RonaS
Üye
hayırlı olsun çiziksiz kullan inş
çizilmez sticker var ama yinede Dikkat ederim

hayırlı olsun çiziksiz kullan inş

çizilmez sticker var ama yinede Dikkat ederim![]()
Ben de samsung galaxy note alırım. 5.3" ekranla çok dikkat çekerim.![]()
Ne Samsung Ne Nokia artık benden uzak olsun kendi fikrimi söylüyorum ama bu telefonlar kullanılmaz.
iPhone 4, donanım olarak geri sıralarda bir telefon. Sınırlandırılmış stabil iOS, onu üst sıralara yükseltiyor. Aynı zamanda gayet başarılı olan pazarlama tekniğini de unutmayalım.
Samsung Galaxy Note, 1.4 Ghz çift çekirdekli işlemcisiİ Super Amoled HD ekranı ve 2500 MaH mataryası ile; şu anda piyasada bulunan tüm telefonları siler süpürür. Açıkçası, telefon bile olsa 4.5" ten daha büyük bir ekran istiyorum; tabletle tanıştıktan sonra 4" altı çok küçük gelmeye başladı bana. Galaxy Note S Kalemi de dahil olmak üzere, telefon - tablet karışımı bir cihaz olarak, bana tam uygun.
Ki 2500 MaH bataryadan bahsediyoruz bir de burada.
Galaxy Note için en başta bende bu gereksiz büyük demiştim ama sonra videolarını izleyince ne kadar harika bir telefon/tablet karışımı olduğunu anladım.
Samsung bayağı başarılı işler yapıyor bu aralar..

konuşulmasa bile hala zirvedekonu amacında sapmasın herkesin telefonu kendine güzel iphone sonuc olarak apple tartışmaya gerek yok ona kalırsa samsung galaxy sII de iphonedan özellik olarak üstün ama hala pazar payı ve tercih yönünde yine iphone yine iphone.konuşulan gözde olan yine iphone İphone Michael Jackson gibikonuşulmasa bile hala zirvede

Birkaç arkadaşım, iPhone dünyanın en kaliteli telefonu diyor. "Neden" diye sorduğumda, "Bilmem ama herkes alıyorsa öyledir" diyorlar. Birçok insan Apple'ın müthiş pazarlaması yüzünden böyle, iPhone iyi değil diye değil. Galaxy Note yanında iPhone; Galaxy S2'nin yanındaki 5800 gibi kalıyor yoksa![]()

Uygulama ve Oyun konusunda daha iyi, onun dışında başka hiç bir +'sı yok ayfonun.. Ha bir de iPhone'u statü nesnesi olarak görenler var![]()

hayırlı olsun kardeşimben bile kıskandım
![]()
daha iysi olucak seninde merak etme nerden biliyosun deme olucak jailbreak yapmıycam gerçi daha çıkmamış son versiyonunda bugün appstoredan 2-3 uygulama satın aldım.teşekkürler Apple
O kadar para verdiğine değmezdi o telefon, daha iyi birşeyler alabilirdin![]()
kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan bende wave den iphone 4 e geçtim iphone kullanmadan önce herkes gibi bende bu telefonun bir haltı yok diyodum kutusundan açıp o mükemmel ekranı ve içinde kaybolunacak apple store deneyimini yaşayınca iphone de telefonmu diyenlere sadece içten bir gülümsemeyle bakıyorum![]()
Mrb Arkadaşlar Uzun zamandır HTC kullanıyordum bugün saat 19:07 itibariyleİphone 4'üme kavuştum dilerim herkes hayalindeki telefonu alır.
aşkın saati hesabına
ancak o 2400 küsürlü miktarı nasıl olduda verdin
üzüldüm senin adına 
Ben 19:07 olarak saati değiştirdimaşkın saati hesabına
üzüldüm senin adına
![]()
Bunda sana katılıyorum. Bu paranın üstüne biraz daha koyup Galaxy S2 veya çıkınca Galaxy Note alman daha uygun olurdu.
iPhone işte. Kabuklaşmış bir kullanıcı kitlesi var; ve bu kitle ana ekranı olmayan bir akıllı telefonu kullanmaya bayılıyor.
----------Eklendi @ 16:29:52 ---------- Yazıldı @ 16:28:40 ----------
Wave'den iPhone'a geçersen öyle olur tabii. Samsung Galaxy S2'y eline aldığın an iPhone 4'e oyuncak muamelesi yaparsın.
Herşeyden önce, ekranı çok küçük.
) merak etme galaxy s2 yi uzun uzun inceledim hayatımda elime geçen ikinci telefon değil iphone Ben 19:07 olarak saati değiştirdimaşkın saati hesabına
üzüldüm senin adına
![]()