C7 DG yok mu Acill !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
C7 DG yok mu Acill !!
arkadaslar c7 dg bulamiyorum yokmu yoksa varda kullanan mi yok ?? Belle ye gecmek istiyorum ama dg yok diye tirsiyorum ????

n000k

n000k

Üye
c7 için şuan sızdırılmış belle yok diye biliyorum..

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
modlanmadimi c7 ye ???

n000k

n000k

Üye
maalesef hayır.. şuan sadece N8 için var..

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
pr1.2 ye gecis icin dgnyokmu peki

n000k

n000k

Üye
hmmm sanırım c7 için downgrade te yok :( c7 kullananların böyle bir yorum yaptığını okumuştum.. maalesef üzgünüm ama c7 için ne belle nede downgrade yok şuan..

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşlar downgrade için özel bişeye gerek yok ki. telefonı sadece 14.02 den daha önce çıkmış bir yazılımla dead phone da flashlıyosunuz sonra pr1.2 yi kuruyorsunuz. illa scandivya 11.5 olacak diye birşey yok. ben şahsen 13.16 mıdır ne dir onu kuruyorum sonra pr1.2 yi gayet güzel çalışıyor bu şekilde belleden geri dönüş yaptım.

serkanet

Üye
işte c7 nin scandiva sı yok quality assorance de c7 diye bişey yok adamlar geri dönemiyolar

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar downgrade için özel bişeye gerek yok ki. telefonı sadece 14.02 den daha önce çıkmış bir yazılımla dead phone da flashlıyosunuz sonra pr1.2 yi kuruyorsunuz. illa scandivya 11.5 olacak diye birşey yok. ben şahsen 13.16 mıdır ne dir onu kuruyorum sonra pr1.2 yi gayet güzel çalışıyor bu şekilde belleden geri dönüş yaptım.

arkadaşım sen n8 ile geri dönüş yapıyorsun c7 de henüz geri dönüş yok.

yanlış bilgi vremeyelim lütfen.

• Beğen
Tepkiler: n000k
polluxea♪

polluxea♪

Üye
bu C7'lerin cektiği ne yaa böyle....üvey evlat resmen

cabal21

cabal21

Üye
benim dediğimi anlamadınız galiba illa scandivya sürümü olmasına gerek yok

n000k

n000k

Üye
benim dediğimi anlamadınız galiba illa scandivya sürümü olmasına gerek yok
bilmiyorum sende nasıl ama.. downgrade yaparken ilk önce scandinavia yükleyipte, daha sonra bir üst yazılımları yükliyceksen daha sağlıklı oluyor flash.

diaablo

diaablo

Üye
N8 için var diye biliyorum sadece.

n000k

n000k

Üye
evet şuan sadece N8 ler için var.. downgrade de, sızdırılmış belle de..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt