Hadi Azrail...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
Hadi Azrail...!

ne oluyor azrail?
ne bu tembellik?
hala ne bekliyorsun?
ölmek için illaki dilekçemi gerek?
cehenneme gitmek için
vizemi gerek??
duymadınmı onun ağzından çıkan
sözlü dilekçeyi?
görmedinmi başkasına sarılırken
benim için cehenneme çıkardığı vizeyi??
korkma ah etmem sana
çünkü benim bütün ahlarım onun yoluna
sen sadece yapman gerekeni yap
nasıl olsa onun kadar yakamazsın canımı...

. ... .
gknky
:agla:

(ben onu hiç unutmadımki..ondan başkasını hiç sevmedimki...sadece onu sevdim...)

MagNum

MagNum

Üye
saoL gknky güseL bir şiir

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum Sana Kaç Kere dicem 4eVeR Playboy Takıl!! ;)

perfectlover

Üye
Vay be gkny bir gelmiş tam gelmiş, geldiğini belli ediyor. Eline sağlık.

jöly

Üye
güzel şiir :agla:

karides

Üye
Sen bitmişsin be kardeşim. Sana ne denebilir ki. Öncelikle geçmiş olsun. Ben hep akılcı mantık yürüttüm ilişkimde ve evet buna rağmen çok acı çektim ama bu kadarını yazamadım. Bak bir de şöyle düşün: Sen bu mısraları yazarken en samimi duygularınla, onun umurunda değil belki senin içerisinde bulunduğun Dünya. Eeee bu durumda demir alma zamanı gelmişse onun limanından (ki bu durumda zaman geçmiş bile) hiç durma kaldır gemiyi mutluluğu ara başka limanlardan.
Hayatta şunu çok iyi öğrendim. SENİ HAK EDENLE ARAKADAŞ, DOST, SEVGİLİ OLACAKSIN. Aksi takdirde hep sen gururundan, kişiliğinden veriyor ve içten içe eriyorsun. Bir de bakmışsın ki başkalarına vermekten sana birşey kalmamış.

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
saoL gknky güseL bir şiir

saol kardeşim...

Dostum Sana Kaç Kere dicem 4eVeR Playboy Takıl!! ;)

kanka haklısın beni en iyi sen biliosun durumları :) halledicezzz

Vay be gkny bir gelmiş tam gelmiş, geldiğini belli ediyor. Eline sağlık.

saolasın dostum içinde bi parça kendini bulduysan ne mutlu bana...

saolasın ablacım beğendiğine sevindim...

Sen bitmişsin be kardeşim. Sana ne denebilir ki. Öncelikle geçmiş olsun. Ben hep akılcı mantık yürüttüm ilişkimde ve evet buna rağmen çok acı çektim ama bu kadarını yazamadım. Bak bir de şöyle düşün: Sen bu mısraları yazarken en samimi duygularınla, onun umurunda değil belki senin içerisinde bulunduğun Dünya. Eeee bu durumda demir alma zamanı gelmişse onun limanından (ki bu durumda zaman geçmiş bile) hiç durma kaldır gemiyi mutluluğu ara başka limanlardan.
Hayatta şunu çok iyi öğrendim. SENİ HAK EDENLE ARAKADAŞ, DOST, SEVGİLİ OLACAKSIN. Aksi takdirde hep sen gururundan, kişiliğinden veriyor ve içten içe eriyorsun. Bir de bakmışsın ki başkalarına vermekten sana birşey kalmamış.

haklısın dostum..ama aşkta mantık olmuo...çok garip bi duygu ya..allah kimseye acı çektirmesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...