N97 verılırse yerıne ne alınır?yardım pls..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
N97 verılırse yerıne ne alınır?yardım pls..
Evet arkadaşlar n97 kullanıcısıyım hakkında bir sürü kötü yorum var bnm telefonumda öyle hiç bir sorun başıma gelmedi tamamen memnumum tek sıkıntım ses sesiyesi bnm istediğim düzeyde değil bu telefonu satıp aynı değerde 2.el olarak hangi telefon alabilirim?
-X6
-SE Satio
-N900
-Wave
Aklımda bunlar var x6 ve satio veren oldu ama satio yu araştırdım çk sorunlu bir telefon gibi x6 ise kasa problemlerinden dolayı kafama yatmıyor sizce bu telefonlar arasından hangisini almalıyım veya başka bir öneriniz varsa onlarıda bekliyorum.

lord_keles

lord_keles

Üye
dostum ustune biraz verip wave 2 yada android li bie tel al bence ben wave 2 alcam satıp :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
dostum ustune biraz verip wave 2 yada android li bie tel al bence ben wave 2 alcam satıp :)
Üstüne para vermeyi düşünmüyorum kardeş kafa kafaya değişebileceğim bir telefon olması lazım. :)

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Nokia almada ne alırsan al:)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
N900 güzel bir telefon gibi duruyor ama sürekli yatay mı kullanmak zorundayız?

pRime.

pRime.

Üye
C6-01 ya da Wave2. :oke:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Symbianist

Symbianist

Üye
n900 resmi olarak girdi mi Türkiye'ye?

Symbianist

Symbianist

Üye
ben girmedi diye biliyorum da ondan sordum. resmi olarak girse ben de bakacaktım aslında. çünkü garantisiz ve o kadar para vermek zor geldi açıkçası. bir de kranik arızaları mı ne vardı onun galiba giderildi mi ki ?

----------Eklendi @ 14:36:52 ---------- Yazıldı @ 14:36:16 ----------

n900 ile ilgili inceleme yapan sağlam bir adres varsa paylaşabiliriz aslında. bir zamanlar o telefon çok ilgimi çekmişti

----------Eklendi @ 14:39:15 ---------- Yazıldı @ 14:36:52 ----------

bir de hangi fiyat aralıkları uygundur bu n900 e? sıfır ve ikinciel için soruyorum.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ben n97 ye ilgi sarmıştım ama ses konusunda hayal kırıklıgı yarattı :D X6 bulabilirsem takaslık x6 alabilirim belki.

Symbianist

Symbianist

Üye
valla nerde bir efsane var orda ben varım. 6310i yi çok sevmiştim kaç tane aldım hep bozuk çıktı. sonra Ankara itfaiye meydanında 50tlye buldum aldım gayet sağlam. şimdi de 6710 var Ankara'da araya araya buldum sonunda epeydir kullanıyorum. bakalım n900 alır mıyım

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
valla nerde bir efsane var orda ben varım. 6310i yi çok sevmiştim kaç tane aldım hep bozuk çıktı. sonra Ankara itfaiye meydanında 50tlye buldum aldım gayet sağlam. şimdi de 6710 var Ankara'da araya araya buldum sonunda epeydir kullanıyorum. bakalım n900 alır mıyım
Senn tercihin :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
wave yazmışsın da hangi modeli. wave 525 var, 723 var s8500 var s8530 var 575 var ooo.. :ehe wave s8500 veya s8530 ise bunu al. olmadı X6 al. veya n900 de alabilrisin ama desteği az bunu unutma. en son se satio al. :ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
wave yazmışsın da hangi modeli. wave 525 var, 723 var s8500 var s8530 var 575 var ooo.. :ehe wave s8500 veya s8530 ise bunu al. olmadı X6 al. veya n900 de alabilrisin ama desteği az bunu unutma. en son se satio al. :ehe
Teşekkür ederim kardeşim yorumun için evet wavelerin o modelleri ama satio demişsin onun hakkında hiç olumlu yorum yapan yok ayrıca n97 ye göre + ları ve - leri nelerdir?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Teşekkür ederim kardeşim yorumun için evet wavelerin o modelleri ama satio demişsin onun hakkında hiç olumlu yorum yapan yok ayrıca n97 ye göre + ları ve - leri nelerdir?

merak etme wave her yönüyle n97ye fark atıyor. sadece bada işletim sistemi olduğu için bile alınır.

Genel Özellikler
Ağırlık150 Gr135 Gr
Genişlik55.3 mm59.8 mm
Yükseklik117.2 mm123.9 mm
Kalınlık18.3 mm11.8 mm
Şebeke frekansıGSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900
Titreşim
Handsfree
Bluetooth
Sesle arama
Ses kaydı
Pil TipiLi-IonLi-Ion
Bekleme süresi430 saat600 saat
Konuşma süresi6,5 saat13 saat
Sar0.66 W/Kg0.390 W/Kg
3G
Wireless LAN
HSDPA
RenklerBeyaz, SiyahGri, Metal Gri, Pembe
Uçuş modu
Bluetooth versiyon2.03.0
Wireless versiyon802.11 b/g802.11 b/g/n
USB Desteği
GPS
PDA Donanım Özellikleri
İşlemciARM 11ARM Cortex A8
İşlemci hızı434 MHz1 GHz
RAM128 MB
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran
Renk Sayısı1677721616777216
Ekran Boyutları3.5 inç3.7 inç
Ekran Çözünürlüğü360 x 640 px480 x 800 px
Dokunmatik ekran
Ekstra ekran özellikleriHarekete duyarlı ekranHarekete duyarlı ekran Super Clear LCD Çizilmeye karşı dayanıklı ekran
Kapasitif Ekran
Multi-Touch
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası32 GB2 GB
Sms hafızası 1300 kayıt
Harici Hafıza Yuvası
Harici Hafıza Kartı Boyutu2 GB8 GB
Harici Hafıza Kartı TipimicroSD (TransFlash)microSD (TransFlash)
Maksimum Hafıza Kartı Boyutu16 GB32 GB
Internet Özellikleri
Wap
Wap versiyonuWAP 2.0WAP 2.0
Gprs
Gprs slot4+1/3+24+1/3+2
Gprs class3210
Hcsdcd
XHTML Tarayıcı
HTML tarayıcı
UMTS
E-posta okuyucu
Edge
Ekstra internet özellikleriRss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı Windows Live Messenger VoIP, internet üzerinden ses aktarımı Push Mail desteği UPnP teknolojisiRss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, MSN
Anında mesajlaşma
Push Mail
Wi-Fi Hotspot
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler
Mms
Ekran koruyucu
Java desteği
Mp3 çalar
Radyo çalar
Dahili kamera
Video Çekebilme
Video Oynatabilme
Video kayıt süresi90 dk
Oynatabildiği dosyalarMP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WMV, MPEG4, WAV, Real Audio, Real Video, AMR, 3GPMP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WAV, WMV, MPEG4, DivX, Xvid, AMR, 3GP
2. Dahili Kamera
Görüntülü telefon görüşmesi
Eksta multimedya özellikleriRadyoda RDS desteği N-Gage oyun modülü El yazısı tanıma 3D ses desteği Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) Visual radio Track ID, Müzik dosyalarını tanıma özelliği Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinmeRadyoda RDS desteği Radyodan ses kaydı Video zil sesleri El yazısı tanıma Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) 3D ses desteği Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi İmdat Mesajı ile tek tuşla yardım mesajı gönderme
QWERTY Klavye
TV Çıkışı
MobilTV
FM Verici
Kamera Özellikleri
Çözünürlük5 MP5 MP
Dijital Zoom14X4X
Flaş
2. Kamera özellikler0.3 MP0.3 MP
Ekstra kamera özellikleriOtomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Carl Zeiss mercek, Kırmızı göz düzeltme, DVD kalitesinde video kayıt, Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesiOtomatik netleme, Self timer, LED Flaş Kırmızı göz düzeltme, Panoramik çekim Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Gülücük yakalama, Göz kırpma ve Güzellik modu Yüz tanıma teknolojisi
Video kayıt formatı3GP, MPEG43GP, MP4
HD Video Kayıt Var (720p)
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri
Hesap makinesi
Takvim
Senkronizasyon
Oyunlar Asphalt 5, GuitarHero5, Tumbling dice
İşletim sistemiSymbian
İşletim Sistemi versiyonSymbian 9.4Samsung Bada
Tema desteği
Java Oyunlar
Ekstra UygulamalarOfis dosyaları için görüntüleme yazılımı RealOne Multimedya Oynatıcısı Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi PictBridge: Yazıcı bağlantısı 3 boyutlu oyunlar Microsoft Exchange ActiveSync Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Nokia Maps 2.0 Touch Dijital PusulaOfis dosyaları için görüntüleme yazılımı PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi PictBridge: Yazıcı bağlantısı 3 boyutlu oyunlar ActiveSync desteği Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Dijital pusula, Google Maps Gelen arama ve Mesaj engelleme
Aksesuarlar
Şarj Aleti
Data Kablosu
Stereo Kulaklık
Taşıma Kılıfı
Kalem

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
merak etme wave her yönüyle n97ye fark atıyor. sadece bada işletim sistemi olduğu için bile alınır.

Genel Özellikler
Ağırlık150 Gr135 Gr
Genişlik55.3 mm59.8 mm
Yükseklik117.2 mm123.9 mm
Kalınlık18.3 mm11.8 mm
Şebeke frekansıGSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900
Titreşim
Handsfree
Bluetooth
Sesle arama
Ses kaydı
Pil TipiLi-IonLi-Ion
Bekleme süresi430 saat600 saat
Konuşma süresi6,5 saat13 saat
Sar0.66 W/Kg0.390 W/Kg
3G
Wireless LAN
HSDPA
RenklerBeyaz, SiyahGri, Metal Gri, Pembe
Uçuş modu
Bluetooth versiyon2.03.0
Wireless versiyon802.11 b/g802.11 b/g/n
USB Desteği
GPS
PDA Donanım Özellikleri
İşlemciARM 11ARM Cortex A8
İşlemci hızı434 MHz1 GHz
RAM128 MB
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran
Renk Sayısı1677721616777216
Ekran Boyutları3.5 inç3.7 inç
Ekran Çözünürlüğü360 x 640 px480 x 800 px
Dokunmatik ekran
Ekstra ekran özellikleriHarekete duyarlı ekranHarekete duyarlı ekran Super Clear LCD Çizilmeye karşı dayanıklı ekran
Kapasitif Ekran
Multi-Touch
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası32 GB2 GB
Sms hafızası1300 kayıt
Harici Hafıza Yuvası
Harici Hafıza Kartı Boyutu2 GB8 GB
Harici Hafıza Kartı TipimicroSD (TransFlash)microSD (TransFlash)
Maksimum Hafıza Kartı Boyutu16 GB32 GB
Internet Özellikleri
Wap
Wap versiyonuWAP 2.0WAP 2.0
Gprs
Gprs slot4+1/3+24+1/3+2
Gprs class3210
Hcsdcd
XHTML Tarayıcı
HTML tarayıcı
UMTS
E-posta okuyucu
Edge
Ekstra internet özellikleriRss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı Windows Live Messenger VoIP, internet üzerinden ses aktarımı Push Mail desteği UPnP teknolojisiRss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, MSN
Anında mesajlaşma
Push Mail
Wi-Fi Hotspot
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler
Mms
Ekran koruyucu
Java desteği
Mp3 çalar
Radyo çalar
Dahili kamera
Video Çekebilme
Video Oynatabilme
Video kayıt süresi90 dk
Oynatabildiği dosyalarMP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WMV, MPEG4, WAV, Real Audio, Real Video, AMR, 3GPMP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WAV, WMV, MPEG4, DivX, Xvid, AMR, 3GP
2. Dahili Kamera
Görüntülü telefon görüşmesi
Eksta multimedya özellikleriRadyoda RDS desteği N-Gage oyun modülü El yazısı tanıma 3D ses desteği Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) Visual radio Track ID, Müzik dosyalarını tanıma özelliği Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinmeRadyoda RDS desteği Radyodan ses kaydı Video zil sesleri El yazısı tanıma Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) 3D ses desteği Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi İmdat Mesajı ile tek tuşla yardım mesajı gönderme
QWERTY Klavye
TV Çıkışı
MobilTV
FM Verici
Kamera Özellikleri
Çözünürlük5 MP5 MP
Dijital Zoom14X4X
Flaş
2. Kamera özellikler0.3 MP0.3 MP
Ekstra kamera özellikleriOtomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Carl Zeiss mercek, Kırmızı göz düzeltme, DVD kalitesinde video kayıt, Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesiOtomatik netleme, Self timer, LED Flaş Kırmızı göz düzeltme, Panoramik çekim Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Gülücük yakalama, Göz kırpma ve Güzellik modu Yüz tanıma teknolojisi
Video kayıt formatı3GP, MPEG43GP, MP4
HD Video KayıtVar (720p)
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri
Hesap makinesi
Takvim
Senkronizasyon
OyunlarAsphalt 5, GuitarHero5, Tumbling dice
İşletim sistemiSymbian
İşletim Sistemi versiyonSymbian 9.4Samsung Bada
Tema desteği
Java Oyunlar
Ekstra UygulamalarOfis dosyaları için görüntüleme yazılımı RealOne Multimedya Oynatıcısı Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi PictBridge: Yazıcı bağlantısı 3 boyutlu oyunlar Microsoft Exchange ActiveSync Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Nokia Maps 2.0 Touch Dijital PusulaOfis dosyaları için görüntüleme yazılımı PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi PictBridge: Yazıcı bağlantısı 3 boyutlu oyunlar ActiveSync desteği Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Dijital pusula, Google Maps Gelen arama ve Mesaj engelleme
Aksesuarlar
Şarj Aleti
Data Kablosu
Stereo Kulaklık
Taşıma Kılıfı
Kalem
Evet kardeşim wave her türlü fark atıyor ekranı işletim sistemi işlemci hızı başlıcaları ama üzerine fark çok vermem gerekiyor şu an zaten maddi sıkıntılarım oldugu için üzerine fark vermeyeceğim bi telefonla takas edecem burdada geriye x6 kalıyor belki n900 verirlersede olabilir

----------Eklendi @ 15:22:05 ---------- Yazıldı @ 15:21:21 ----------

karar verdim almam ben onu. Symbian olsa şansı yüksekti ama hiç şansı yok artık . bırak simdi onlar düşünsün
ÖYle ama ona istedigin işletim sistemi yükleniyor diye biliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt