C7 için HDMI Kabloları [RESİMLİ]

Sponsorlu Bağlantılar

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
C7 için HDMI Kabloları [RESİMLİ]
Geçen -sunrise- abim bi kablodan bahsetti istde görmüş samsung'un HDMI kablosu aynı girişleri c7ye benziyormuş. Bende biraz araştırdım C7 için usb girişinden HDMI çıkışlı kablo buldum özellikle isminde C7 için olduğu vurgulanıyordu. Acaba gerçekten çalışırmı bu kablo tvde ?

WHOLESALE Nokia C7 HDMI MICRO to HDMI LCD 1ft Adapter Cable Cord

L-Com HDMI Cable, HDMI Male / HDMI Male 1.0 M (VF-HDM-HDM-CBLE-03-C7) HDMI Cable

İki adet farklı marka kablo ve her ikiside C7 için yapılmış.

• Beğen
Tepkiler: -sunrise-

pRime.

pRime.

Üye
Denemek lazım ama çalışmayacağı muhtemel.

emreipekci

emreipekci

Üye
valla çalışırsa süper olur ama sanmıyorum olacağını. :hmmm

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı 4.75 dolar balıkesirde bulursam alıp deniycem ama bulamadım henüz
ama bi umut çalışır gibi geliyor :D

serkanet

Üye
n8 de hdmi özelliği yoktur projeksiyon ve tv ye hd görüntü verecek özellik yoktur bu kabloya gerek yok kulaklık girişinden vga olarak görüntü verebilirsiniz

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
n8 de hdmi özelliği yoktur projeksiyon ve tv ye hd görüntü verecek özellik yoktur bu kabloya gerek yok kulaklık girişinden vga olarak görüntü verebilirsiniz

c7 demek istedin sanırım :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Arkadaşım az aksesuarlar ayarlarından baksana tv çıkında geniş ekran var mı ve şu da var samsung modelleriyle uyumludur yazılım kaynaklı bir olay

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım az aksesuarlar ayarlarından baksana tv çıkında geniş ekran var mı ve şu da var samsung modelleriyle uyumludur yazılım kaynaklı bir olay
evet ayarlarda geniş ekran ve normal ekran ayarı bulunmakta

Uruloki

Uruloki

Üye
o zaman deçenekte yarar var

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
iyide usb girişinden hdmi görüntüsü olurmu

uribaju

uribaju

Üye
olur bende bulursam denicem kulaklık çıkışıda iyi aslında net görüntü alabiliyosun

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
olur bende bulursam denicem kulaklık çıkışıda iyi aslında net görüntü alabiliyosun

dikkatli bakınca çok hafif takıntı yapıyor yani hd gibi olamaz tabi ama biraz beni hayal kırıklığına uğratıyor belkide televizyondan kaynaklanıyordur :hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bulsak deniycez de işte bulamadık bi :)----------Eklendi @ 20:51:01 ---------- Yazıldı @ 20:00:24 ----------bana olmaz gibi geliyor ama eğer sistemle oynanırsa belki usb girişinden hdmı çalışır :hmmm
o donanımsal bişey değilmi

----------Eklendi @ 21:57:23 ---------- Yazıldı @ 21:56:13 ----------

dikkatli bakınca çok hafif takıntı yapıyor yani hd gibi olamaz tabi ama biraz beni hayal kırıklığına uğratıyor belkide televizyondan kaynaklanıyordur :hmmm
bana kalırsa o donanımsal hdmı girişinin cihazda da olması lazım galiba

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
o donanımsal bişey değilmi

doğru diyosun hocam donanımsal olması lazım bizim hdmı izlememiz için o usbyi söklüp hdmı girişi takmamız lazım :D
aslında laptoplar için hdmı portu satılıyor harici taksak olurmu acaba :ehe

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Olur olmaz diye birşey yok.... C7'ye olan HDMİ kablosu aynı şekilde C6-01'de olur...
Normalde her 2 telefonda aynı özelliklere sahip sadece ekran, ebat ve nfc farkı var o kadar... N8, c7, c6-01 aynı donanımlara sahip telefonlardır.
Sadece ekstra birkaç özellikleri ve ebatları farklıdır... O yüzden C7 ve C6-01 üzerinden Usb üzerinden Hdmi çıkışı alınabilir...
Bu 2 telefonda HD video kaydetme ve oyun özelliğine sahipler yani olmaması abes olur...
İllaki orjinal giriş olması şart değil usb üzerinden'de alınabilir... Usb üzerinden daha neler yapılabildiğini sizde biliyorsunuz :)
Usb 3.0 ile harici ekran kartı bile takılabiliyor :) İmkansız diye birşey yok günümüz teknolojisinde :)

• Beğen
uribaju

uribaju

Üye
Olur olmaz diye birşey yok.... C7'ye olan HDMİ çıkışı aynı şekilde C6-01'de olur...Normalde her 2 telefonda aynı özelliklere sahip sadece ekran, ebat ve nfc farkı var o kadar... N8, c7, c6-01 aynı donanımlara sahip telefonlardır.Sadece ekstra birkaç özellikleri ve ebatları farklıdır... O yüzden C7 ve C6-01 üzerinden Hdmi çıkışı alınabilir...Bu 2 telefonda HD video kaydetme ve oyun özelliğine sahipler yani olmaması abes olur...İllaki orjinal giriş olması şart değil usb üzerinden'de alınabilir... Usb üzerinden daha neler yapılabildiğini sizde biliyorsunuz :)Usb 3.0 ile harici ekran kartı bile takılabiliyor :) İmkansız diye birşey yok günümüz teknolojisinde :)
aynen ;)

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
serkanbb06

serkanbb06

Üye
Ben kulaklık çıkışından da gayet iyi görüntü alabiliyorum N95ten kalan kabloyla :)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi