Alex kadar teknik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Alex kadar teknik

Fatih Akyel, Mallorca'dan takım arkadaşı G.Saraylı Albert Riera'yı anlattı

'Müthiş bir sol ayağı var. En az Alex kadar ayaklarına hakim. Toplara onun kadar sert ve etkili vuran bir futbolcu görmedim'

G.Saray'ın yeni transferi Albert Riera, bugünkü Samsunspor maçında ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Teknik direktör Fatih Terim, hafta içindeki idmanlarda istekli görünen İspanyol yıldızı, tahmin edildiği gibi sol kanatta görevlendirecek.

RIERA, İspanya Milli Takımı'na kadar yükselmiş bir isim... Dolayısıyla özellikleri futbolseverler tarafından biliniyor. Ama biri var ki, Türkiye'de Albert Riera'yı en yakından tanıyan kişi: Fatih Akyel.

2001'DE BİRLİKTELERDİ!
2001'DE Mallorca'da oynadığı zaman Albert Riera ile oda arkadaşı olan Fatih Akyel, eski 'kankasını' AKŞAM'A anlattı. Akyel, Riera'nın futbolculuğu kadar iyi de bir insan olduğunu söyledi. İşte Fatih Akyel'in ağzından G.Saray'ın yeni yıldızı Albert Riera:

- MÜTHİŞ bir sol ayağı var. En az Alex kadar teknik. Ayaklarına çok hakim. Ters çalımları var. Sol kanatta oynamasına rağmen attığı paslarla oyunun kaderini etkileyebilecek kadar yetenekli.

KOŞMAYI ÇOK FAZLA SEVMEZ
- TOPLARA çok sert vurur. Onun kadar sert şut çeken futbolcu sayısı çok azdır. İdmanlarda çektiği şutları görünce çok şaşırmıştım. Gerçekten de inanılmaz şut atıyor. Şutları sert ve etkilidir.

- BİR tek kusuru var; o da koşmayı fazla sevmemesi. Toplu oyunda çok iyi ama koşmayı sevmiyor.

- DEDİĞİM gibi çok iyi bir futbolcu. Bunun yanı sıra iyi de bir insan. Sessiz sakindir. İyi bir profesyoneldir.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
karşılaştırma yaptıkları adama bak ya riera kim alex kim

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şutlarına kimse birşey diyemez ... Müthiş golleri de var ...
Ama Alex ile kıyaslanacak kadar biri de asla değil :) Çok farklı özelliklerde oyuncular ...

Alex ile kimseyi kıyaslamayın artık lütfen . Çok ayıp oluyor ...:)

RonaS

RonaS

Üye
Alex Artık dier takımları tutan arkadaşlırımızın çoğu bu kişinin yllardır neler yaptığını öğrendiler kimse alexi kötüleyemez belki Alexten çok iyy futbolcular var bilemiyoruz ama Türkiyede Alex . 1 numara bu adamın neler yaptığı ortada geçen sene damgasını vurdu Türkiyede 2 kez gol kralı olan ve en çok gol atan Yabancı oyuncu Fenerbahçede ne maçlar kazandırdı bi Fb olarak ben diyorum ki ve üzlüyorum alex gittiğinde onun gibi biri gelirmi ?

India

India

Üye
    Konu Sahibi
g.gönül gibi bir adamı alvesle kıyaslıyorsunuz o birşey değilde burdamı sorun oluyor?

RonaS

RonaS

Üye
evet tabi kıyaslarız Türk milli takımında Harika bi oyuncu elin alvesi varsa bizimde gökhan gönülümüz var.

India

India

Üye
    Konu Sahibi
evet tabi kıyaslarız Türk milli takımında Harika bi oyuncu elin alvesi varsa bizimde gökhan gönülümüz var.

tamam sizin gökhan'ınız var ama alves'iniz veya maicon'unuz yok :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Konuyu amacından çıkarmayalım arkadaşlar ...

greenmile

greenmile

Üye
ağzım durdu başka yerimle güldüm reira kim sokakta görsen dilenci diye para verirsin

RonaS

RonaS

Üye
herif daha maicon alves diyo Gökhan Gönül de gökchan olsaydı adı böyle konuşmazdın bizim Türklerde Hep bi yabancı hayranlığı var illaki

India

India

Üye
    Konu Sahibi
konumuz riera gökhan gönül değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...