TÜM NOKIA (n95 8gb, n73 vb.Bütün nokıa çeşitleri.. ) TÜRÇELEŞTİRME KESİNNNNN ÇÖZÜMM....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fistan

fistan

Üye
    Konu Sahibi
TÜM NOKIA (n95 8gb, n73 vb.Bütün nokıa çeşitleri.. ) TÜRÇELEŞTİRME KESİNNNNN ÇÖZÜMM....
ARKADAŞLAR BENİM TLF. N95 8GB BEN TELEFONUMUN VERSİYONUNU 35.001 YAPTIM AMA TEFL. İNGİLİZCE OLDU ÇOK UĞRAŞTIM TÜRKÇE YAPMAK İÇİN ! AMA SONUNDA BULDUM ŞİMDİ TELEFONUM TÜRÇE. VERSİYONU 35.01 ..DİLERSENİZ BU ANLATACAĞIM METODLA İSTEDİĞİNİZ VERSİYONU ATABİLİRSİNİZ KENDİ TELEFONUNUZA.. ŞİMDİ DİKKALİCE OKUYUN ÇOK BASİT! SİZE OKURKEN ZOR GELEBİLİR ... BASİT VE KESİN ÇÖZÜM ...

OLMASI GEREKEN PROGRAMLAR ........

1.NAVİFİRM-0.1 ( NOT: MİCROSOFT.NET Fremawork 2.0 ...Bu program pcinizde yüklü değilse navifim çalışmaz önce microsoft NET.2.0 fremawork'u yüklemelisiniz )
2.PHOENİX SERVİCE SUİTE SOFWARE
3.PC SUİTE

BU ÖN BİLGİDEN SONRA BU SİTEDEKİLERİ ADIM ADIM TAKİP ET VE UYGULA TÜRÇE TELEFONUNUZ VE YENİ VERSİYONUNUZ HAYIRLI OLSUN...

PuGatorY

PuGatorY

Üye
bence önce Türkçe konuşmayı öğren sonra konu aç ((((((Bütün nokıyalar))))))

-CoNqUeRoR-

Üye
İlk konusu.Belli ki heyecan yapmış :) Neyseki 'nokıyalar' da kalmış. Ya Ayponlara konu açsaydı :D

fistan

fistan

Üye
    Konu Sahibi
bence önce Türkçe konuşmayı öğren sonra konu aç ((((((Bütün nokıyalar))))))

Evet haklısınız özür dilerim ...çok fazla dikkat etmededim aslında! sitede okadar kısaltma yazılar varki bende pek önemsemedim anlaşılır diye.. doğrusu ne ise o yazılmalı evet haklısınız bu çok önemli ..özür dilerim bütün arkadaşlardan.. Türkçem çok kötü değil.

----------Eklendi @ 12:45:24 ---------- Yazıldı @ 12:22:08 ----------

ilk konusu.belli ki heyecan yapmış :) neyseki 'nokıyalar' da kalmış. Ya ayponlara konu açsaydı :d

Bir önceki cevabım sizin içinde geçerli sevgili arkadaşım... Burada ki asıl amaç telfonunda sorun yaşayan arkadaşlarımız için biraz olsun yardımcı olabilmek ..Örnek: ( Çoğu sitede bu konu hakkında açılan konularda bilgi bezen eksik verilebiliyor mesela navifirm programı microsoft network 0.2 programı ile çalışıyor ben bunu bilmiyordum benim bilgisayarda yüklü deiğilmiş bende uğraşıp duruyordum.. Benim gibi kimse zorluk çekmesin diye konu açtım ..bu demek değildirki Türkçe'yi yanlış kullanalım ..Evet haklısınız sizden özür dilerim..

Symbianist

Symbianist

Üye
özetle telefona flash atın demiş arkadaş galiba :s

PuGatorY

PuGatorY

Üye
sorun değil ama çok karşılaşıyoruz artık uyarmak istedim kusura bakmayın

-CoNqUeRoR-

Üye
İnsanlar hata yapar. Bizde takılıyoruz işte. Alınma kardeşim. Yinede uğraşmışsın. Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt