Telefon Tavsiyesi Galaxy Gio mu İdeos X5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eko01

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio mu İdeos X5 mi ?
Arkadaşlar Galaxy Gio kullanıcısıyım ama şuan aşırı pişmanım huawei almadığıma biri bana gionun bir tek üstün özelliğini söyleyip rahatlatabilirmi beni ? internette yaptığım araştırmalarda huawei ye hiç rastlamadım telefonun geldiği gün turkcell'in sitesinde gördüm ve gio aldığıma çok pişmanım söylediğim gibi biri beni rahatlatsın :):)

Masha

Masha

Üye
Türkiye'de Huawei Servis desteği 0 mesela. Samsung dokunmatik ekran hassaslığı ve huawei'ye göre sanırım radyosu var tek fark olarak bunu diyebilirim :)
Ama ben olsam İkisinide almam :)

fireman87

fireman87

Üye
X5'in kamerası hariç herşeyi iyidir.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Türkiye'de Huawei Servis desteği 0 mesela. Samsung dokunmatik ekran hassaslığı ve huawei'ye göre sanırım radyosu var tek fark olarak bunu diyebilirim :)

K.V.K nın ne zamandan beri türkiyede servisi sıfır ?.İkisinide eline alıp kullanmayan birisi ekran hassaslığını karşılaştıramaz ikiside aynı teknolojiyi kullanıyo ekran hassaslığı konusunda ikiside iyi.Gio nun ideos x5 ten tek üstünlüğü radyo buda üstünlük sayılıyosa geri kalan her açıdan ideos x5 üstün.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Samsung Daha Fazla Tanınmış marka

kpln04

kpln04

Üye
Bu konuyu hala tartışıyor musunuz x5 ezip geçiyor

mertcb

mertcb

Üye
X5, gioyu döver de sever de :ehe
Gionun artıları : Radyo
X5in artıları : Adobe Flash desteği - 5 MP kamera - led flash - 480x800 ekran çözünürlüğü - 3.8 inç ekran - Adreno 205 gpu :yuru
Kesinlikle X5 :oke:
Edit : Kardeş kusura bakma rahatlamak istemişsin ama iş işten geçmiş ideos daha iyi giodan. Marka ve radyo farkı var eksik olarak sadece gioya göre diğerlerinde üstün :D

61semih

61semih

Üye
gio nun ustun oldugu yer ıkıncı el pıyasasında elden cıkarırken rahatca cıkarabılırsın.bunun yanında huewei nın malzeme kalıtesını bılmıyorum ama gıo nun daha ıyı oldugunu sanırıyorum.yanılıyor olabılırım.onun dısında aksesuar olarakta gıo ya rahatca aksesuar buluyorum ben x5 ı bılmıyorum.her ıkı telefonu kullanmıs bırısı en dogru yorumu yapabılır ama donanımsal olarak x5 daha ıyı,ben gıo aldım x5 ı bıldıgım halde pısmanda degılım.htc yı satarken cok zorlanmıstım genpa dakı kuzenım olmasa satamazdımda zaten.telefoncuya getırıyorum adam htc almıyoruz dıyor.htc de durum bu ıken cın malı oldugunu ogrenen telefoncuları sen dusun.

kpln04

kpln04

Üye
X5, gioyu döver de sever de :ehe
Gionun artıları : Radyo
X5in artıları : Adobe Flash desteği - 5 MP kamera - led flash - 480x800 ekran çözünürlüğü - 3.8 inç ekran - Adreno 205 gpu :yuru
Kesinlikle X5 :oke:
Edit : Kardeş kusura bakma rahatlamak istemişsin ama iş işten geçmiş ideos daha iyi giodan. Marka ve radyo farkı var eksik olarak sadece gioya göre diğerlerinde üstün :D

analog radyoda bizim burda bişe yok zaten internetten radyoyu hallederiz

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
marka takıtntın warsa gio ama yok bn özellik istiyorum diyorsan ideos x5

• Beğen
Tepkiler: burakcan3434
TheCower

TheCower

Üye
Ya ideos x5 tokatlar :)

kloı123

kloı123

Üye
ideos x5 herkesın dedıgı gıbı fiyat performans ayrıca x5 al farkın olsun yolda yururken birisi telefonunun markasını sorsun soyle aa çin malımı desın ver elıne telefon nedır gorsun ? :oke:

----------Eklendi @ 21:42:37 ---------- Yazıldı @ 21:39:34 ----------

gio nun ustun oldugu yer ıkıncı el pıyasasında elden cıkarırken rahatca cıkarabılırsın.bunun yanında huewei nın malzeme kalıtesını bılmıyorum ama gıo nun daha ıyı oldugunu sanırıyorum.yanılıyor olabılırım.onun dısında aksesuar olarakta gıo ya rahatca aksesuar buluyorum ben x5 ı bılmıyorum.her ıkı telefonu kullanmıs bırısı en dogru yorumu yapabılır ama donanımsal olarak x5 daha ıyı,ben gıo aldım x5 ı bıldıgım halde pısmanda degılım.htc yı satarken cok zorlanmıstım genpa dakı kuzenım olmasa satamazdımda zaten.telefoncuya getırıyorum adam htc almıyoruz dıyor.htc de durum bu ıken cın malı oldugunu ogrenen telefoncuları sen dusun.
madem bilmiyorsun soyleyeyim x5 in kalitesi cogu nokia ila aynıdır fazlası bile vardır merdivenden yuvarlandı 1 cizik dahi yok 2 metreden mermere dustu 1 cizik var ( kendım yapmadım baska bir yerde okudum ) ayrıca arkası koguktan yapılma kaymayı engeller dusuren nasıl dusuyorsa sakırın onde gideni olmalı :D

centerboys

Üye
bende ikisi arasinda kalmistim ve ideos x5 sectim

y n s c n

y n s c n

Üye
X5 derim ama kamerasından bişey bekleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt