Aşk her yerde aynımıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fireman87

fireman87

Üye

Abicim ben zaten dediklerini inkar etmiyorum ki. Aşkın içinde insafsızlık , fesatlık ve cahillik de vardır zaten.Her şeyle birlikte aşktır.Sadece sevimlilikle değil ,kötü şeylerle birlikte.

Yanlı düşünüyosun, tamam ben daha bu konu üstünde durmuyorum çünkü sana ne desem boş gelicek eminim buna..
Bak bi tane kız facebookta asık olduğu cocuğun yanına gitmiş ve su an kızdan haber yok, birkac gün sonra tecavüz diye manşet olucak emin ol..
simdi bunu niye söyledin diceksin, karşındaki cocuğun düşündüğü tek şey bu. Ergenliklerini ancak böyle tatmin edebilirler.
Bizde o yollardan geçtik tecrübeleri konuşturuyorum :pro:

----------Eklendi @ 13:23:27 ---------- Yazıldı @ 13:22:41 ----------

sen nasıl yaşıyormuşsun merak ettim

Yahu boşver benim nasıl yaşadığımı, onu tartışmıyoruz su anda. Ama istersen özelden uzun uzun anlatabilirim sorun olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

RonaS

RonaS

Üye
Başlık Aşk Her Yerde Aynı mıdır ? baktım biton sayfa var açıkcası hiç okumadım başlığa yorum yazacam

Hayır : Kuzey Kutbunda Soğuk Olduğunu Söylüyorlar ...:D

• Beğen
Tepkiler: fireman87, vapur dumanı ve Revengeful
Dafny

Dafny

Üye

Yanlı düşünüyosun, tamam ben daha bu konu üstünde durmuyorum çünkü sana ne desem boş gelicek eminim buna..
Bak bi tane kız facebookta asık olduğu cocuğun yanına gitmiş ve su an kızdan haber yok, birkac gün sonra tecavüz diye manşet olucak emin ol..
simdi bunu niye söyledin diceksin, karşındaki cocuğun düşündüğü tek şey bu. Ergenliklerini ancak böyle tatmin edebilirler.
Bizde o yollardan geçtik tecrübeleri konuşturuyorum :pro:

----------Eklendi @ 13:23:27 ---------- Yazıldı @ 13:22:41 ----------

Yahu boşver benim nasıl yaşadığımı, onu tartışmıyoruz su anda. Ama istersen özelden uzun uzun anlatabilirim sorun olmaz :)
Ben senin dediklerine zıt bir şey demiyorum zaten anlamak istemiyorsun sanırım.Aşk vardır tüm kötülüklerle birlikte vardır diyorum.

Başlık Aşk Her Yerde Aynı mıdır ? baktım biton sayfa var açıkcası hiç okumadım başlığa yorum yazacam

Oldu , görüşürüz:bye3:

pelın_

Konu Sahibi
Al işte konu bu dıyıl ya offf
herkesın aşkı kendıne nedıyım konu ıyce sapıttı

fireman87

fireman87

Üye
Bencede konuyu kişiselleştirmeyelim arkadaslar, sizce ask heryerde aynımıdır ?

pelın_

Konu Sahibi
Hayır aynı dıyıldır

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

:aha::aha::aha::aha: ay buna çok güldüm vallahiii.arkadaşım seni tebrik ederim..sevdim seni arkadaşım olurmusun :D

Aege

Aege

Üye
konuyu toplayalım :D.Aşk heryerde farklıdır.Avrupa'daki aşk ile Türkiye'deki bir midir ? Biz ona aşk değil de aşkın yaşanış biçimi diyelim.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Aynı değil, gençliğimden biliyorum, köyden..

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Köyde sevgilinin olması başka bi duygu tabi.avuç içi kadar :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ee ne güzel işte çıtı pıtı :aha:

pelın_

Konu Sahibi
konuu ey konu nerelrdesınn

• Beğen
Tepkiler: Dafny
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
hortlatıyım mıı? :D

y n s c n

y n s c n

Üye
Aşk her yerde aynı olamaz,'ki ben aşkın varlığına dahi inanamıyorum .. Herkes bi çıkar peşinde bu dünyada ;)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_

pelın_

Konu Sahibi
aşkı tatmayan bu duyguyu anlamaz.
pekı aşka ınanmıyosun aa aynı oladıgını soluyosun?

y n s c n

y n s c n

Üye
İnanmıyor değilim aslıda, inanamıyorum.. Çevremdeki bazı etkenler büyük rol oynamakta bu durum içerisinde :)

• Beğen
Tepkiler: oktay-24

pelın_

Konu Sahibi
peki öle olsun baklım:dry:

y n s c n

y n s c n

Üye
  • Beğen
Tepkiler: oktay-24
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Köyde sevgilinin olması başka bi duygu tabi.avuç içi kadar :D

Köyün küçük olması sorun değil aslında, sorun olan köy topluluklarını oluşturan insanlar. :) Dışa kapalı oldukları için ilişkiye bakış açıları pek dar. :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt