N96 son sürüm 30.101 sertifika ve fw hack'den muzdaripim lütfen yardımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
    Konu Sahibi
N96 son sürüm 30.101 sertifika ve fw hack'den muzdaripim lütfen yardımmmm
yaw arkadaşlar maxicep ailesi olarak sizlerden isteğim olacak bu N96 30.101 versiyonu hacklenebiliyormu yaw millet 512 mb doldururken ben 16 gb mi dolduramıyorum denemediğim yol yöntem kalmadı secman çalışmıyor vs. gibi daha niceleri sertifikalatma programlarıda bi işe yaramıyor kafayı yicem yaa yeni aldık tekrar satmayı düşünüyorum n95 8gb alcam hiç yoktan o hacklenebiliyor değilmi...

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
yaw arkadaşlar maxicep ailesi olarak sizlerden isteğim olacak bu N96 30.101 versiyonu hacklenebiliyormu yaw millet 512 mb doldururken ben 16 gb mi dolduramıyorum denemediğim yol yöntem kalmadı secman çalışmıyor vs. gibi daha niceleri sertifikalatma programlarıda bi işe yaramıyor kafayı yicem yaa yeni aldık tekrar satmayı düşünüyorum n95 8gb alcam hiç yoktan o hacklenebiliyor değilmi...

doomsday arkadaşın vermiş olduğu konuyu hemen uygula 000 oluyor, videoyu izleyip zaman kaybetme direk yapılması gerekenleri sırasıyla yap, ondan sonra 16GB yi doldur keyfine bak :D

----------Eklendi @ 17:47:40 ---------- Yazıldı @ 17:44:27 ----------

ilk önce saçmalık olduğunu düşündüm ama şuan power mp3 ü yükledim daha yüksek ses alıyorum, bişey sorcam N96 için asphalt 3 ün fix li hali var m? ( n-gage ) yüklenirken hata alıyorum, ONE ve BİA oyunlarında da hata veriyor

Symbianist

Symbianist

Üye
oyun işlerini bilmiyorum valla

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
    Konu Sahibi
ya işlemleri sırasıyla yaptım da en son restore dedikten sonra working.... yazısı çıkıyor kalıyor öyle

Symbianist

Symbianist

Üye
tekrar dene bence işe yaradığını biliyorum. bizzat denedim

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
    Konu Sahibi
herkese yardımlarından ötürü tşk ediyorum hayatımda bir ilk gerçekleştirdim n96 mı hackledim uzun uğraşlar sonunda sonuç olumlu :)

Symbianist

Symbianist

Üye
hayırlı olsun

anılbaran

anılbaran

Üye
aynı yontemle e72 hacklenir mı

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
bütün 9.2 ve 9.3 lerde kesin sonuç çıkarır ama 9.1 leri bilmem ahaha 9.1 ler kıskansın şimdi kolay hacklenme sırası bizde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt