Bluetoooth'dan Son Mektup

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M & M

Üye
12 olsun nolacak ki :D Bu forumun yaş ortalaması zaten 12 :D Sende tam ortalamadasın yani. Üzülmene hiç gerek yok.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
12 olsun nolacak ki :D Bu forumun yaş ortalaması zaten 12 :D Sende tam ortalamadasın yani. Üzülmene hiç gerek yok.

Sen 12 yaş ortalamasının bile altındasın. Ortalamayı iyice düşürmeye çalışıyorsun ama başaramazsın, boş işlerin adamı.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Dafny
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Ben baştan biliyordum yaşıt oldugumuzu eray kardeş'lede, söylemedim. Adam Sbs ye çalışmaya gitti :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kardeşim , bizler seni burada tekrar bekliyor olacağız ...
İyi çalışmalar diliyorum . İşin gücün rast gelsin ...:oke:

outofdark

outofdark

Üye
Evet arkadaşlar bir itirafta bulunacağım ama önce söylemek istiyorum ki artık eskisi gibi fazla giremeyeceğim. Bildiğiniz gibi okul var.Belki birdahaki yaza inşallah:) ama emin olun siz bu yazıyı okurken ben utancımdan öleceğim :utan: sizi tanımak çok güzeldi ama bilin ben yorumlarınızı görmek için misafir olarak dikizleyeceğim sizi :D itirafımı yazımın en sonunda yazacağım ve gideceğim.Belki beni özlersiniz veya iyikki gitti dersiniz ama olsun ben bu siteyi ve sizleri cok sevdim.Birdahakı yıla görüşmek üzere ): (not:yazının sonuna bakmassanız memnun olurum :)) İtiraf:Yaşım=12
Senin yatma saatin gelmedi mi

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Senin yatma saatin gelmedi mi
ya niye herkes arkada bu kadar tepki gösteriyor anlamadım.tamam nolcak yani 12 yaşındaysa.şimdi biri gelip kendini 11 yaşında gösterse ama gerçekte 20 yaşlarında olduğunu öğrendiğinizdede aynı şeyimi yapacaksınız?nedir bu küçüklere veriler bukadar tepki anlamadım.tamam bende büyük değilim.

zaza

zaza

Üye
benim bildiğim türkler küçüklere sevgi büyüklere saygı gösterirdi :hmmm arkasından bu kadar saçma mesaj yazmanızı garipsedim :hmmm bide yüzyüze bakıyordunuz 2 gün öncesine kadar....

Kedi Yavrusu

Üye
benim bildiğim türkler küçüklere sevgi büyüklere saygı gösterirdi :hmmm arkasından bu kadar saçma mesaj yazmanızı garipsedim :hmmm bide yüzyüze bakıyordunuz 2 gün öncesine kadar....
Sorun o değil. Sorun, bizim büyük olduğumuzu öğrendiklerinde dahi ukalalık/tavır yapmaları.

zaza

zaza

Üye
Sorun o değil. Sorun, bizim büyük olduğumuzu öğrendiklerinde dahi ukalalık/tavır yapmaları.
yaklaşım biçimide önemlidir arkadaşım :) bugüne kadar buradayım bana böyle bir tavır alınmadı.

jigsaw_54

Üye
gittiğine üzüldüm gerçi ben de artık yok gibiyim :s ama şaşırmadım değil :D adaş deyip dururduk :D kardeşim yaşındaymış canı saolsun :D herzaman bekleriz

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap

Abi niye olumsuza bağlıyon, tamam öğrendiğinde bile tavır felan yapmış. Sende iyice olumsuza bağladın.

Mareşal

Üye
kardeşim iyi çalışmalar
yaş önemli değil gönlün temiz kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Xilence
KralBaykus

KralBaykus

Üye
gitti :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben baştan biliyordum yaşıt oldugumuzu eray kardeş'lede, söylemedim. Adam Sbs ye çalışmaya gitti :D
ne sbs si sbs kalktı ki :Dsadece 8 de girceniz :D
asıl biz çektik sbs nin eziyetini.:vur

• Beğen
Tepkiler: Xilence
coldman41

coldman41

Üye
Güle Güle kardeşim kendine iyi bak :)

----------Eklendi @ 00:28:56 ---------- Yazıldı @ 00:27:18 ----------

sbsnin ilk kurbanları biziz size ne oluyo ? yaş 17 herkese ismiyle hitap ederim ama saygıda kusur etmem milleti kandırmam

----------Eklendi @ 00:29:11 ---------- Yazıldı @ 00:28:56 ----------

sbsnin ilk kurbanları biziz size ne oluyo ? yaş 17 herkese ismiyle hitap ederim ama saygıda kusur etmem milleti kandırmam

Kedi Yavrusu

Üye
sbs kurbanı mı? Bence sbs başınıza gelebilecek en güzel şey! Birincisi üç yılın derslerine çalışıp üç yılın sınavına girmiyorsunuz, ikincisi her daim önceki sınavı kurtarma şansınız var.

coldman41

coldman41

Üye
sbs kurbanı mı? Bence sbs başınıza gelebilecek en güzel şey! Birincisi üç yılın derslerine çalışıp üç yılın sınavına girmiyorsunuz, ikincisi her daim önceki sınavı kurtarma şansınız var.

ama 3 yıl boyunca son sene çalıştığın gibi çalışıyor ve aynı sitresi 3 yıl boyunca yaşıyosun. tek iyi yanı bi önceki seneyi kurtarma şansın oluyo. bide şu var iyi bi yer istiyosan 3 yıl boyunca dersanelere milyarlar veriyosun

Kedi Yavrusu

Üye
ama 3 yıl boyunca son sene çalıştığın gibi çalışıyor ve aynı sitresi 3 yıl boyunca yaşıyosun. tek iyi yanı bi önceki seneyi kurtarma şansın oluyo. bide şu var iyi bi yer istiyosan 3 yıl boyunca dersanelere milyarlar veriyosun
aynı stresi, aynı zorluğu 3 yıl boyunca yaşamıyorsun. sadece o yılın stresini ve oks'nin stresinin üçte birini yaşıyorsun.sen 3 yılın tüm derslerine çalışmak, 3 yıl için sınava girmek nedir bilir misin? sbs stresinin 3 katı, 3 yıllık dersler vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt