RSS ( Haberler) [ÇÖZÜLDÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
RSS ( Haberler) [ÇÖZÜLDÜ]
Arkadaşlar telefonumdaki widgetler arasında RSS gösteren program var. Oraya milliyet habertürk vs gibi gastelerin rss lerini nasıl ekleyebilirim

emreipekci

emreipekci

Üye
bunu bende çözemedim hala ama bazı sitelerde rss ye abone ol çıkıyodu belki oradan yapılabilir.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım çözdüm :)
Wep'e girin ve adres çubuğuna haber sitelerinin rsslerini yazın ve gidin direk wignet olarak oluşuyo.

bunlarda birkaç haber sitesinin rssleri

ok ile gösterdiğim yeri alıp wep'in adres çubuğuna yapıştırın ve gidin eklenecektir

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Kurtuluş40
emreipekci

emreipekci

Üye
anlat bakalım nasılmış :alkis

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılmayan biryer olursa yardımcı olurum :D

spartuas

spartuas

Üye
konuyu biraz açarmısın ? teşekkürler. Ama ben ekleyemedim.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hani giriş ekranını düzenlerken widget katologunda, simgesi turuncu içinde üç dalga bulunan üç adet widget var. Bunlar sürekli güncel haberleri göstermektedir. Mesela hürriyet gazetesinin rss'sini aldık ekranda sürekli güncel biçimde hürriyet haberleri olactır. Bu işe yaşamaktadır.

----------Eklendi @ 21:26:01 ---------- Yazıldı @ 21:20:03 ----------

eklemek için.Istediğin haber sitesine gir. RSS adreslerini bul yada benim örnek paylaştığım sitelerdeki istediğin RSSyi al. Daha sonra telefondan webe gir ve adres çubuğuna o bulduğun RSS adresin aynısını adres çubuğuna yaz. Son olarakta o adrese git anında widget olarak oluşacaktır

spartuas

spartuas

Üye
kardeş hani giriş ekranını düzenlerken widget katologunda, simgesi turuncu içinde üç dalga bulunan üç adet widget var. Bunlar sürekli güncel haberleri göstermektedir. Mesela hürriyet gazetesinin rss'sini aldık ekranda sürekli güncel biçimde hürriyet haberleri olactır. Bu işe yaşamaktadır.----------Eklendi @ 21:26:01 ---------- Yazıldı @ 21:20:03 ---------- eklemek için.Istediğin haber sitesine gir. RSS adreslerini bul yada benim örnek paylaştığım sitelerdeki istediğin RSSyi al. Daha sonra telefondan webe gir ve adres çubuğuna o bulduğun RSS adresin aynısını adres çubuğuna yaz. Son olarakta o adrese git anında widget olarak oluşacaktır
eyw şimdi çaktım widgeti tam ortaya :) sağol.

benighted

benighted

Üye
ana ekranda secenekler giris ekrani duzenle deyip daha sonra istedign rss yi ekleyebilirsin

trontr

Üye
siteye cepten girin tarayıcının menusunu acın rss ekle deyin. sonra widgete ekleyin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
ama tamamda bellede giris ekrani duzenleme yokki.----------Eklendi @ 23:51:20 ---------- Yazıldı @ 23:49:36 ----------anladim siz anna'cilarsiniz malesef bellede widget olmuyor.
daha belle yüklemedigim için bilemiyorum anna ve önceki sürüm için geçerli ozaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt