özelden halletmeyi bilecen ulu orta göstermeden öyle şeyler yapacanki kimse senden şikayetçi olmasın
özeli bu yüzden severim kimse ne yaptığını neler yazdığını bilemez şikayet etsede zaten umrumda değil
bugüne kadarda şikayet almamışımdır almışsamda benim haberim yoktur. sadece bir kere şikayet aldım adminden oda mesaj fazla yazıyormuşum diye
oysa tüm gün buradayım ne yapacam canım sıkılıyordu zaten o uyarıdan sonra resmen soğudum artık belli saatlerde gelip sadece bildirimlere ve belirli birkaç konuya yazarım 

lafımı esirgemem dostum ben. banane. apaçilik yapmasınlar ozaman görduğunuz gibi boyle gereksız foruma hiçbir yararı olmayan uyeler sayesınde eski maxicep yok. nerde 2 ay önceki maxicep nerde bugunkı. alakasız herkes ban atıyo kendıne. neyse bende giderım yakında artık bu laf edemedığımız apaçilere kalır ortamüyelere sataşırsan bu tür şikayetler gelmesi doğaldırözelden halletmeyi bilecen ulu orta göstermeden öyle şeyler yapacanki kimse senden şikayetçi olmasın
özeli bu yüzden severim kimse ne yaptığını neler yazdığını bilemez şikayet etsede zaten umrumda değil
bugüne kadarda şikayet almamışımdır almışsamda benim haberim yoktur. sadece bir kere şikayet aldım adminden oda mesaj fazla yazıyormuşum diye
oysa tüm gün buradayım ne yapacam canım sıkılıyordu zaten o uyarıdan sonra resmen soğudum artık belli saatlerde gelip sadece bildirimlere ve belirli birkaç konuya yazarım
dediğim gibi göstere göstere sataşma özelden hallet![]()
lafımı esirgemem dostum ben. banane. apaçilik yapmasınlar ozaman görduğunuz gibi boyle gereksız foruma hiçbir yararı olmayan uyeler sayesınde eski maxicep yok. nerde 2 ay önceki maxicep nerde bugunkı. alakasız herkes ban atıyo kendıne. neyse bende giderım yakında artık bu laf edemedığımız apaçilere kalır ortam
osmanlı savaş orduları hep bunu yapmıştır 
zaza haklı ulu orta yazıyosun çekememişlerdir ama gitme patronlar kolay yetişmiyorBenden rahatsız olanlar memnun olmayanlar gıcık olanlar çoğunluktaymış. bı suredir de bi çok şikayet uyarı almışım.
o yuzden ayrılık vakti yakındır yakında artık gidiyorum dersem şaşırmayın sevmeyenlerde gözüne kına yaksın.
usta sırrını açıkladı
hatırlatayım bende kendime ban atanlardanım ama benim sorunum maxi değil aile ilişkileri olmuştur bunu defalarcada söylemişimdir sebep basit duyguları, kavgaları, huzursuzlukları burada yansıtmamak yani özel hayatı bulaştırmamakÖte yandan ben sana lafını esirge demedim ama biraz stratejik davran ya altan altan iğneleyeci ama şikayet edilemeyecek laflar atacan yada özele gidip bastıracan. Strateji her zaman önemlidir bir savaş kanununda düşmanı yok etmenin yolu psikolojik ve en akıllı saldırıdan geçer
osmanlı savaş orduları hep bunu yapmıştır
![]()

Katılıyorum sana sehriyar ben şahsen senin patron ve tugba_erva nın en büyük fanatiklerinden biriyim.Modluk sana yakışmışNerde 2 ay önceki maxicep demişsin.. herkes giderse kimse kalmaz burda sonra bizde deriz nerde eski maxicep diye. Ortalığı boş bırakma kardeş nereye yahu üzmesin kimse seni küstürmesinler siteye. Kim yaptı göster banlıyım :Pgitmek yok bi yere..