C6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
C6-01
Merhaba arkadaşlar ben yeni anna sürümünü yükledim bazı programları yüklerken şu sorunla karşılaşıyorum program telefona yüklenirken başlangıçta yüklüyor sonra tekrardan yükleme hazırlanıyor diyor belli bir süre sonra yükleme iptal ediliyor diyor acaba neden bazı programlarda bu olay var

----------Eklendi @ 20:24:20 ---------- Yazıldı @ 20:19:29 ----------

Sorunu buldum adında installer yazan programlar yüklerken bu sorun var çözümü bilen var mı?

benighted

benighted

Üye
qt tabanli uygulamalarda anna guncellemesinden snra sorun yasaniyor.su an ki tek cozum dili ingilizce yapip uygulamayi yuklemek yukledikten snra dili turkceye cevirebilirsin anck forumda bazi arkadaslar bazi uygulamalarda ise yaramadigini soyluyor ama bn bi sorunla karsilasmadm bu yolla en azindan simdilik

• Beğen
Tepkiler: u_cosar
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
qt tabanli uygulamalarda anna guncellemesinden snra sorun yasaniyor.su an ki tek cozum dili ingilizce yapip uygulamayi yuklemek yukledikten snra dili turkceye cevirebilirsin anck forumda bazi arkadaslar bazi uygulamalarda ise yaramadigini soyluyor ama bn bi sorunla karsilasmadm bu yolla en azindan simdilik

Çok Teşekkür ederim arkadaşım telefon dilini ingilizcce yaptım ve tekrar programı yüklemeyi denedim bu sefer oldu çok teşekkürler:oke::tşk:

frey29

frey29

Üye
oviden güncl yagıyor koşun mileet

benighted

benighted

Üye
rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt