Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Almanya'daki Telefon fiyatları ?
Sponsorlu Bağlantılar
Ayberkoski
Üye
Konu Sahibi
Almanya'daki Telefon fiyatları ?
Arkadaşlar babam iş için Almanya'ya gidicek ama ben ordaki telefon fiyatlarını tam olarak bilmiyorum telefon fiyatlarını öğrenebileceğim bir site varsa söylerseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler
wallahi bilmiyorum işte fiyatlar böyle ama tanıdık bi telefoncu yakınınız varsa daha ucuza da gelebilir bide gümrükten cihazınızı geçirirken 75€ ücret vermeniz gerekiyo daha önce 105€ idi bu ücret
kpln04
Üye
Acaba kıbrısta fiyatlar nasıldır eğer fark ediyorsa galaxy s yada n8 alırım belki
wallahi bilmiyorum işte fiyatlar böyle ama tanıdık bi telefoncu yakınınız varsa daha ucuza da gelebilir bide gümrükten cihazınızı geçirirken 75€ ücret vermeniz gerekiyo daha önce 105€ idi bu ücret