Napoli, Milan'ı ezdi geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Napoli, Milan'ı ezdi geçti

Serie A'da üçüncü hafta mücadelesinde Napoli, Milan'ı 3-1 ile geçerken, ev sahibinde Cavani attığı üç golle harika bir maç çıkardı.
Müsabaka oldukça hızlı başladı. Dakikalar 12'yi gösterirken konuk ekip Milan Cassano'nun pasını değerlendiren Aquilani ile 1-0 öne geçti.
Ancak bir dakika sonra Cavani rüzgarı esmeye başlayacaktı. Uruguaylı futbolcu 13, 36 ve 51'de attığı gollerle takımının galibiyetinde başrol oynayan isim oldu.
İkinci yarıda Massimo Allegri yaptığı değişikliklerle farkı azaltma çabasına girse de bunda başarılı olamadı.
Napoli bu sonuçla puanını altıya çıkartırken, Milan bir puanda kaldı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Vahhh vahhh ...:)
Napoli de taş gibi takım gerçekten ... Cavani bu sene sonunda bir Avrupa devine kesinlikle gider ...:)

• Beğen
Tepkiler: delrico
y n s c n

y n s c n

Üye
Napoli şu son 2 senede gayet sağlam adımlarla ilerliyor..

• Beğen
Tepkiler: delrico
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
napoli harika bir takım:pro: pes 2011den beri hep onu seçiyorum gerçekten oyunun hakkını veriyorlar dünde milan'ı parçaladılar tebrik ediyorum onları:alkis

y n s c n

y n s c n

Üye
napoli harika bir takım:pro: pes 2011den beri hep onu seçiyorum gerçekten oyunun hakkını veriyorlar dünde milan'ı parçaladılar tebrik ediyorum onları:alkis

Birde sen napoliyi pes 2012'de oynayacaksın, uçuyor adamlar :)

y n s c n

y n s c n

Üye
tam üstüne bastın kardeşim oynamam mı napoliyle rakip tanımam valla:megafon:

Ben sana Chelsea ile rakip olabilirim :pro: Torres Chelsea'ye büyük katkı sağlamış 2012'de onu gördüm ben..

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sen onu bunu boşverde ' anelka,drogba ve torresi nasıl tutucağını söyle bana :ehe

ben bir şekilde onları tutarım ama sen cavani ile lavezziyi nasıl durdurabilirsin açıkçası çok merak ediyorum:ehe

y n s c n

y n s c n

Üye
ben bir şekilde onları tutarım ama sen cavani ile lavezziyi nasıl durdurabilirsin açıkçası çok merak ediyorum:ehe

En iyisi pes 12 cıkınca online bi şekilde oynayıp buraya caps koymak baska türlü bu yarıştırmalar bitmicek :ehe

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
napoli italya sampiyonu olur bu yıl

India

India

Üye
napoli chelsea kalitesinde bir takım değil gerçektede oynasalar 2-0 veya 3-0 alır chelsea

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
napoli chelsea kalitesinde bir takım değil gerçektede oynasalar 2-0 veya 3-0 alır chelsea
Biraz zor alır napoli chelsea maçı olsa ya berabere biter yada tek farklı chelsea galibiyetiyle biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...