hesabınız çalınsa neyaparsınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
hesabınız çalınsa neyaparsınız
okadar post kastınız herkezle tanıştınız ettiniz rütbeniz yükseldi birden şifreyi yazdınız giremediniz biri çalmış o güzelim hesabınızı ne yaparsınız

__xXx__

__xXx__

Üye
bir daha girmem herhalde

Şehriyar

Şehriyar

Üye
herkes seni taniyorsa onlarla iletisime gecip o hesabin senin oldugunu yonetime dogrulatirsin 5 dk surmez adminin sifreni degistirmesi.. Taniniyorsan ispatlarsin zaten hesabin senin oldugunu

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Mert
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
:ağlarım:

minoo

minoo

Üye
Bi kere benim hesabıma giriş yapılmış, bi konuda küfür falan edilmişti. Benim hiç bir şeyden haberim yok. Ben girdim siteye, herkes bana noluyo sana ne o küfürler falan demeye başladı. Noluyo dedim ya. Ben etmedim oysa ki.. Tabii herkes beni tanıdığı için hiç problem olmadı. Şifremi değiştirdim sonra. Verdiğiniz güven önemli :oke:

karayel90

karayel90

Üye
tanıdık biriyseniz sorun yok modlar halldeler ama değilseniz maxicep aşkından vazgeçilmez yeni hesap yola devam

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
tanıdık biriyseniz sorun yok modlar halldeler ama değilseniz maxicep aşkından vazgeçilmez yeni hesap yola devam
bence de yeni hesap açarsın rütbenin ne önemi var tanışıklık daha önemli :)

KenJ!

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
herkes seni taniyorsa onlarla iletisime gecip o hesabin senin oldugunu yonetime dogrulatirsin 5 dk surmez adminin sifreni degistirmesi.. Taniniyorsan ispatlarsin zaten hesabin senin oldugunu
haklısın

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
benim hesabada girdiler fazla olmadı ismimi veysel diye kullandığım operatorü turkcell-vodafone-avea diye telefonu iphone 4 diye değiştirmiş ben yeni hesap açtım adminle görüştüm saolsun yardım etti de aldım hesabımı bide üstüne üstlük hesabıma girdikten sonra forumdan uzaklaşma seçeneğini seçmiş kim girdi şifremi nerden buldu hala bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt