Root İşleminden Anlayan Arkadaşlar Bakabilirmi???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Root İşleminden Anlayan Arkadaşlar Bakabilirmi???
Şu ana kadar bu root işinin hep yararlarından bahsedildi ama nedense tek bir şey es geçiliyor örneğin ben telefonumu root ettim sonra içinden müzik çaları kaldırdım sonra format attım müzik çalar geri yüklenirmi yoksa kalıcı olarak silinirmi? birde sistem dosyalarından yani telefonun olmazsa olmaz dosya uzantısını sildim format işe yararmı yoksa telefona yeniden rommu yüklemek gerekir. Bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum en çok benim kafama takılan 2 şey bunlar diğerlerini az uz biliyorum.

----------Eklendi @ 23:32:32 ---------- Yazıldı @ 22:32:37 ----------

Yokmu anlayan kimse:hmmm

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Şimdi senin formattan kastın nedir? Recovery moddan geri yüklemeyi mi diyorsun?

Eğer bir sistem uygulamasını-dosyasını silersen geri getirmenin 2 yolu var.
Ya yeniden rom atacaksın yada sildiğin dosyayı-uygulamayı sildiğin yere geri kopyalamak..
Örneğin mesajlar uygulamasını sildin diyelim. Mesajlar uygulamasının sistemdeki konumu
"Root/System/App/mms.apk" yolundadır. Senin mms.apk dosyasını buraya kopyalaman gerekir.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Tamam işte öğrenmek istediğim buydu yani sildiğimiz programı vs telefonu orjinal ayara dön demeyle getiremiyoruz buydu öğrenmem gereken peki yanlışlıkla sistemin ihtiyacı olan bir uzantıyı dosya uzantısını silersek açılmaz hale gelebilir ve sadece rom yükleyerek geri getirebiliriz doğrumudur verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Sistemin ihtiyaci olan dosya herhangi bir sekilde degisiklige ugrarsa adi ustunde ihtiyac olan dosya acilmaz tabi rom yuklemen gerekir.. ornegin framework-res.apk dosyasini silersen veya adini degistirirsen her sey acilir hatta dosya taramasi bile yapilir ama kilit ekrani gelmez gelmeyen kilidi de acamayacagin icin telefonu da kullanamazsin

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler şu an alacagim bilgiyi aldım elimde room olmadan hareket etmek yanlis olacaktir tekrar tesekkurler.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
onemli degil iyi forumlar

Necmati

Necmati

Üye
Şu ana kadar bu root işinin hep yararlarından bahsedildi ama nedense tek bir şey es geçiliyor örneğin ben telefonumu root ettim sonra içinden müzik çaları kaldırdım sonra format attım müzik çalar geri yüklenirmi yoksa kalıcı olarak silinirmi? birde sistem dosyalarından yani telefonun olmazsa olmaz dosya uzantısını sildim format işe yararmı yoksa telefona yeniden rommu yüklemek gerekir. Bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum en çok benim kafama takılan 2 şey bunlar diğerlerini az uz biliyorum.

----------Eklendi @ 23:32:32 ---------- Yazıldı @ 22:32:37 ----------

Yokmu anlayan kimse:hmmm
system app remover ile sildiysen fabrika ayarı vs. hiçbirşey kurtarmaz programı tek amaç romu yeniden yüklemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt