ingilizce kelimeler nasıl kolay ezberlerinir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
ingilizce kelimeler nasıl kolay ezberlerinir
ing ci ilk dersten komple 1sayfa keliem verdi ezberleyin diyor bende tık yok ezberlenmiyor nasıl hemen ezberleye bilirim nolur gır gıra almayın

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yazarak tabiki :good:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
tekrar ede ede ve kullana kullana

----------Eklendi @ 15:50:55 ---------- Yazıldı @ 15:50:17 ----------

evet yazarakta olur

Kedi Yavrusu

Üye
telefonunun dilini ingilizce yap 1 hafta kullan birçok yeni kelime öğrenirsin en azından.

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
telefonunun dilini ingilizce yap 1 hafta kullan birçok yeni kelime öğrenirsin en azından.
ya belirli kelimeler bi hoca tombala çeker gibi yazın karıştırın çekin dediyd yazarak çok etki 1deyken 7nin katlarını yazaarak ezberledim hepsini bilirim k

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Görsel hafıza teknikleri var ama onu satın almalısın. Table-teybıl=masa Bu şekilde her kelimeyi 50 kere yazarsan aklında kalır zaten. Ben okulda bu şekilde çalışırdım.

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
Görsel hafıza teknikleri var ama onu satın almalısın. Table-teybıl=masa Bu şekilde her kelimeyi 50 kere yazarsan aklında kalır zaten. Ben okulda bu şekilde çalışırdım.
saol ya ingilizceyi niye işliyoruz ben onu anlamıyorum onlar bizim dilimizi ögrensin yok evrensel dil mil banane kardeşim lisede verin ingilizceyi şuna bak sbsde 17puan için düştüğümüz eziyete bak geçenyıl dagıtılan kelme ve ödevkagıtlarını toplasan bir kış boyunca yakacak kagıt olur okadar çok biraz insaf ilk haftadan bide bari alıştıra alıştıra yapın

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
O kelimelerle İngilizce cümleler kurup bunları ara sıra kullancaksın

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ingilterede 1 sene dur.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
oyun oyna ben simdiye kadar en cok oyunlardan ogrendim renkleri falan hep need for speed oyunlarindan ogrendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt