Almanya'daki Telefon fiyatları ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ayberkoski

Üye
    Konu Sahibi
Almanya'daki Telefon fiyatları ?
Arkadaşlar babam iş için Almanya'ya gidicek ama ben ordaki telefon fiyatlarını tam olarak bilmiyorum telefon fiyatlarını öğrenebileceğim bir site varsa söylerseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler :)

karayel90

karayel90

Üye
bu adrese bakabilisin

• Beğen
Tepkiler: Ayberkoski
__xXx__

__xXx__

Üye
açıkçası buradan pek farkı yok gibi

karayel90

karayel90

Üye
:rica:

wallahi bilmiyorum işte fiyatlar böyle ama tanıdık bi telefoncu yakınınız varsa daha ucuza da gelebilir bide gümrükten cihazınızı geçirirken 75€ ücret vermeniz gerekiyo daha önce 105€ idi bu ücret :good:

kpln04

kpln04

Üye
Acaba kıbrısta fiyatlar nasıldır eğer fark ediyorsa galaxy s yada n8 alırım belki

brk38

brk38

Üye

wallahi bilmiyorum işte fiyatlar böyle ama tanıdık bi telefoncu yakınınız varsa daha ucuza da gelebilir bide gümrükten cihazınızı geçirirken 75€ ücret vermeniz gerekiyo daha önce 105€ idi bu ücret :good:
bu alınan para ne için ?

Ayberkoski

Üye
    Konu Sahibi

çok fazlaymış :S

Ayberkoski

Üye
    Konu Sahibi

başka siteler varsa onlarıda söylerseniz sevinirim kapsamlı bir fiyar araştırması yapıyorum alternatiflerin olması iyi olur :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt