Symbian^3'te müzik dinleme :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3'te müzik dinleme :@
Arkadaşlar C7 aldım 1 ay oluyor. Verilen kulaklıkta müzik değiştirme, volume, vb. tuşlar yok. Sadece geri zekalı bi boka yaramayan bir tuş var. Deri kılıf kullanıyorum şarkı değiştirmek için ikide bir çıkarmak zor oluyor.
Bir program gördüm ShakePhone diye onun da signedini bulamadım, sallayınca değiştiriyormuş şarkıyı.
Ya da programlama bilen bir arkadaş telefonun yan tarafındaki ses komutu tuşunu şarkı değiştirme olarak değiştiren bir program yapsa sadece bir şarkı ileri istiyorum tek tuş bana yeterdi ama yok işte.
Ya da buna başka bir çözüm bulan arkadaşlar varsa yazsınlar.
En son çare kualklık almak biliyorum ama direnişim sürcek :D

Uruloki

Uruloki

Üye
eta kulaklıklar var 20 tl filan orjinal N8 kulaklıkları gibi aynı ama ses kalitesi nasıl bilmem wh-701 orjinali ise hepsiburada.com da 50 tl ama yazdıklarına dikkat etde mod görmesin ama kulaklık programa göre daha cazip gibi geliyor

roach117

roach117

Üye
:D aynı olay benim de başıma geldi shakephone işe yarıyor bak onu sertifikala kullan başka şansın yok heralde (:

apobaba1234

apobaba1234

Üye
kendi kulaklığı çok kötü zaten bende 5800 kulaklığı ve pridge marka kulaklık var pridge orjınal bulursan ses gayet başarılı fiyatına göre 25-35 arası bulursun bide düzgün konuşursan iyi olur ;)

HackerCelik

HackerCelik

Üye
DzMusicKey adli programi kullan derim senin istediğin program forumda var zaten. Program tuşlar kitliyken muzik değiştirmeye yariyo.
Kirmizi tuşa uzun basinca sonraki şarki
yeşil tuşa uzun basinca önceki şarki
kamera tuşu ilede duraklat oynat yapiyo
ben 5800 imda kullaniyorum
iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: trontr

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkdaşlar.
Dzmusickey in symbian 3 versiyonu var mı forumda ben göremedim link verebilirsen burdan veya PM den çok teşekkür ederim

webplayer

webplayer

Üye
Sallayarak değiştirmenin işine yarayacağını sanmıyorum. Cebindeki telefonu çıkarıp sallayana kadar dokunur sonraki şarkıya geçersin. Bence ya bir kulaklık al kendine ileri geri tuşlu, ya da sadece istediğin şarkılardan oluşan yani ileri diyerek şarkı değiştirmene gerek kalmayacak bir çalma listesi oluştur.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Saolun arkdaşlar.
Dzmusickey in symbian 3 versiyonu var mı forumda ben göremedim link verebilirsen burdan veya PM den çok teşekkür ederim

S^3 sürümü var mi yok mu bilmiyorum ama s60v5 olanıda uyar bence bi dene

osmanatak1

osmanatak1

Üye
arkadaşlar n8 in orjinal kulaklığı var bende ancak c7 de o şarkı değiştirme tuşları işlev görmüyor neden olabilir bir fikri olan var mı : (

dekor67

dekor67

Üye
war nokıa c7 narın bır telefon her kulaklıgı kabul etmıyor 5800 kını bıle etmıyor saçmalıktan ıbaret bu nokia kaşınıyor kaşınıyor

osmanatak1

osmanatak1

Üye
war nokıa c7 narın bır telefon her kulaklıgı kabul etmıyor 5800 kını bıle etmıyor saçmalıktan ıbaret bu nokia kaşınıyor kaşınıyor
dekor arkadaşım c7 n8 in kulaklığı ile uyumlu gözüküyor ve şuda var 4 5tane c7de denedim 2sinde çalışmadı biri benimki diğerlerinde ve n8lerde falan çalışıyor yani sıkıntı yazılımsal yada ayarsal birşey yapılacak telefondan ama ne bilen var mı

dekor67

dekor67

Üye
kardes dur sana model veriyım ama anna yuklu olması lazım

----------Eklendi @ 18:54:52 ---------- Yazıldı @ 18:52:51 ----------

wh-701 %100 çalısır

osmanatak1

osmanatak1

Üye
kardes dur sana model veriyım ama anna yuklu olması lazım

----------Eklendi @ 18:54:52 ---------- Yazıldı @ 18:52:51 ----------

wh-701 0 çalısır
bendeki kulaklık o zaten anna yıda yükledim ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt