Anna güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
Anna güncellemesi
Arkadaşlar bilen biri varsa yardım etsin.saatlerdir sinir harbi yaşıyorum.N8 kullanıyorum.anna güncellemesi çıktı oviyi nokia sitesinden yeniden yükledim.fakat yazılım güncellemesini tıklayınca anna çıkmıyor.telefon güncel diyor.annayı bulmuyor.nedir bunun çaresi arkadaşlar.

metinakrep

Üye
bendede aynı sorun var daha yükleyemedim telefondan yazılım güncelleştirme yapıyorum bulmuyor oviden bakıyorum anna çıkmıyor hala eski yazılımı kullanıyorum nedeni bilen arkadaşlar söyleyebilirmi hata nerde diye

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş delirecem ya.ne yaptıysam olmadı.yazılım güncellemesi yok diyor ne biçim iş bu ya

serinaga

serinaga

Üye
Walla ben bakmadım bile, bakmıyorum da, az biraz daha bekleyip şu şarj sorunu ve birkaç küçük sorun halledilsin ...

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
şimdi forumda araştırdım.bi mesaj ilgimi çekti.diyorki değişimle gelen telefonlar(mesela benim anakart değişti.)ancak servisten güncellenebilyormuş.eğer öyleyse ben bu nokianın taaa anasını.Telefonu değiştiler diye hizmetide geciktiriyorlar öylemi.

KadirCakir

Üye
ben bununla ilgili görüştüm. Kart değişmesi olsa bile ilerleyen zamanlarda güncelleme çıkacağını söylediler.

KadirCakir

Üye
Bugün tekrar aradılar. Kart değişimi olan cihazlarda güncellemede sorunlar yaşandığını bundan dolayı shoplara gidip ordan güncelleme yapın dediler. Nokia kadar dandik gsm firması görmedim.

ben bununla ilgili görüştüm. Kart değişmesi olsa bile ilerleyen zamanlarda güncelleme çıkacağını söylediler.

kadir2133

kadir2133

Üye
Nokia N8 iPhone 4'ten Çok Özelliqi War Şu aNNa iLe Daha qüseL Olacak.!
iPhone KiLLer.! :)
( Nokia'dan Şaşmayın)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
navifirmden indirip flashlayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt