çok zor durumdayım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tlh1243

Üye
    Konu Sahibi
çok zor durumdayım yardım
[h=1]LG GD880 Sony Ericsson Xperia X8 Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Asus A10 ( Ücretsiz Garmin Navigasyon ve Haritası) Acer S100 liquid E Dell Streak 5 16 GB[/h]ve ideos x5 arasında kaldım :(

----------Eklendi @ 11:27:03 ---------- Yazıldı @ 11:26:37 ----------

up up up

----------Eklendi @ 11:30:15 ---------- Yazıldı @ 11:27:03 ----------

güncel up up up :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
durumun baya zormus kardesim :) benimde kafami karistirdin simdi hani 2 telefon olsa kiyas yapacam da smdi bu kadar seyde kiyas yapamam.. pc ye gecersem yardimci olabilirim

tlh1243

Üye
    Konu Sahibi
:D sen bana 700 lira sınırlı flash destekli ve karizmatik bi telefon önerirmisin yani telefoncuya gidip ideos x5 dediğimde aldığım tepkiyi almıyım :D

----------Eklendi @ 11:34:02 ---------- Yazıldı @ 11:33:32 ----------

telefoncuya gittim ideos x5 varmı dedim adam artis artis biz çin malı satmıyoruz dedi :D

Necmati

Necmati

Üye
700 liraya LG Optımus Black alabilirsin.

tlh1243

Üye
    Konu Sahibi
daha ucuz tavsiyeler varsa söyleyebilirmisin ? :D ne kadar ucuz o kadar iyi xD

----------Eklendi @ 11:37:34 ---------- Yazıldı @ 11:36:45 ----------

optimus black vatanda 900 lira :D

karayel90

karayel90

Üye
Çin malı olmasına rağmen servis ağı ve teknik desteği geniş olan bir cihaz huawei bir çok ülkenin telekominikasyon altyapısını hazırlayan bir şirket.
O telefoncuyada bir çift sözüm var huawei olmasaydı sen bugün o dükkanda ne satardın bilmem

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:D sen bana 700 lira sınırlı flash destekli ve karizmatik bi telefon önerirmisin yani telefoncuya gidip ideos x5 dediğimde aldığım tepkiyi almıyım :D----------Eklendi @ 11:34:02 ---------- Yazıldı @ 11:33:32 ----------telefoncuya gittim ideos x5 varmı dedim adam artis artis biz çin malı satmıyoruz dedi :D
deseydin samsung diye sattigin mallar nerenin diye :)

tlh1243

Üye
    Konu Sahibi
haklısın ama gün gelir de ikinci el satmak istersem paraya ihtiyacım olursa telefon yok fiyatına gider :( o yüzden başta telefoncu bunu demeden önce ideos x5 istiyodum sonra bu bilinen markalara yöneldim :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bilinen markadan cok talebe bak telefoncular fiyatlari musteri talebine gore belirler

tlh1243

Üye
    Konu Sahibi
LG GD880 asus acer ve dell hakkında ne düşünüyorsunuz sizce nasıllar?

----------Eklendi @ 11:50:45 ---------- Yazıldı @ 11:48:13 ----------

up up up :D

Necmati

Necmati

Üye
LG GD880 asus acer ve dell hakkında ne düşünüyorsunuz sizce nasıllar?

----------Eklendi @ 11:50:45 ---------- Yazıldı @ 11:48:13 ----------

up up up :D
Dediğiniz Telefon 829 lira bilmiyorum nedersinzi sınırınız 700 lira.

Birde Mesajını bir kere yazarsanız biz yöneticiler olarak yardım ederiz up vesire güncel yazmanıza gerek yok destek bölümünde herkese yardım ediyoruz :good:

tlh1243

Üye
    Konu Sahibi
up up up 2 gün içinde alıcam birini :D ideos x5 için 2.3 çıkarmı acaba?

----------Eklendi @ 12:00:34 ---------- Yazıldı @ 11:58:27 ----------

hepsiburadada indirim varda :D ondan sınır 700 lira :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
up up up 2 gün içinde alıcam birini :D ideos x5 için 2.3 çıkarmı acaba?----------Eklendi @ 12:00:34 ---------- Yazıldı @ 11:58:27 ----------hepsiburadada indirim varda :D ondan sınır 700 lira :D
bak kardes sana tavsiyem limitin 700 olmasin biraz daha biriktir ust duzey cihaz al.. bende diyodum bi ace alsam yeterde artar diye ama vazgectm sktm kendmi biriktirdim galaxy sl aldm cokta memnunum.. bide artk seviye gittikce yukseliyor yani 2 ghz quad core 1.5 ram li telefonlar gelecek deniyor.. boyle olunca diger markalarda donanimi yukseltecek genel olarak donanim yukselince yazilimlarda yukselecek ayni pc lerdeki oyunlar gibi.. donanimlar gelistikce oyunlarda gelisiyor ve varolan donanimin yetmiyor.. Ust duzey bir cihaz al ki sorun yasama ilerde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt