Anna için Türkçe klavye - Swype v.2.01.1332 Beta

Sponsorlu Bağlantılar

e-militarist

Üye
    Konu Sahibi
Anna için Türkçe klavye - Swype v.2.01.1332 Beta
şuradan betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian-2-0 önce sign alanına ovi kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın. Beta Try it yazan yere tıklayın. Show all download & installation instructions yazan yere tıklayın. Symbian anna yazan yere tıklayıp telefona kurun. Sonra Language Dictionaries den türkçe'yi indirip kurun. Uygulamalardan settings e girin dili tr yapın. Sonra mesaj a girin. Qwerty keyboard ı seçin. Telden yazıyorum idare edin. N8 de şuan kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: acars ve Suyaka

Suyaka

Suyaka

Üye
Teşekkür ediyorum, ben zaten yama ile Türkçeleştirmiştim ama eğer bu şekilde olabiliyorsa daha stabil olabileceğini düşünüyorum. Hemen deniyorum.

e-militarist

Üye
    Konu Sahibi
menü / uygulamalar / settings / language / Türkçe olacak. Settings en alttadır.

Uyumlu telefonlar

Nokia 5228, Nokia 5230, Nokia 5230 Nuron, Nokia 5233, Nokia 5235 Comes With Music Edition, Nokia 5235 Ovi Music Unlimited, Nokia 5250, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia C5-03, Nokia C6-00, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia X6-00 Nokia C6-01, Nokia C7 Astound, Nokia C7-00, Nokia E6-00, Nokia E7-00, Nokia N8, Nokia N8-00, Nokia X7-00 C7-00, Nokia E6-00, Nokia E7-00, Nokia N8, Nokia N8-00, Nokia X7-00

Suyaka

Suyaka

Üye
Denedim, tam performans sorunsuz çalışıyor. Stabilitesi de oldukça iyi, bu çok iyi oldu.

ozcangoral

Üye
c7 ye kurdum ama Türkçe dili yükledikten sonra settings menüsü açılmıyor. swype Türkçe olarak çalışıyor ama ayarlarına giremiyorum?

accman

accman

Üye
teşekkürler hocam faydalı oldu bu :)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Teşekkürler şuan bu yazıyı programla yazıyorum gelmesini çok bekledim :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
c7 ye kurdum ama Türkçe dili yükledikten sonra settings menüsü açılmıyor. swype Türkçe olarak çalışıyor ama ayarlarına giremiyorum?

evet bende aynısı oldu çalışmıyor Türkçe kurulduktan sonra

tasarimx

Üye
bende de aynı sorun var

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Türkçe paketinde bir yamukluk var. :naughty: Nede Olsa Beta işte :megafon:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
ayarlar çalışmasa da olur:)

Suyaka

Suyaka

Üye
Kelime tanımlama, swype takip çizgisini aktif ve pasifleştirme, yeni kelime tanımlama açma kapama, dil değiştirme, otomatik boşluk bırakmayı açma kapama bu ve bi kaç gereksiz ayrıntı : ) Ama Türkçe'yi kurmuşsan hepsi ayarlıdır zaten, ayarlara girebilmene lüzum yok. He bana sorarsan, sırf ayarlara giremediğim için o programı silerim öyle de bi ayarsızım : ))

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

boriss

Üye
n8 ime yükledim ancak bende settings kısmını açamıyorum. . .

neden ola ki ?

iatis

iatis

Üye
Dili ing. yapın.Daha sonra ayarları yapın ve tekrar türkçe dile çevirin.:oke:

e-militarist

Üye
    Konu Sahibi
bende sorun yok. Dikkatli kurun. Her ikisinide aynı yere kurun. Ben d ye kurdum. Birde tel dili ingilizceyken kurup settings e girmeyi deneyin.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
ama neyi ayarlıyor ne yapıyor :aha:Hacı aklımızda birşey kalmasın Türküz yaa :yuru
suyaka kardeş sağolsun cevapladı:D aklımda hiçbirşey kalmadı:D

----------Eklendi @ 12:29:05 ---------- Yazıldı @ 12:26:08 ----------

bende sorun yok. Dikkatli kurun. Her ikisinide aynı yere kurun. Ben d ye kurdum. Birde tel dili ingilizceyken kurup settings e girmeyi deneyin.
bende aynı yere kurdum amaing kurduktan sonra açmadan direk tr kurdum ondan olabilir belkide

marmaraisland

Üye
arkadaşlar bu program ne işe yarıyo ki

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teşekkürler işe yarayacak epeyce.
Bu arada programı ve dil yamasını kurarken; ikisini de sistem belleğine kurun, hafıza kartına değil.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
tesekkürler

Üst Alt