Galaxy S Kulaklık Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Kulaklık Hakkında
Arkadaşlar Galaxy S'imi aldığımdan beri orjinal kulaklığı dışında başka bir kulaklıkla kullanıyorum.Birkaç sitede rastladığıma göre Samsung telefonlarını en iyi sesi kendi kulaklıklarında elde edilebilecek şekilde optimize ediyormuş.Öyle ki Galaxy S'ten önce orjinal kulaklığıyla kullandığım Wave'de ki müzik performansı bundan daha iyiydi.Sizin bu konuda görüşleriniz neler?Kullandığınız kulaklıklar ve en iyi ses kalitesini aldıklarınız hangileri?Müzik dinlemeyi seven biriyim ve bu benim için çok önemli.

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy s in içinde aslında voodoo ses kartı var.ama açık değil eğer telin rootluysa voodoo control plus ı marketten indir ses kalitesi neymiş gör:oke:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
galaxy sl de ne var ben bilmiyorum ?

muscler

muscler

Üye
öyle bişey olcağını sanmıyorum ben s2 kullanıyorum normalde seinheiser kulaklığım var tabiikide daha iyi orjinal kulaklıktan

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
öyle bişey olcağını sanmıyorum ben s2 kullanıyorum normalde seinheiser kulaklığım var tabiikide daha iyi orjinal kulaklıktan
Peki hocam o zaman hangi Sennheiser'ı öneririrsiniz?Ben kulak içi model düşünüyorum ve piyasada çok Sennheiser var.Acaba fiyat arttıkça kalitede artar mantığı Sennheiserler için de geçerli mi?

PriZm

PriZm

Üye
galaxy sl de ne var ben bilmiyorum ?
S modelinde varsa SL dede vardır diye tahmin ediyorum... marketten indirip deneyin belli olur:oke:

Galaxy S'in orjinal fw lerinde ses yazılımsal olarak işleniyor.ama donanım olarak(voodoo) ses kartı mevcut telefonda.marketteki uygulamasıyla yazılımsal olarak ses kartına geçebiliyoruz.

kulaklık almaya gerek yok deneyin zaten görürsünüz...

benim anlamadığım madem telefonda çok kaliteli bir ses kartı vardı samsung neden kullanmadı bunu anlamadım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt