Yeni ovi store

Sponsorlu Bağlantılar

idris-tolar

idris-tolar

Üye
thank you...

Uruloki

Uruloki

Üye
@kurtulus bir ara flash atabilirim belle yardım edicen ona göre

polluxea♪

polluxea♪

Üye
iyi yapmıssın valla :oke: 4ever belle :yuru :alkis :yuru

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ivo 3.2 cok sorunlu 3.1 öneririm ;)

----------Eklendi @ 19:38:26 ---------- Yazıldı @ 19:37:13 ----------

delight'a düzenleme yapmıssın ya onu dyorum :D

Uruloki

Uruloki

Üye
özel isim derken ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ivo 3.2 cok sorunlu 3.1 öneririm ;)

----------Eklendi @ 19:38:26 ---------- Yazıldı @ 19:37:13 ----------

delight'a düzenleme yapmıssın ya onu dyorum :D

sen nerden biliyorsun? yoksa marsoy'danmi aldin?

----------Eklendi @ 18:47:51 ---------- Yazıldı @ 18:44:49 ----------

özel isim derken ?
genel yerine ivo777 yyada delight yaziyorlar ya oraya.genel,sessiz,toplanti,hatsiz secenegi varya genel ismini normal telefonda degistiremiyorsun.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ne marsoyu abicim ben ivo 3.1 kullanıyorum,önce ki sayfaya yazmıssın bi bak istersen :dry:

Uruloki

Uruloki

Üye
hakket abi önceki sayfaya bak az ve senin cfw yi yüklerim ben

n000k

n000k

Üye
valla süper olmuş bu nokia store yaa :) türkçe belle yüklü bende .. hemde türkçe dildeyken yükleyebildim.. bi sorun olmadı.. :oke:

karakartal_omar

Üye
ben yükleyemiyorum hala bunu

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
yaw bilmeden sorunlu uygulamalarla uğraşıyosunuz sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu la zaten gelince güncelleme uyarıcak telefon ne garip forum burası arkadaş ya

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​kardes isteyen yükler yani burda herkes neyin ne oldugu biliyor,sen neyin tribindesin onu anlamadım ?

n000k

n000k

Üye
yaw bilmeden sorunlu uygulamalarla uğraşıyosunuz sonra yok şöyle oldu yok böyle oldu la zaten gelince güncelleme uyarıcak telefon ne garip forum burası arkadaş ya
foruma ne laf atıyon.. isteyen yükler.. sorun yaşayan kişilerde demekki bi problem var tellerinde.. hep birlikte burda çözeriz.. belki güncelleme gelincede sorun yaşayacak bu arkadaşlar.. ne biliyonda atıp tutuyon?? hayret bişey yaaa :angry:

chakal58

chakal58

Üye
Ben Mağaza uygulamasına sabah girdiğimde yeni bir güncelleme var dedi ve ben de kurdum. Meğerse Nokia Mağaza imiş. Link aramaya gerek yok sanırım, direkt Nokia bu güncellemeyi sağlıyor.

emreipekci

emreipekci

Üye
alman annası yüklü ve dili değiştirmeden kurdum yalnız harbiden arayüz çok güzel belle tarzı. bari bizim c7 lere de bi belle gelse de bizde telefonun keyfini çıkarsak adam akıllı. |-)
işin enteresan tarafı mağazanın kendi güncelleniyor uygulamalar aynı. dükkan sıfır ama giysiler eski sezon :hmmm

n000k

n000k

Üye
Ben Mağaza uygulamasına sabah girdiğimde yeni bir güncelleme var dedi ve ben de kurdum. Meğerse Nokia Mağaza imiş. Link aramaya gerek yok sanırım, direkt Nokia bu güncellemeyi sağlıyor.
evet güncelleme sağlıyordur nokia eğer test aşamaları bittiyse ve piyasaya sürülcekse.. ama bazı kişilerin güncelleme almada problemi vardır.. iy olmuş açılmış konu :oke: .. ayrıca bazı arkadaşlar bende dahil sızıntı belle kullanıyoruz ve güncelleme almıyoruz şuan.. böylelikle haberimiz oldu yeni marketten :oke:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim sen nerde yasiyorsun heralde sorunun yok.o zaman neden mesaj yaziyorsun.oku gec burda fikir alis verisi yapiliyor.ama senin fikrin neyse zikrinde ooooo
telefon uyarcakmis :alkis sanki bir tek sen biliyorsun neeeeeeeeyyyyyyysssssssseeeeeeee :bye2:

• Beğen
Tepkiler: n000k
chakal58

chakal58

Üye
Tabi ki iyi olmuş... Sonuçta çoğu kişi bu foruma mağazadan çok giriyordur. :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve n000k
Takipçi Satın Al

Üst Alt