Evlenirseniz çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
en az 5 tane çocuk istiyorum :ehe

enkazcı

Üye
doğru :d: bide yengeniz istemezse napcaz uyutupta mı yapcam

enkazcı

Üye
doğru dağıtmayak konuyu genel olarak başbakan tavsiyesi +1'de promosyon olarak
4 tane düşünüyorum

karayel90

karayel90

Üye
çocuk evin süsüdür olursa inşallah 2 tane

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
aşiret kurcam çocuklara isim yerine kod adı vercem üzerlerine barkod okuyucuyu tuttuğumda onun hangi çocuğum olduğunu doğum tarhini vs bilgilerini öğrenebiirim böylece daha akılda kalıcı olur

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aşiret kurcam çocuklara isim yerine kod adı vercem üzerlerine barkod okuyucuyu tuttuğumda onun hangi çocuğum olduğunu doğum tarhini vs bilgilerini öğrenebiirim böylece daha akılda kalıcı olur
Mantığa bak sen:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
xserhatx

xserhatx

Üye
Ben çocuklarımı bunlar benim meyvelerim diye severim :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Kod çocuğun neresinde olacak :ehe

jeosalih

jeosalih

Üye
Evleniceğiniz kişiyi ne kadar iyi tanırsanız tanıyın veya nekadar uzun süre tanırsanız tanıyın, aynı evi paylaşmak çok farklı bir şey. Bu sebeple yeni evliler yaklaşık 2 sene çoçuk düşünmemeli bence. 2 seneden sonra ise çok beklememeli diye düşünüyorum. Bunun birkaç sebebi var.
1) Karşımdakini tanımadan olmaz diyenlere: 2 sene içerisinde birbirinizi tanımış olursunuz.
2) Karımla rahat gezicem eğlenicem diyenlere: 2 sene sonra nekadar iyi anlaşırsanız anlaşın artık hayat monotonlaşır.
3) Çoçuk için erken diyenlere: Başka bir açıdan bakıldığında çoçuk yapmakta yaş olarak geç kalınmamalı. Düşünün 35 yaşında çoçuk sahibi oldunuz. Çoçuğun size ve paraya en çok ihtiyacı olacağı yaşlarda siz emekli olmuş olacaksınız. Türkiye ömür ortalamasının 60-70 olduğu göz önüne alındığında çoçuğunuzun evlendiğini veya torununuzun olduğunu bile görememe ihtimaliniz var.
4) Maddi açıdan bakamıcaksam yapmam diyenlere: Haklısınız bir anlamda ama Allah onun rızkını verir deyip 3-5 çoçuk yapın demiyorumki, 1 tane olsun yine de yapın. Hiç kimsenin maddi durumu 1 çoçuğa bakamıcak kadar kötü olamaz. O na bakmak ve iyi bir gelecek sağlamak için okadar uğraşacaksınız ki, o çoçuğa bakamamanız imkanız bence.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
xserhatx

xserhatx

Üye
ozaman 1.5 2 sene gezip tozup sonra fabrikayı çalıştırmak lazım demekki :D

Mert

Mert

Üye
2 tane yeter.
Bi abla bi erkek kardeş tercihimdir:D

Necmati

Necmati

Üye
Başbakan en az 3 dedi Yaptım olacak

• Beğen
Tepkiler: jeosalih ve pelın_
__xXx__

__xXx__

Üye
nasipte varsa yılda bi kere düşünüyorum:)

pelın_

nasip kısmet ama
bi kartal neden olmasın:):))

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kim istemez ki.Ama acele etmemek lazım evlendigin gibi olmasa iyi olur biraz serbest takılıp tadını çıkarmak gerekli evliligin :)
Bi kızım olsun isterim ben yıllardır adı bile hazır elçin.Kız bebisler daha tatlı oluyolar :sarıl:
Bende resim koleksiyonu var gösterdigim bi kızın çocuk yapmaya karsı çıkması imkansız :D

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant