürüm gelsin :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynı şekilde benimde ağzım açık kaldı, Belle falan geleceğine bu telefona yükledikleri sürüm gelsin :ehe

O sürüm falan degil tema efekti eger bunları sevdiysen daha niceleri var istersen video koyabilirim ve n97 bende var bi fark göremedim ben :ehe
Adam bıkmıs tabi java arayüzden farklı geldi yazık :zuhaha:

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
O sürüm falan degil tema efekti eger bunları sevdiysen daha niceleri var istersen video koyabilirim ve n97 bende var bi fark göremedim ben :ehe
Adam bıkmıs tabi java arayüzden farklı geldi yazık :zuhaha:

yer-sen diyorum kısaca

Adam Android'e laf ediyor, kullandığı telefona bak.. Android bu telefon çıktığında piyasada bile yoktu, şimdi Nokia'yı deviriyor. Nokia MeeGo mu kullansam WP7 mi kullansam napsam diye şaşırdı kaldı

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Laflara bak nerden nereye getirdi alsana sürüsüyle sürüm Belle yerine gelebilir degil mi :zuhaha:

Sen kapaga bak inanmıyodun arayüze al
:kop:

[video=youtube;xjsyNqgdXvc]http://www.youtube.com/watch?v=xjsyNqgdXvc[/video]

[video=youtube;O4Czf9uPmQE]http://www.youtube.com/watch?v=O4Czf9uPmQE&feature=related[/video][video=youtube;MyZ07faL8A8]http://www.youtube.com/watch?v=MyZ07faL8A8[/video]

[video=youtube;I2_v9NEZNo0]http://www.youtube.com/watch?v=I2_v9NEZNo0[/video]

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz'ı hackleyip tema efektleriyle oynamış adam burda kapak ettim diyor. :zuhaha: Ben hiç garanti dışına çıkarmadan marketten bir go launcher indiririm, her geçişte ayrı bir efekt uygular ağzın açık kalır :zuhaha:

Cihazın demo videosu ile çıkış arasında dağlar kadar fark var. Adam Nokia bizi kazıklamış şu demo videosuna bak elimdekine bak demiyorda :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cihaz'ı hackleyip tema efektleriyle oynamış adam burda kapak ettim diyor. :zuhaha: Ben hiç garanti dışına çıkarmadan marketten bir go launcher indiririm, her geçişte ayrı bir efekt uygular ağzın açık kalır :zuhaha:

Cihazın demo videosu ile çıkış arasında dağlar kadar fark var. Adam Nokia bizi kazıklamış şu demo videosuna bak elimdekine bak demiyorda :zuhaha:

Ben telefonu bu sekilde garantiye verdim garanti dısı diyen olmadı bana :kop:
Üstelik sıralı widget'i olmayan X6'ya C6 kurup veridm yine sorun çıkmadı garantide :d:
Koydugun da N97 bendeki de n97 efekt ekleniyor sadece hack mack yok.
Kapagnı aldın otur yerine hakan izle videoları :zuhaha:

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu bu sekilde garantiye verdim garanti dısı diyen olmadı bana :kop:
Üstelik sıralı widget'i olmayan X6'ya C6 kurup veridm yine sorun çıkmadı garantide :d:
Koydugun da N97 bendeki de n97 efekt ekleniyor sadece hack mack yok.
Kapagnı aldın otur yerine hakan izle videoları :zuhaha:

Kapakmış, adam Nokia bizi enayi yerine koymuş demiyorda :zuhaha: Video'ya bak , bir de N97'ye bak. Anca bizim cahiller alır bu cihazı Nokia süper der :zuhaha:

Hangi şirket cihazını olmadığı bir şekilde demo videosu hazırlıyor, şuna bak ya :zuhaha: iPhone 4 bile bu kadar hızlı değil :zuhaha:

Telefonu alacam bir de hackleyecem çuvalla tema efektiyle uğraşacam işe bak :zuhaha: Anca Nokia'cılar uğraşır :zuhaha:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sana laf anlatılmaz iphone 4 bile hızlı degilmis alakasız alakasız laf konuya bakanlar koydugum videolara baksın anlasın kapak kimde.
Efek eklenmis sanki telefona islemci monte edilmis.
Ama ben bi arkadası uyarmıstım arayüz ve ekran olayına girmeyin rezil olursunuz diye bu sefer hakan düstü çukura.

Zor tabi gpu olmayan telefonun elindeki S+'dan bile daha şık arayüzü olması

[video=youtube;xjsyNqgdXvc]http://www.youtube.com/watch?v=xjsyNqgdXvc[/video]

Telefonun efektlerine inanmadın ben kapagımı attım gidiyorum sen takıl daha...

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Bana bir tane tanıtım videosu ile çıkan telefon uyuşmayan Samsung marka telefon söyle :zuhaha: Allahım hala bu markayı savunuyorlar, bildiğin tüketiciyi kandırmaktır bu. Bir de kapak olmuş diyor ya, ne içtiysen artık :zuhaha:

Go Launcher indirdim marketten, ev ekranları arasında her geçişi farklı yapıyor diyorum. Menü de ikonları bile her seferinde farklı bir şekilde kaydırıyor diyorum bir daha adam hala arayüz konusunda yarışamazsınız diyor he Allahım. :zuhaha:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Go launcher'dan niye bahsediyosun anlamadım kenara mı sıkstın yoksa.Kandırmak ne oluyo anlamadım kıskırtmaktan baska bi is bildigin yok.
N97 o koydugun ikinci video'daki gibi de gelmiyor merak etme sen kendi efektleri de var o video'daki gibi de dönememezlik yapmaz ekran.
Anlamadıgım olay senin tiiye aldıgın olay telefonun arayüzü ve efektler falan ve hızı demissin.

Ee benim koydugum videolar'da hepsi açık ve telefon yeterince hızlı daha amacın ne ?
5800 kullanmıs moddan haberi yok c2z nedir bilmez anlatsam.

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Go launcher'dan niye bahsediyosun anlamadım kenara mı sıkstın yoksa.Kandırmak ne oluyo anlamadım kıskırtmaktan baska bi is bildigin yok.
N97 o koydugun ikinci video'daki gibi de gelmiyor merak etme sen kendi efektleri de var o video'daki gibi de dönememezlik yapmaz ekran.
Anlamadıgım olay senin tiiye aldıgın olay telefonun arayüzü ve efektler falan ve hızı demissin.

Ee benim koydugum videolar'da hepsi açık ve telefon yeterince hızlı daha amacın ne ?
5800 kullanmıs moddan haberi yok c2z nedir bilmez anlatsam.

Ben telefonumu kullanmak için alıyorum, defalarca flash at ondan sonra oyunları uygulamaları geri yükletmek için uğraş (bir tane otomatik kurucu vardı yanlış hatırlamıyorsam Autoinstaller mıydı neydi.) Onla mı uğraşacağım arkadaş, hergün cfw çıktığında baştan flash at falan. Özellikle C6 portları o kadar sorunluydu ki çekilmiyordu.

Benim olayım şu, bir video'daki telefona bak. Bir de senin N97'yi aldığındaki haline bak. Bir "benzerlik" var mı aralarında bak bakayım ?

Bildiğin kandırmacadır bu, bu videoyu izleyip N97 almadığıma seviniyorum valla.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sen N97'yi bu sekilde geliyo diye mi biliyosun ?
C2z arastır bi patchleri falan ne ise yarar?
Bu mu yani n97?

[video=youtube;vJpEuMidcSU]http://www.youtube.com/watch?v=vJpEuMidcSU[/video]

Ayrıca konuyu açıp flash ata ata bi hal olursun ve c2z'den rompatcher'dan anlamam falan desen anlardım seni ama sen arayüzü yalan kandırmaca sandın ve bende sana küçük sürprizlerimden sundum.

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Sen N97'yi bu sekilde geliyo diye mi biliyosun ?
C2z arastır bi patchleri falan ne ise yarar?
Bu mu yani n97?

[video=youtube;vJpEuMidcSU]http://www.youtube.com/watch?v=vJpEuMidcSU[/video]

Ayrıca konuyu açıp flash ata ata bi hal olursun ve c2z'den rompatcher'dan anlamam falan desen anlardım seni ama sen arayüzü yalan kandırmaca sandın ve bende sana küçük sürprizlerimden sundum.

Kandırmaca çünkü.

Telefon demosunda tanıtıldığı gibi gelmiyor arkadaşım anlamıyorsun galiba hooo ? Bu şekilde piyasaya çıksa iPhone mu kalırdı..

Şu an gidip 0 N97 alsam ve güncellemelerini yapsam video'daki gibi olacak mı söyle bana ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kandırmaca çünkü.

Telefon demosunda tanıtıldığı gibi gelmiyor arkadaşım anlamıyorsun galiba hooo ? Bu şekilde piyasaya çıksa iPhone mu kalırdı..

Şu an gidip 0 N97 alsam ve güncellemelerini yapsam video'daki gibi olacak mı söyle bana ?

Senin elindeki telefon go launcher ile tanıtılsa kandırmaca mı olucak.
Adam gitse aldıgı yere bu böyle degil niye diye.Adam 2 dakikada eger patch olayı yoksa telefonda efekti ekleyip atar flash'ı verir eline adamın en fazla 5 dakikasını alır.
Ve son kez yazıyorum ve söylüyorum aldıgın N97'nin de efektleri var o videodaki gibi takoz takoz geçisler ve dönüsler yapmaz asla!

Ha unutmadan pek arastırmadım ama bu launcher efekt olayı .sis olarak belki symbianda da vardır?Çünkü muhtemel.

Lenneth

Üye
    Konu Sahibi
Senin elindeki telefon go launcher ile tanıtılsa kandırmaca mı olucak.
Adam gitse aldıgı yere bu böyle degil niye diye.Adam 2 dakikada eger patch olayı yoksa telefonda efekti ekleyip atar flash'ı verir eline adamın en fazla 5 dakikasını alır.
Ve son kez yazıyorum ve söylüyorum aldıgın N97'nin de efektleri var o videodaki gibi takoz takoz geçisler ve dönüsler yapmaz asla!

Ha unutmadan pek arastırmadım ama bu launcher efekt olayı .sis olarak belki symbianda da vardır?Çünkü muhtemel.

Go Launcher ile tanıtılsa arayüz olarak Go Launcher kullanıldığı bütün videolarda belirtilir, mesela Huawei bazı telefonlarına SPB Shell 3D'yi arayüz olarak koymuş direk..

Kısaca senin dediğine bakarak telefon kutusundan video'daki gibi çıkmadığını anlıyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Go Launcher ile tanıtılsa arayüz olarak Go Launcher kullanıldığı bütün videolarda belirtilir, mesela Huawei bazı telefonlarına SPB Shell 3D'yi arayüz olarak koymuş direk..

Kısaca senin dediğine bakarak telefon kutusundan video'daki gibi çıkmadığını anlıyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum.

Tamamda sende taktir edersin ki bu mümkün ve n97 duyuruldugu yıl ki 3-4 sene önceye dayanır iphone'da bile yoktu bu arayüzler efektler.
Ama mümkün ve pazarlama amaçlı konmus.Mesela bazı efektler var bana orjinali özletir güzel olmasına ragmen.
Kısaca kendi efektleride var güzel görsel ve degisken yapılı yani koydugun ikinci video gibi kesinlikle degil yazılımsal sorun var o telefonda.
Yani benim N97 böyle degil allah kahretsin diyenlere ben yardımcı olurdum aldıklarında :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt