470tl n8 e verilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jigsaw_54

Üye
aynen kardesim sana katılıyorum imza atmassa dediğin gbi bişe ceviriyodur. bnm güvenmediğim tek nokta su adam bnm kimlik fotokobimle biseler yapar mı?

ehliyetin olaydı ehliyeti yaptır derdim aklında bulunsun ehliyetin olduğu zaman kimliğini kullanma ehliyetini kullan

HakaN-06

HakaN-06

Üye
atmazsa almıcaksın demekki işin içinde bi iş var adam madem okadar dürüst buna da imza atar bende neden hiç olmadı ? ben çok telefon alıp satıyorum ve hiç rastlamadım imza atmayan kişiye isterseniz 1-2 tanesini de upload edeyim imza atmazsa işin içinde bişeyler vardır demektir
Sen bi telefon icin tanımadıgın bi adama kimlik fotokopini ve imzanı veriyosan Allah akıl versin derim. Oldu olacak noterde çagır?

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürker kardesim sayenizde bu işlerde bayagı bilgim oldu.. ehliyette 1sene sonra alıcam inş.

----------Eklendi @ 21:07:21 ---------- Yazıldı @ 21:06:44 ----------

Sen bi telefon icin tanımadıgın bi adama kimlik fotokopini ve imzanı veriyosan Allah akıl versin derim. Oldu olacak noterde çagır?
bnm kimliğimde onda olacak sonucta ne fark var ?

jigsaw_54

Üye

kusura bakma da git bi telefoncuya onlar da kimlik fotokopisi almadan satış yapmıyor ...burda ufakta olsa bi ticaret yapıosun

HakaN-06

HakaN-06

Üye
tesekkürker kardesim sayenizde bu işlerde bayagı bilgim oldu.. ehliyette 1sene sonra alıcam inş.----------Eklendi @ 21:07:21 ---------- Yazıldı @ 21:06:44 ----------bnm kimliğimde onda olacak sonucta ne fark var ?
Bi kimlik fotokopisi ve imzayla neler yapıyolar araştırın..

jigsaw_54

Üye
Bi kimlik fotokopisi ve imzayla neler yapıyolar araştırın..

madem okadar tedbirlisin bunu da ufak bi kağıt parçasıyla işi halledebilirsin 3-4 rakamı kapatacak boyutta bi kağıt parçasını al kimlik numaranın üstüne yapıştır öyle fotokopi çektir fotokopiden önce adamın senin kimliğine bakıcak hali yok yada fotokopiyi önceden çektir yanında getir

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi

madem okadar tedbirlisin bunu da ufak bi kağıt parçasıyla işi halledebilirsin 3-4 rakamı kapatacak boyutta bi kağıt parçasını al kimlik numaranın üstüne yapıştır öyle fotokopi çektir fotokopiden önce adamın senin kimliğine bakıcak hali yok yada fotokopiyi önceden çektir yanında getir
arkadaslar tartısmaya gerek yk altı üstü yardım istedim yapmayın. sakaryalı kardesim sana çook sey borçluyum ins yarın adam imzalar da alırm imzalamassa almam dediğin gbi..

jigsaw_54

Üye
arkadaslar tartısmaya gerek yk altı üstü yardım istedim yapmayın. sakaryalı kardesim sana çook sey borçluyum ins yarın adam imzalar da alırm imzalamassa almam dediğin gbi..

sorun değil kardeşim ticarette her zaman her şey olabilir bunu da unutma :D

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
unutmam kardeim. yardımlarının karsılıgını verebilirim ins bi gün.. bu arada cihazın batarya altına nasıl bakıcam 4cida var sanırım yada 2 :)

jigsaw_54

Üye
imzalamazsa zaten bizim burda konuştuğumuz şeyleri mazeret gösterir ondan sonrası sana kalmış o an mutlaka aklına şöyle bişey gelir "bu fiyata bu telefonu buldum ama imza yüzünden alamadım bişey olmaz filan" gibisinden düşünceler gelir orası sana kalmış

----------Eklendi @ 22:10:04 ---------- Yazıldı @ 22:05:09 ----------

unutmam kardeim. yardımlarının karsılıgını verebilirim ins bi gün.. bu arada cihazın batarya altına nasıl bakıcam 4cida var sanırım yada 2 :)

bataryası çıkmıyormuş bilmiyodum bak :D ben genel anlamda demiştim n8in bataryasının çıkmadığını bilmiyordum kusura bakma :D çıkmadığına göre *#06# tuşlamasından bakarsın

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Söylemeyi unuttum N8de o vidaları söküp bataryayı cıkarırsan telefon garanti kapsamından cıkar. *#06# ile faturadaki imei karsılastırman yeterli

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
Söylemeyi unuttum N8de o vidaları söküp bataryayı cıkarırsan telefon garanti kapsamından cıkar. *#06# ile faturadaki imei karsılastırman yeterli
hm. Kardesim o zaman alıcagm cihazın btaryası birkez bile cıksa garntısi gdiyo ozaman alırken vidalara dikkat etmek lasım acılmıs mı acilmamıs mı diye.. Birde cihaz garantiye gtmisse almamam mi gerekir?

maNthis

Üye
calıntı falan degılse havada kap 600 650 ye okutur androıdlı bı telefon alırsın :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
calıntı falan degılse havada kap 600 650 ye okutur androıdlı bı telefon alırsın :)

600-650 ye N8 özelliklerinde bir telefon var mı ? yok. tabi bazıları gibi oda şanssız çıkarsa, telefonu donarsa,kasarsa felan o zaman androide veya badaya geçer ama sorun yaşamaz ise neden geçsin ki ? :ehe

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
:) yasamasamda alsam uyuyamadm bu gece.d

y n s c n

y n s c n

Üye
Telefonda bi sorun vardır adamın nakite sıkıştığı hikaye, tabi bilemeyiz.. Ya adamın dediği doğru nakite sıkıştı yada sağlam bi sorunu var ve satmak istiyor..
N8'lerin genelinde zaten stabil sorunlar mevcut donması,reset atması vesaire..

maNthis

Üye
600-650 ye N8 özelliklerinde bir telefon var mı ? yok. tabi bazıları gibi oda şanssız çıkarsa, telefonu donarsa,kasarsa felan o zaman androide veya badaya geçer ama sorun yaşamaz ise neden geçsin ki ? :ehe
n8 in donanımsal ozellıklerıne dıyecek lafım yok eyvallah ama ısletım sıstemı sanırım symbıan 3 gercekten cok pasif kalıyor andriodin yanında ayrıca o paraya alabılcegın yıne ıkıncı el htc desire htc hd2 gibi cihazlar var kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt