ateistler-artık saygı duymuyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
ateistler-artık saygı duymuyorum
açık açık söylüyorum tamam tercihidir. bilaf etmeyim diyorum naparsa yapsn diyoreum ama dinime saranın artık.. bunedemek ya
senklimsinde benim dinime dil uzatıyosun.. artık karar verdim burda okulda falan ateist birini görürsem arkadaşlarla dövcem sopaya sürtünüyolar bide bunların nüfus cüzdanında müslüman yazıyordur yazdıramaz işe almazlar etmezler diye dinime sıgınır gelir burda aslan kesilir kadar kedi bunların hepsini ateşe vericeksin .. ananızın babanızın töbe töbe lan sizi nasıl yetiştirmişler lan böyle adam akıllı dinsizsen sus bari kaşınma edepli durana ne dedik lan biz . hep aklınız bulanıyo bunlarla çarpacan iki tane yolluycan kuran kursuna imama hatipe şakirt desinler ama dinsiz demesinler arkadaşlar kusura bakmayın sinirlendim bide türkiyede yaşıyolar keşke türkiyede sadece müslümanlar olsaydıda bunları görmeseydim yazmasaydım

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Herkesin gittiği bir yol vardır sen kendi yoluna bakacaksın eğerki bir ateisti döversen bilki ateistle aynı konummu paylaşmış olursun bırak herkes ne hali varsa görsün ...
Müslüman müslümanlığını, atesite steistliğini yapsın...

Ve ayrıca biz kendimize müslüman diyoruz ama imanın şartları filan yapmıyoruz..
Mesela namaz kılmaz abdest almak vs.vs. Sen kendin yoluna bakacaksın fakat bu ateiste engel olmayacağın anlamana gelmez eğer birine işkence yapıyorsa mesela kedi engel olacaksın annesine başvuracaksın hiç olmadı çocuğu tutp götüreceksin polise nebileyim çocuk ne yaptıysa aynı şeyi uygula tamam mı?

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
herkesin gittiği bir yol vardır sen kendi yoluna bakacaksın eğerki bir ateisti döversen bilki ateistle aynı konummu paylaşmış olursun bırak herkes ne hali varsa görsün ...
Müslüman müslümanlığını, atesite steistliğini yapsın...

Ve ayrıca biz kendimize müslüman diyoruz ama imanın şartları filan yapmıyoruz..
Mesela namaz kılmaz abdest almak vs.vs. Sen kendin yoluna bakacaksın fakat bu ateiste engel olmayacağın anlamana gelmez eğer birine işkence yapıyorsa mesela kedi engel olacaksın annesine başvuracaksın hiç olmadı çocuğu tutp götüreceksin polise nebileyim çocuk ne yaptıysa aynı şeyi uygula tamam mı?
bak çinli kardeş burda böyle olmaz ne b.. Yerse yesin dersin ama dinine söverse döversin dövmezsen üstüne çıakr devam eder .polis bişey diyemez türkiye laik bir ülkedir melesef ayrıca namaz kılmak oruçtut mak filan kendi bileceğimiz iş onları karıştırma

Karanlık97

Karanlık97

Üye
bak çinli kardeş burda böyle olmaz ne b.. Yerse yesin dersin ama dinine söverse döversin dövmezsen üstüne çıakr devam eder şeref...polis bişey diyemez türkiye laik bir ülkedir melesef ayrıca namaz kılmak oruçtut mak filan kendi bileceğimiz iş onları karıştırma

Güzel diyorsunda sende az değilsin :D ırk ayrımı gibi "çinli" filan :D

Ederse etsin polis tabiki bu konuya güler ama dedğim gibi Allah var Allah!! Yani sen karışma devam etsin nede olsa Satanistlerin Cennette yeri yok.. Eğer bir şey yaparsan günahlarını bonus para gibi almış olursun karışmayacaksın uyar bir kere ne hali varsa görsün :oke: .

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Bu arada karıştırma filan bunlar komik laflar sonuçta dedğim gibi ben Müslümanım dersin ama müslümanlığın şartlarını getirirsen..

Senin dediğin şu : Benim bitim var ben Efe oldum ..

----------Eklendi @ 21:35:47 ---------- Yazıldı @ 21:34:29 ----------

Burada ne demek istediğini anlamış değilim =)

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada karıştırma filan bunlar komik laflar sonuçta dedğim gibi ben Müslümanım dersin ama müslümanlığın şartlarını getirirsen..

Senin dediğin şu : Benim bitim var ben Efe oldum ..

----------Eklendi @ 21:35:47 ---------- Yazıldı @ 21:34:29 ----------

Burada ne demek istediğini anlamış değilim =)
sakızı yuttum gülmekten ben, öldürüyordun yoksa sende ateistmisin yoksa mason musun büyümü yaptın :ehe

guljcan

guljcan

Üye
Allah büyük. Ahirette Allah'a küfredenler karşılığını alacaklar. Allah kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmaz. Sen gidip onları döverek onların seviyelerine inme bence. Onlar hiç düşünmüyorlar nasıl var olduklarını.. O zaman gelince çok pişman olup Allah'a secde edecekler ama Allah onları da firavun gibi cezalandıracak inşallah. Hem cehenneme odun lazım dimi gördüğüm kadarıyla Türkiye'de odun olmaya talip çok insan var :) :) Allah doğru yolda olanla, Allah'ı aşağılayan,küfreden ve Allah'ı yok sayanları eşit tutmayacaktır. Allah her insana akıl vermiş,neye inanacaklarını onlar bilir. Ama Müslümanlara ve İslam dinine karşı böyle alaycı bir tavırda olmaları çok yanlış ama biz onlar gibi olmamalıyız onlarla kavga edip Müslümanlar hakkında daha da kötü düşünmeleri yerine onları bu yanlış düşüncelerinden (ateistlikten) vazgeçirmek daha güzel bir davranış olur. Ve onlar yüzünden günaha gireceğimize bir müslüman daha kazandırıp sevap işlemiş oluruz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap
karayel90

karayel90

Üye
Atalarımız boşamı demiş dövene elsiz sövene dilsiz ol diye bırak onlar sapık düşüncelerinin peşinde koşsunlar

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Mau5Trap
Karanlık97

Karanlık97

Üye
Son iki yazana katılıyorum .. :oke:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Atalarımız boşamı demiş dövene elsiz sövene dilsiz ol diye bırak onlar sapık düşüncelerinin peşinde koşsunlar
mobildeyim begen butonu olmadigi icin burdan soyliyim dedim.. mesajini begendim kardesim :)

minoo

minoo

Üye

:oke:

Kimse kimseyi sorgulayamaz!! Lütfen böyle konular açmayın arkadaşlar.

Keyifli forumlar!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt