android te ses yukseltme yardım ve root

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
android te ses yukseltme yardım ve root
arkadaşlar şu konuda : http://www.maxicep.com/android-muzik-ses-uygulamalari/samsung-android-cihazinizda-birkac-kod-tuslayarak-cihazin-ses-cikis-gucunu-yukseltin-511480.html
a
ynen yapıyorum ama hepsıne gırebılıyorum audio secenegıne gıremıyorum sırf bunu yapamamamın nedenı root suz olması dıye dusunup root yaptım ama yıne olmadı.
kımı gıo kullancılarında oluyor kımınde olmuyor bunun sebebı nedir acaba?
birde root yaptım telefonda bazı programları kaldırmak ıstıyorum orn.samsungapps vb hangı program yardımı ıle kaldıracagım turkce olursa sevınırım
bırde marketı sınırsız kullanmak ıcın ne yapmam gerekıyor
okı root yaptık sebeplenelım
sımdıden teşekkurler edıroyum

maNthis

Üye
konuya gırılmıyorkı bı baksaydık :)

Lenneth

Üye
Firmware farklı olabilir. Android sürümü aynı olsa bile yayınlanan firmware'ler farklı olabiliyor..

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
konuya gırılmıyorkı bı baksaydık :)
kontrol ettım ama ben tıklayınca gırıyor konua bır kodalama varda *#197328640# ıle secenekler gelıyor audıo secenegıne tıklanılmıyor bazıları da tıklayıp ıslemlerını yapıyor

Firmware farklı olabilir. Android sürümü aynı olsa bile yayınlanan firmware'ler farklı olabiliyor..
hm ama yapan arkadaslarda kıes uzerınden 2.3 e yuksetmısler kıesten farklı firmware olma şansı varmıdır garıp geldı bana ya kulaklık sesını yuksetlecegım ama nekadar ugraştıysam gıremedım audio ya sen gırebılıyormusun? (butun samsunglar ıcın gecerlı bu kod sanrm

Lenneth

Üye
Kodu yazdım 2-3 sefer ama herhangi bir menü açılmadı.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
wave modellerınde bıle bu kod işlıyor senın model bır ıstısna olabılır senyse ya artık ep630 kulaklıgım geldıgı zaman umarım memnun kalırım

Lenneth

Üye
Ben ses seviyesinden memnunum kendi telefonumun, Gio'yu bilemeyeceğim.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
creative ep630 la gerek kalmadı dehşet ses verıyor bass ları meşhur zaten herkeze tavsıye ederım :good:

Takipçi Satın Al

Üst Alt