Arkadaşlar Yardımınıza ihtiyacım var ..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardımınıza ihtiyacım var ..!!
92 doğumluyum ve bu sene askerlik kağıdım geldi askerlik şubesine gittim ekim ayının sonuna kadar diplomanı getirirsen tecil edebileceğimi söyledi...şimdi ben ocak ayında alabilicem diplomayı fakat yoklama kaçağı sayılıyorum sanırım...bu sene üniversite hazırlık yapıyorum askere gitmemeliyim bilgilerinizi bekliyorum...

pelın_

hımm şimdi zor işte lıse bııttı üniye hazırlanıyosun?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
üniversite bitir kısa dönem yap.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
bu sene üniversiteye hazırlık yapıyorum yani üniversiteye gitmiyorum büyük ihtimal şubat ayında lise diplomamı alıcam acaba tecil edebilirmiyim??

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bu sene üniversiteye hazırlık yapıyorum yani üniversiteye gitmiyorum büyük ihtimal şubat ayında lise diplomamı alıcam acaba tecil edebilirmiyim??

Evet, iki yıl tecil yapa bilirisin

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim küçük bir sorum olucak şimdi yoklama kaçağıyken diplomamı falan verip tecil yapabilicem öylemi çünkü forumlarda okuduğum kadarıyla yakapaça insanlar askere götürülüyor kaçak olduğundan...
Evet, iki yıl tecil yapa bilirisin

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Diplomanızı yada tastık name almadan okulla ilişkiniz kesilmez. Benim okudugum lisede 20 ve 20 yaş üstü ögrencilerin
gereken evrakları şubeye gönderilip ögrenci oldugu bilidiliyordu. bazı okularda bu işlerle hiç ilgilenmez. ögrenci oldugunaza dahil
okuldan alacagınız belge ile ögrenci oldugunzu bildirin.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
malesef açık lisedeyken askerlik devam ediyormuş benim sorunum şu şimdi ben 3.5 aylık bi yoklama gecikmesiyle gitsem tecil edebilirmiyim??yoksa apar topar askeremi alınırım??

SHS

SHS

Üye
son durum ne oldu?

Burak

Üye
zaman geldiyse ne yarar kaçmak :D

madem asker kaçağı gözüküyorsun, bu sorunu hemen gider, çünkü askerlik süresince yapmadıgın bir gün için 7 gün hapis cezası var

1gün: 7gün hapis
2gün: 14gün hapis

böyle uzar gider ne yap ne et o işi düzelt

askerden kaçılmaz

greenmile

greenmile

Üye
adam asker kaçağı değil muayene kaçağı değil.Muayene olunca hemen paket yapmazlar zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Burak
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
​ne yaptın be kardeşim as ker kaçağı değilim ki ben...muayene kaçağıyım acaba nasıl tecil edebilirim çünkü önümde hayatımın sınavı var :(
zaman geldiyse ne yarar kaçmak :D

madem asker kaçağı gözüküyorsun, bu sorunu hemen gider, çünkü askerlik süresince yapmadıgın bir gün için 7 gün hapis cezası var

1gün: 7gün hapis
2gün: 14gün hapis

böyle uzar gider ne yap ne et o işi düzelt

askerden kaçılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...