Bir gece yarısı yatağımdayken :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bir gece yarısı yatağımdayken :D
bundan birkaç ay önce yani yazın tam ortaları :) damda yer yatağımda "uzanmış" yatıyorum, ne var? oturarakmı yatacağımı düşündünüz tabi ki uzanıcam:ehe neyse telefonda yanımda(asla ayrılmayız :D ) şarja takmışım alt odadan 6 metrelik kablo çektim o yüzden şarja takabiliyorum :D neyse saat 2 civarı yarın sabah 7 de kalkıcam o zamanlar android telefonum vardı(HTC desire) vardı :D meşhur müziğim çalıyordu bide, isimmi ? valla bende bilmiyorum ismini :ehe şöyle kızılderili dans ritmi gibi bişeydi :ehe düşünün yarın sabah kalkıcam saat ikide bizim tayfadan biri arıyor zırrrr zırrr diye :D açmıyacaktım çünkü ben kendimi kontrol ettiğim için rahatlıkla o gürültüde uyuyabilirdim ama şimdi görgü kuralları ve menfaat var :ehe menfaat mi dedim oda nerden çıktı :D birbirimize verdiğimiz bir değer bir saygı var :D "ne demişler görünen telefon ekranı karanlık değildir"(görünen köy klavuz istemez) :ehe necmi arıyor adam tatilde tabi artık havuz kenarındamı deniz kenarındamı bilemem ama bişiler içiyor sanırım efes bende uykuluyum zar zor anlayabiliyorum bu necmati denen üyeyi araya bide burak girdi hatlar karma karışık 2 kişi bi anda konuşunca otomotikmen birinin sesi kesiliyor taki diğeri susana yada hakimiyetini kaybedene kadar bide şuçu bana atıyorlar bizde sorun yok sende var diye :ehe neyse laf attı bana bu necmati somuru: taaruza geçmediysem ve ilk yarıyı kötü geçirdiysem bunun sebebi kondisyonsuz olmam(uykulu) :D neyse iyi bir dalga geçti bu ben hiç tınlamadım burak anladı bırak uyusun kendinde değil dedi sağolsun bide sabah havalanıyor sanki yüzyılın en iyi maçını çıkarmış :D

burdan ona sesleniyorum "yıkılmadım ayaktayım. çanakkale gibi geçilmez, türkiye gibi bölünmezim" :kro2:

• Beğen
Tepkiler: Burak

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
:ehe:ehe

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Ne tür psikopatsın :ehe

Burak

Üye
yaa burda necmi ve bana değinmiş evet gecenin bi köründe kendisini aramıştık ve ben rahatsız etmeyelim demiştim necmi ye ama dinlemedi :d:

herneyse aradık baktık bu uykulu falan tam konusamıyor ne dediği anlasılmıyor :D

konferanstayız tabi sesler gidip geliyo sürekli :D

saçma bi telefon görüşmesi olmuştu biri içkili biri uykulu pek bişey anlasılmamıstı ama güzel bir anı olmuştu necmi baya dalga geçmişti isayla :d:

ne günler, ne görüşmeler.. :)

Revengeful

Emekli Yönetici
:hmmm

Necmati

Necmati

Üye
sen ve beni yenmek mi :hmmm

cnbrs56

cnbrs56

Üye
bu ne yaw :D bunu yazarkendemi uykuluydun :D biraz karısıkda

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Ne tür psikopatsın :ehe
o biçim :D
yaa burda necmi ve bana değinmiş evet gecenin bi köründe kendisini aramıştık ve ben rahatsız etmeyelim demiştim necmi ye ama dinlemedi :d:

herneyse aradık baktık bu uykulu falan tam konusamıyor ne dediği anlasılmıyor :D

konferanstayız tabi sesler gidip geliyo sürekli :D

saçma bi telefon görüşmesi olmuştu biri içkili biri uykulu pek bişey anlasılmamıstı ama güzel bir anı olmuştu necmi baya dalga geçmişti isayla :d:

ne günler, ne görüşmeler.. :)
karşılık verebilecek bir durumda değildim :)
çok düşünme filozofa değil üniversiteli gence ihtiyacımız var :D
sen ve beni yenmek mi :hmmm
neden sen yenilmezmisin? hiç sanmıyorum...
bu ne yaw :D bunu yazarkendemi uykuluydun :D biraz karısıkda

yooo uykulu değil sıkıntılıydım

Masha

Masha

Üye
:ehe

Necmati

Necmati

Üye
Ben Captan America İlk Yenilmez :hmmm

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bende zaza kulagini keserim kulaksiz kaptan olursun :ehe

cargo3230

cargo3230

Üye
bu kafayı nasıl yakaladın senin içtiğinden bende istiyorum...:ehe:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...