'Patron Cevaplıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
'Patron Cevaplıyor!
Ne İstersen , Ne Hakkında Olursa Olsun Sınırlama Yok !

Sor Bakalım :cool

Not:Cevapların Doğruluğu Asla Garanti Edilmemektedir :ehe

Ekli dosyalar

kpln04

kpln04

Üye
Nerelisin

OğuzcanAbi

Üye
milli oldun mu ? :D

Kedi Yavrusu

Üye
her konuda demişsin o yüzden soruyorum:
Bende geç boşalma sorunu var. Bazen iki-üç saate yakın gidip gelmeme rağmen bir türlü boşalamıyorum ve yorulup bırakıyorum. Fakat ardından çavuşu tokatlayınca hemen titreyerek geliyorum. Sorun nerede?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
facebookta gördüm geldim :D ben de şey soracağım galaxy s2 almalı mı? Ama iphone 4'den vazgeçemiyorum çünkü eksi sözlük uygulaması, formspring uygulaması falan bunlar hep iphone için var android için yok. Bir de yeni gelen flash player 11 iphone için de geliyormuş.

y n s c n

y n s c n

Üye
Bende geç boşalma sorunu var. Bazen iki-üç saate yakın gidip gelmeme rağmen bir türlü boşalamıyorum ve yorulup bırakıyorum. Fakat ardından çavuşu tokatlayınca hemen titreyerek geliyorum. Sorun nerede?

Bunu patron cevaplayamaz haydar dümene bi mail çak :ehe

zaza

zaza

Üye
sorayım bari :D

ben nemrut dağına çıkarken yolda 2 karısı olan bir adamla tanıştım :) her kanının elinde birer çanta vardı ve her kadının yanında 2 şer çocuk vardı! toplam kaç kişi nemrut dağına çıkıyor akif beyefendi :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

ben nemrut dağına çıkarken yolda 2 karısı olan bir adamla tanıştım :) her kanının elinde birer çanta vardı ve her kadının yanında 2 şer çocuk vardı! toplam kaç kişi nemrut dağına çıkıyor akif beyefendi :D

7 mi ? adam + 2 karısı + 4 çocuklar :hmmm

Kedi Yavrusu

Üye
1 bence çünkü tanıştım diyor onlar yukarı çıkıyor demiyor ki.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hocam , bir ineğe muz yedirirsek muzlu süt verir mi ? ...

• Beğen
Tepkiler: ebuş... ve By_GaBLiN
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
3 kisi cunku herkadinin yaninda 2 cokcuk var(di) demis :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu sene sınıfı geçebilecek miyim? (not:bilişim dersleri acayip agır artı hoca da biraz gözümü korkuttu) :D

Utku

Utku

Üye

1 sen 1 adam 2 kadın 2 çocuk olabilir

anılbaran

anılbaran

Üye
bu forumda sevmedigin gruplasmaları kavgalsrı söyle :D sevmedikleri gıcık olduklarını soyle :D

Necmati

Necmati

Üye
dünya sonu 2012 dediler bisküvi aldım s.k.t 2013 sizce doğrumu

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Arkadaşlardan Rica ediyorum ki bana sorulan soruları lutfen yanıtlamayınız! Gidin Kendi Konunuza Arkadaş! :ehe

Ankara.
Beyninde.
facebookta gördüm geldim :D ben de şey soracağım galaxy s2 almalı mı? Ama iphone 4'den vazgeçemiyorum çünkü eksi sözlük uygulaması, formspring uygulaması falan bunlar hep iphone için var android için yok. Bir de yeni gelen flash player 11 iphone için de geliyormuş.
Hayır alma.İphone Bırakılırmı yav :ehe

eğer 2 kadının da yanında 2şer ayrı çocuk varsa 7 . hayır 2 kadının arasında 1 çocuk varsa yıne kadınların 2şer çocuğu olur ama ortadaki çocuk ortak olur. bu halde 6. hı doğrumu soyledım hiç sanmıyorum :D
Hocam , bir ineğe muz yedirirsek muzlu süt verir mi ? ...
Denemek lazım
bu sene sınıfı geçebilecek miyim? (not:bilişim dersleri acayip agır artı hoca da biraz gözümü korkuttu) :D
Çalışsa yapar çalışmıyo ki aslında çok zeki ama çalışmıyo :ehe
bu forumda sevmedigin gruplasmaları kavgalsrı söyle :D sevmedikleri gıcık olduklarını soyle :D
Sorular neden hep benle ilgili yav :ehe
dünya sonu 2012 dediler bisküvi aldım s.k.t 2013 sizce doğrumu
yalan o yalan sen yimene bak yi gitsin

KenJ!

KenJ!

Üye
patron sana film teklifi gelse kabul edermisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt