470tl n8 e verilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
470tl n8 e verilirmi
ilden bi kişi cok nakite sıkısmıs bu gün telefoncuda gördm arkadası bna sat bırak dedim tmm yarın gel dedi bak cihaza ii ce biraz bakma fırsatım oldu dark gri cihazın tek sorunu hdmi kapagı çatlak kırık değil cizik gbi tek bir çizigi bile yk düsmemiş tlefon ekranında koruyucu ile kullanılmıs sizce ne yapmalıyım daha 24ay kvk garantili alalı tam olmasada 8 ay olmus..
yerdım eden etmiyen konuyu bile okuyan arkadaslara tesekkürler şimdiden saygılarımla..

Lenneth

Üye
Cihazda başka sorun yoksa alır, 650 liradan falan okuturdum tekrardan. :ehe

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
haha teskkrler kardesim sorunu olsa bile fiyatı yeter :)) allahdan telefoncu mesguldü adamı görmeden syledim direk :D

----------Eklendi @ 20:13:56 ---------- Yazıldı @ 20:06:23 ----------

baska düşüncesi olan yk mu bu konuyla ilgili :megafon:

baranselona

baranselona

Üye
İyi bi arastir sor sorustur ucuz diye alma hemen calinti olur bisey olur...

jigsaw_54

Üye
dediğin gibiyse verilir gerçi bu saatten sonra ben artık nokia ya para vermeyi düşünmüyorum orası ayrı tabi

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
fatura garanti imei kontrolleri yapıcam adam ın 2 çocugu evi adresi var çalmas heralde :)) neden nokia almassın arkadasım?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
kutu fatura ve tüm aparatları varsa al. Sadece tel 470 diyosa çalıntı olabilir fatura iste bide tüm aparatlarını iste orj kulaklık sarj aleti ve usb kablosu zaten en az 100 tl eder. Bunuda göz önünde bulundur

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
cvbın için teskkr ediyorm kardesim cihazı almaya gittigimde nelerini kontrol etmeliyim hç almadım daha önce 2.el

baranselona

baranselona

Üye
Dedigim gibi arastirip alirsan sorun olmaz... faturasini kesinlikle al. İmei sogulamasinida yap. :) saticinin cocuguda olur yatakta hastasida olur. Sonra alirken bi bakmissin yok su kayip yok bu kayip...

jigsaw_54

Üye
nokia bitti gözümde hep aynı hep aynı illallah dedirtti bana yeni sürümleri çıkmış olabilir anna bella filan ama soğudum iyice artık o yuzden nokia ya bulaşmak istemiyorum artık

----------Eklendi @ 20:40:33 ---------- Yazıldı @ 20:36:43 ----------

fatura kutu geliosa telefon fatura ve kutudaki imeilerin aynı olup olmadığını kontrol et kutudakini sökmüş olabilirler ama faturada ve telefondaki aynıysa sorun olmaz bide telefonda bataryanın arkasındaki imei ile *#06# yaparak çıkan imeilerin aynı olmasına da dikkat et kendi hattını tak arama yap karşıya ses gidip gelio mu die sonra kamerasını sesini filan kontrol edersin zaten

61semih

61semih

Üye
fiyat cok ıyı muhtemel bır arızası yoksa kacırma derım.

• Beğen
Tepkiler: 7Fun
HakaN-06

HakaN-06

Üye
cvbın için teskkr ediyorm kardesim cihazı almaya gittigimde nelerini kontrol etmeliyim hç almadım daha önce 2.el
*#06# deki imei ile bataryanın altındaki ve faturadakini kontrol et aynı olması lazım. Ama şunu söyleyim istedigin kadar incele sorun olup olmadıgını anlayamazsın.zamanla anlaşılır sorunlar. Bende 1.5 ay önce 2.el x6 aldım telefonda 1 tane çizik yoktu imeileri kontrol ettim sim kart takıp denedim, kamerasına dokunmatigine baktım sorun yoktu. 1 hafta sonra tuş kilidi etkinken menü tuşuna bastım ekran çizgi çizgi oluyordu halada devam ediyor ama garantisi bitmeden servise vercem. Şans işi anlayacan adam hatasız der eve gider bakarsın res atar donar bakmadıgın bi fonksiyonu calısmaz. Ama o fiyata daha iyisini alamazsin riske deger. Sorun çıkarsada servise götürürsün. 470 liraya 12 mp kamera, 16 dahili hafıza, amoled ekran,usb go to..vs

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
cevabınız için cok tesekkr ederim kardesim iyice incelicem cihazı dediğiniz gbi.. yarın okulda var okuldan önce mi sonra mı gitsem ilk günden yarım gün olmicam yani bu heyecan baska bişe :D gram sabrım yk bişeyi kafama koyunca gdip almak istiyorm :) imei kontrol edebilecegim bi site var mı kardes biliyomusn hiç garantisi olup olmadığına dayir?

----------Eklendi @ 20:47:58 ---------- Yazıldı @ 20:46:38 ----------

fiyat cok ıyı muhtemel bır arızası yoksa kacırma derım.
bnde öyle düşünüyorm teskkrler kardesm cvabın için:tşk:

----------Eklendi @ 20:51:02 ---------- Yazıldı @ 20:47:58 ----------

*#0000# deki imei ile bataryanın altındaki ve faturadakini kontrol et aynı olması lazım. Ama şunu söyleyim istedigin kadar incele sorun olup olmadıgını anlayamazsın.zamanla anlaşılır sorunlar. Bende 1.5 ay önce 2.el x6 aldım telefonda 1 tane çizik yoktu imeileri kontrol ettim sim kart takıp denedim, kamerasına dokunmatigine baktım sorun yoktu. 1 hafta sonra tuş kilidi etkinken menü tuşuna bastım ekran çizgi çizgi oluyordu halada devam ediyor ama garantisi bitmeden servise vercem. Şans işi anlayacan adam hatasız der eve gider bakarsın res atar donar bakmadıgın bi fonksiyonu calısmaz. Ama o fiyata daha iyisini alamazsin riske deger
ya risk yasamın bi parçası oldu 0 alsam 1000tl oda en uygun vatan pazar indiriminde. ne bilim hç sahip olamayacağım cihaz yarın gdip dediğinz konrolleri yapıp alıcam ins sorun olmaz
c903 se kullanıyorm suan daha 8 aylıkbuda elimde kaldı :) şansım ii giderde n8 i alırm ins

HakaN-06

HakaN-06

Üye
cevabınız için cok tesekkr ederim kardesim iyice incelicem cihazı dediğiniz gbi.. yarın okulda var okuldan önce mi sonra mı gitsem ilk günden yarım gün olmicam yani bu heyecan baska bişe :D gram sabrım yk bişeyi kafama koyunca gdip almak istiyorm :) imei kontrol edebilecegim bi site var mı kardes biliyomusn hiç garantisi olup olmadığına dayir?----------Eklendi @ 20:47:58 ---------- Yazıldı @ 20:46:38 ----------bnde öyle düşünüyorm teskkrler kardesm cvabın için:tşk:----------Eklendi @ 20:51:02 ---------- Yazıldı @ 20:47:58 ----------ya risk yasamın bi parçası oldu 0 alsam 1000tl oda en uygun vatan pazar indiriminde. ne bilim hç sahip olamayacağım cihaz yarın gdip dediğinz konrolleri yapıp alıcam ins sorun olmazc903 se kullanıyorm suan daha 8 aylıkbuda elimde kaldı :) şansım ii giderde n8 i alırm ins
Siteye gerek yokki fatura zaten garanti belgesidir. Dedigim 3 imei aynıysa sorun olmaz

jigsaw_54

Üye
burdan sorgulayabilirsin ha bide alırken kimlik fotokopilerinizi alın ve sözleşme imzalayın senin kimlik fotokopinin altına "xxxxxxxx imei numaralı NOKİA N8 marka cep telefonunu xx TL karşılığında satın aldım" yaz altına adını soyadını ve imzanı at adamın kimlik fotokopisinin altına da "xxxxxxx imei numaralı NOKİA N8 marka cep telefonunu xx TL karşılığında sattım" yazdırıp altına adı soyadı ve imzasını attır tarihi de yazın ve kağıtları değiştirin nolur nolmaz elinde bulunsun bu hepsinden daha önemli bence

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
burdan sorgulayabilirsin ha bide alırken kimlik fotokopilerinizi alın ve sözleşme imzalayın senin kimlik fotokopinin altına "xxxxxxxx imei numaralı NOKİA N8 marka cep telefonunu xx TL karşılığında satın aldım" yaz altına adını soyadını ve imzanı at adamın kimlik fotokopisinin altına da "xxxxxxx imei numaralı NOKİA N8 marka cep telefonunu xx TL karşılığında sattım" yazdırıp altına adı soyadı ve imzasını attır tarihi de yazın ve kağıtları değiştirin nolur nolmaz elinde bulunsun bu hepsinden daha önemli bence
aklıma gelmedi değil ama adam bn imzalamadım derse ne olucak ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
O işi unut kimse imza atmaz. Sonucta aldıgı gayrimenkul degil cep telefonu

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorm kardesim. dediklerinizi bi kağıda not alıyorm tek tek uygulicam :)

----------Eklendi @ 20:59:19 ---------- Yazıldı @ 20:58:37 ----------

denemekten zarar gelmes dimi :)

jigsaw_54

Üye
aklıma gelmedi değil ama adam bn imzalamadım derse ne olucak ?

atmazsa almıcaksın demekki işin içinde bi iş var

O işi unut kimse imza atmaz. Sonucta aldıgı gayrimenkul degil cep telefonu

adam madem okadar dürüst buna da imza atar bende neden hiç olmadı ? ben çok telefon alıp satıyorum ve hiç rastlamadım imza atmayan kişiye isterseniz 1-2 tanesini de upload edeyim imza atmazsa işin içinde bişeyler vardır demektir

7Fun

7Fun

Üye
    Konu Sahibi

atmazsa almıcaksın demekki işin içinde bi iş var

adam madem okadar dürüst buna da imza atar bende neden hiç olmadı ? ben çok telefon alıp satıyorum ve hiç rastlamadım imza atmayan kişiye isterseniz 1-2 tanesini de upload edeyim imza atmazsa işin içinde bişeyler vardır demektir
aynen kardesim sana katılıyorum imza atmassa dediğin gbi bişe ceviriyodur. bnm güvenmediğim tek nokta su adam bnm kimlik fotokobimle biseler yapar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt