Anna yı öneriyormusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bozkurt955

bozkurt955

Üye
    Konu Sahibi
Anna yı öneriyormusunuz
arkadaşlar anna dedik uzun zamandır bekledik ve geldi yükledik ama sorunlar arka arkaya geldi yükleyen tüm arkadaşlar bir sorun yazmışlar sizce yüklenmelimi yüklenmemiş arkadaşlar için ??

StigmatA

Üye
vallahi dostum ben yükledim güzel yani. elbet sorunlar var daha tam oturmuş dğeil ama kendi tercihlerine kalmalı.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
şu an için hayır..yükledim ama önceden yüklü uygulamalar dili ingilizce yapınca gözüküyor.

uribaju

uribaju

Üye
alman annası daha iyi :ehe

aydnzara

Üye
Bende hiç sorun yok telden güncelledim ekranın görüntüsü harika oldu anna ile maxicep daha iyi görünüyor :oke:

QxQ

QxQ

Üye
Ben de telefondan güncelledim şuan için hiç bir sorun yok. Web sitelerinde dolaşmada bariz bir fark var. Çok iyi o yönden.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes germany sürüm daha ii duyumlara göre bende onu atmstm gayet iiydi 1 hafta sonra belleye gectim o yorumsuz zaten...mükemmel ötesi :) belle at dycem ama daha C6-01 icin yok malesef bence germany at kafan rahat olur türkiye sürümü cok sorunlu...belle gelnce ona gecersin direkk :oke:

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
kardes germany sürüm daha ii duyumlara göre bende onu atmstm gayet iiydi 1 hafta sonra belleye gectim o yorumsuz zaten...mükemmel ötesi :) belle at dycem ama daha C6-01 icin yok malesef bence germany at kafan rahat olur türkiye sürümü cok sorunlu...belle gelnce ona gecersin direkk :oke:

öylebi anlattın ki, belleye geçmek istedim :D

seyfipasa

seyfipasa

Üye
annayı bekledik bu kadar zamanda sorunları giderilir diye daha beter geldi :) telefonu flashlayıp alman annası yüklesem garantiden cıkar mı ?

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
En iyisi belle :D

nameste108

Üye
qt tabanlı smart installer isteyen programları english dilini seçmeden yükleyemiyorsun, baloncuk uygulamasında ufak tefek sorunlar var (açılıyor kapanmıyor) onun dışında ilk yükediğinde türkçe dilini seçersen uygulamlarının kısayolları kayboluyor.

başka da bir sorunla karşılaşmadım, gelen tüm güncellemeleri yükledim.

bozkurt955

bozkurt955

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için tşk ler arkadaşlar flash atarsam phoneix kullanacam ovi den değil

trontr

Üye
Ben de telefondan güncelledim şuan için hiç bir sorun yok. Web sitelerinde dolaşmada bariz bir fark var. Çok iyi o yönden.
bende telefonda *#0000# yapınca güncelleme yok dio, araçlar yazılım güncellemeden girince pc den güncelle cıkıo. Yani telefo dan güncelleyemiyorum. C7 charocal black.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Anna gayet hoş tek sorun teması simsiyah oda duzeltilmiyor :D sadece renk deişimi var oda arkaplanı etkilemiyor :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes C7 için cıktıgı anda gec benden sana söylemesi :D :oke: bu symbian degil diyceksin :D ;)

----------Eklendi @ 11:40:43 ---------- Yazıldı @ 11:39:31 ----------

aynen kardes ;) :D android killer :naughty: :d:

uribaju

uribaju

Üye
alman annası atın onda istediğiniz temayı kullanabilirsiniz

aliriza90

Üye
C6-01 telime ovi suite ile güncelledim. Hiç bir sorun görmedim. ilk başlarda telefon annaya alışma süreci geçirdi ( donma vb.) daha sonra o da geçti. Telefon ilk alındığı gün gibi oldu. Sanki ekran değişti. Telefon daha bi hoşuma giti açıkçası :D Yine de senin kararın, ister yükle ister belleyi bekle.

WebStyle

WebStyle

Üye
N8 i olanlar annasını bellesin boşverin annayı felan :) :ehe

asperea

Üye
ben guncellemelere karsiyim telefonda hala pr 1.0 yuklu:D

• Beğen
Tepkiler: serkanet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt